Neomejeni mobilni paketi MIO že od 10,49 €/m za 2 leti.

Zakaj izbrati mobilne pakete MIO?

Neomejen prenos podatkov po polni hitrosti 5G.

Vključen VOYO, HBO Max ali Deezer do 12 mesecev brezplačno.

Brez vezave.

Izberi paket in prejmi popust za 2 leti

Klikni na gumb, izpolni obrazec in kontaktirali te bomo v najkrajšem času, ali pa nas pokliči na 040 40 40 45 za več informacij. 

miniMIO (s popustom 2 leti)

Neomejeno

min+SMS/MMS

Neomejeno

do 20 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

13,6 GB

prenos podatkov v EU/EEA

1 mesec brezplačno

Ena izmed storitev HBO Max, Deezer ali VOYO

midiMIO (s popustom 2 leti)

Neomejeno

min+SMS/MMS

Neomejeno

do 200 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

18,2 GB

prenos podatkov v EU/EEA

6 mesecev brezplačno

Ena izmed storitev HBO Max, Deezer ali VOYO

maksiMIO (s popustom 2 leti)

Neomejeno

min+SMS/MMS

Neomejeno

do 500 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

24,5 GB

prenos podatkov v EU/EEA

12 mesecev brezplačno

Ena izmed storitev HBO Max, Deezer ali VOYO

Ta ponudba velja samo s tvojo kodo

Ta ponudba je na voljo samo ob predložitvi unikatne kode, ki si jo prejel/a v e-sporočilu. Zato jo imej pri sebi, ko nas pokličeš ali obiščeš.

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja: 

Zakaj A1?

5G omrežje

Pri A1 vam ponujamo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo za vašo popolno pisarno.

Hvala, ker nas priporočate!

Pri A1 vam ponujamo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo za vašo popolno pisarno.

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored

Pri A1 vam ponujamo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo za vašo popolno pisarno.

Več paketov, več prihranka!

Poveži vse mobilne in fiksne pakete A1 v svojem gospodinjstvu in prihrani kar do 144 € na leto.
Za vsak dodaten paket ti podarimo dodaten evro popusta na mobilne pakete MIO in pakete za mlade A1 Vajb.

Popust se upošteva samodejno, ko povežeš vse A1 pakete na skupnem računu.

Izračunaj svoj popust

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetuj se z našo asistentko Aido. Če ti ne bo znala pomagati, te bo preusmerila svetovalcu.

Korak 1

Pogovori se s prodajnim svetovalcem A1 po telefonu: 

Pokliči 040 40 40 45
Korak 1

Govori s prodajnim svetovalcem A1, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro.Vstopi v A1 LiveShop

Vstopi v A1 LiveShop
 • Več o posebni ponudbi

  Posebna ponudba predstavlja 30 % popusta na mesečno naročnino paketov MIO za obdobje 24 mesecev za nove naročnike. Po izteku 24 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino, se prične zaračunavati redna mesečna naročnina. Posebna ponudba znižanih paketov MIO velja od 15.10.2023 do vključno 30.10.2023. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vsi paketi MIO vključujejo neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se v paketu miniMIO po doseženih 20 GB prenosa podatkov, v paketu midiMIO po doseženih 200 GB prenosa podatkov, v paketu maksiMIO po doseženih 500 GB, pa se zniža prenosa podatkov do konca obračunskega obdobja na 2/1 Mb/s. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1 Slovenija | A1  in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
 • Več o paketih MIO

  Ponudbo za pakete miniMIO, midiMIO in maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe). Paketi miniMIO, midi MIO in maksiMIO vključujejo neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se v paketu miniMIO po doseženih 10 GB prenosa podatkov, v paketu midiMIO po doseženih 100 GB prenosa podatkov, v paketu maksiMIO pa po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Paket miniMIO vključuje 8.051 MB prenosa podatkov; paket midiMIO 11.409 MB in paket maksiMIO 15.438 MB, ki ga lahko uporabnik porabi v državah EU/EEA brez pribitkov.

  Paketi MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo polno LTE hitrost prenosa podatkov do 200/50 Mb/s. 

  Vse cene vključujejo DDV. Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnikePosebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.  

 • Več o popustu multiMIO

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združijo: 

  multiMio popust uporabnikom prinaša od 1 do 3 € popusta na mesečno naročnino na paketih MIO in A1 Vajb, dokler sta na istem računu združena vsaj dva paketa, od tega mora biti vsaj eden paket MIO ali A1 Vajb:  

  multiMIO popust se obračuna na največ 4 mobilnih številkah MIO ali A1 Vajb na skupnem računu. Prihranek 144 € letno predstavlja seštevek mesečnih popustov iz naslova multiMIO, če so na skupnem računu povezani 4 paketi MIO ali A1 Vajb (popust 3 €/mesec za vsak povezan paket).

  Paketi, ki jih uporabniki lahko povežejo v popust multiMIO so: vsi naročniški paketi za mobilne storitve in paketi fiksnih storitev A1 Kombo, A1 Fix net, A1 Net+TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Domači net in A1 Kabelski internet.  

  multiMIO popust velja za do povezane pakete na skupnem računu. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. Uporabniki so o vklopu/izklopu/zvišanju/znižanju multiMIO popusta obveščeni preko SMS sporočila. multiMIO popust ni združljiv z A1 Connect popustom.  

  V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem MIO/A1 Vajb mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust na mesečno naročnino iz naslova multiMIO oziroma se ta ustrezno zniža. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (isti naročnik vseh storitev). 

  • več mobilnih ali 

  • mobilne in fiksne pakete A1.  

  • 2 povezana paketa (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb) = 1 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb 

  • 3 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 2 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb 

  • 4 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 3 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb
    

 • Več o vsebinah na zahtevo v paketih miniMIO, midiMIO in maksiMIO

  Paketa miniMIO, midiMIO in maksiMIO vključujejo možnost aktivacije in brezplačne uporabe ene izmed naslednjih storitev: A1 Xplore Music by Deezer, HBO Max ali VOYO za obdobje 1 mesec (na paketu miniMIO), 6 mesecev (na paketu midiMIO) ali 12* mesecev (na paketu maksiMIO).  

  Obdobje brez doplačila velja od dneva aktivacije izbrane storitve.

  Če uporabnik po aktivaciji znotraj obdobja brez doplačila storitev deaktivira, jo lahko, če brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti, ponovno aktivira in izkoristi preostanek obdobja. V kolikor uporabnik ponovno aktivira storitev po že izkoriščenem obdobju brez doplačila, je le-ta ob morebitni ponovni aktivaciji plačljiva in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku. Uporabnik 3 dni pred iztekom obdobja brez doplačila prejme SMS obvestilo. Po preteku obdobja brez doplačila se uporabniku izbrana storitev začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, če uporabnik storitve ne izklopi pred potekom obdobja brez doplačila.  

  Vsi obstoječi uporabniki na paketu maksiMIO, ki so storitev aktivirali pred 25. 4. 2023, v kolikor ne naredijo spremembe/ne zamenjajo izbrane zabavne vsebine, ohranijo storitev pod pogoji sklenjene pogodbe (24 mesecev brez doplačila).

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo zabavnih vsebin pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi manj kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane zabavne vsebine po 25. 4. 2023, imajo za novo izbrano zabavno vsebino na voljo preostanek neizkoriščenega obdobja do 12 mesecev.

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo zabavnih vsebin pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi več kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane zabavne vsebine po 25. 4. 2023, se jim vklopi plačljiva opcija zabavnih vsebin.

  Če uporabnik, ki koristi obdobje brez doplačila v okviru paketa miniMIO, midiMIO ali maksiMIO, spremeni mobilni paket, lahko na novem mobilnem paketu izkoristi preostanek neizkoriščenega obdobja, v kolikor še ni presegel dolžine obdobja brez doplačila novega mobilnega paketa. Neporabljen del brezplačnega obdobja ni izplačljiv v denarju.

  *Za vklop dodatnih 12 mesecev storitve A1 Xplore Music by Deezer brez doplačila za uporabnike paketa maksiMIO nam pišite na posebnaponudba@a1.si.