Naročniški paketi

A1_SvobodniEU_442_134.jpg

A1 Svobodni EU

Paketa Svobodni EU vam prinašata popolnoma svobodno izbiro, kje boste porabili neomejene klice, SMS-e in MMS-e ter prenos podatkov, saj jih lahko porabite tako doma kot v katerikoli drugi državi Evropske unije.

A1 ORTO EU_442_134.jpg

A1 ORTO EU

promocijska paketa A1 ORTO EU prinašata neomejene klice in sporočila SMS/MMS ter kar 15 GB prenosa podatkov. Vse količine v paketu lahko poljubno porabiš doma ali v drugih državah Evropske unije.

A1 Začetni

A1 Začetni

Paketa A1 Začetni sta zaradi izjemno nizke mesečne naročnine namenjena tistim uporabnikom, ki storitve mobilne telefonije uporabljate v manjši meri in bolj preudarno.

A1 Svobodni

A1 Svobodni

V življenju štejejo male zmage. Dosegajte jih z novimi paketi A1 Svobodni z neomejenimi klici, SMS-i in MMS-i ter večjimi količinami prenosa podatkov, ob polni hitrosti LTE omrežja.

A1 Orto

A1 ORTO za mlade

Paketi A1 ORTO so ustvarjeni za mlade, ki pogosto uporabljate prenos podatkov, veliko kličete in komunicirate preko sporočil, SMS in MMS.

senior_2.jpg

Senior ponudba

Upokojenci lahko izbirate med paketi A1 Začetni M in A1 Svobodni, na katere prejmete 30 % popusta na mesečno naročnino – za vedno.

all_inclusive.jpg

A1 All inclusive

Paket za najbolj zahtevne uporabnike, ki svoj mobilni telefon pogosto uporabljate tako doma, kot tudi v tujini in ste radi v koraku s časom in tehničnim razvojem.

442_134__druzinska_ponudba.jpg

Družinska ponudba

Dobre stvari je vredno deliti. Zato smo zate in tvoje najbližje ustvarili vsestranski paket, ki ga lahko uporabljate skupaj. Svoj paket tako lahko deliš z do 6 družinskimi člani.

20

Prihranite 20 EUR pri nakupu preko spleta!

20 € prihranka ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev v spletni trgovini.

true 1024 si it IT http://klepet.simobil.si/system/templates/chat/ 10 false