Mobilni naročniški paketi

Neomejeni paketi MIO

Novi paketi MIO prinašajo popolno brezskrbnost, saj poleg neomejenih klicev in sporočil prinašajo tudi neomejen prenos podatkov ter zabavne vsebine.
 

Preveri več

multiMIO popust

Povežite mobilne in/ali fiksne pakete A1 in prihranite pri mesečni naročnini. Vsaka povezana številka prinaša dodaten 1 € popusta na mobilne pakete MIO in A1 Vajb.

Preveri več

Paket A1 Vajb!

Paket za mlade od 12. do dopolnjenega 31. leta starosti: A1 Vajb, neomejenim internetom in vso svetovno glasbo na svojem telefonu.

Preveri več

Ponudba za upokojence

Širok nabor paketov in telefonov s posebno ugodnostjo: podarimo vam 24 €.

Preveri več
 • Koliko stanejo mobilni paketi?

  Paketi z mobilno telefonijo MIO so na voljo v treh velikostih. Razlikujejo se predvsem po količini prenosa podatkov, saj imajo vsi vključeno neomejeno količino pogovorov ter tekstovnih in multimedijskih sporočil. V paketih midiMIO in maksiMIO je vključena še naročnina na zabavne storitve (HBO Go ali VOYO ali Deezer) za določen čas.

 • Koliko prenosa podatkov je vključenih v mobilnih paketih?

  Največ prenosa podatkov ima vključen paket maksiMIO, ki nima omejitve prenosa. Paket midiMIO ima vključenih 100 GB v polni hitrosti, paket miniMIO pa 10 GB. Po porabi vključenega prenosa podatkov v paketa midiMIO in miniMIO, se vam dodatna poraba prenosa podatkov ne zaračuna. Hitrost prenosa se zgolj zmanjša na 2/1 Mb/s, kar zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). 

 • Kaj je multiMIO popust?

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združijo:

  • več mobilnih ali

  • mobilne in fiksne pakete A1.