Zdaj lahko s TV, internetom in mobilnimi paketi prihranite več kot 700€ v enem letu!
Preveri kako >

Neomejeni paketi MIO

Novi paketi MIO prinašajo popolno brezskrbnost, saj poleg neomejenih klicev in sporočil prinašajo tudi neomejen prenos podatkov ter zabavne vsebine.

Preveri več

multiMIO popust

Povežite mobilne in/ali fiksne pakete A1 in prihranite pri mesečni naročnini. Vsaka povezana številka prinaša dodaten 1 € popusta na mobilne pakete MIO in A1 Vajb.

Preveri več

Paket A1 Vajb!

Paket za mlade od 12. do dopolnjenega 31. leta starosti: A1 Vajb, neomejenim internetom in vso svetovno glasbo na svojem telefonu.

Preveri več

Ponudba za upokojence

Širok nabor paketov in telefonov s posebno ugodnostjo: podarimo vam 24 €.

Preveri več
 • Koliko stanejo mobilni paketi?

  Paketi z mobilno telefonijo MIO so na voljo v treh velikostih. Razlikujejo se predvsem po količini prenosa podatkov, saj imajo vsi vključeno neomejeno količino pogovorov ter tekstovnih in multimedijskih sporočil. V paketih midiMIO in maksiMIO je vključena še naročnina na zabavne storitve (HBO Go ali VOYO ali Deezer) za določen čas.

 • Koliko prenosa podatkov je vključenih v mobilnih paketih?

  Največ prenosa podatkov ima vključen paket maksiMIO, ki nima omejitve prenosa. Paket midiMIO ima vključenih 100 GB v polni hitrosti, paket miniMIO pa 10 GB. Po porabi vključenega prenosa podatkov v paketa midiMIO in miniMIO, se vam dodatna poraba prenosa podatkov ne zaračuna. Hitrost prenosa se zgolj zmanjša na 2/1 Mb/s, kar zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). 

 • Kaj je multiMIO popust?

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združijo:

  • več mobilnih ali

  • mobilne in fiksne pakete A1.