Naročniški mobilni paketi

Neomejeni mobilni paketi MIO prinašajo popolno brezskrbnost, saj poleg neomejenih klicev in sporočil prinašajo tudi neomejen prenos podatkov ter zabavne vsebine.

Neomejeni mobilni paketi MIO so upokojencem na voljo po še ugodnejši ceni s senior popustom. Vključujejo neomejene klice v mobilne in stacionarne številke, neomejena sporočila in prenos podatkov.

Paketa za mlade od 6. do dopolnjenega 31. leta starosti: A1 Vajb, neomejenim internetom, klici, sporočili in neomejeno zabavne vsebine.
 

Povežite mobilne in/ali fiksne pakete A1 in prihranite pri mesečni naročnini. Vsaka povezana številka prinaša dodaten 1 € popusta na mobilne pakete MIO in A1 Vajb.

 • Koliko stanejo mobilni paketi?

  Mobilni paketi MIO so na voljo v treh velikostih. Razlikujejo se predvsem po količini prenosa podatkov, saj imajo vsi vključeno neomejeno količino pogovorov ter tekstovnih in multimedijskih sporočil. Vsi paketi MIO imajo vključeno še naročnino na zabavne storitve (HBO Max, VOYO ali Deezer) za določen čas.

 • Koliko prenosa podatkov je vključenih v mobilnih paketih?

  Največ prenosa podatkov ima vključen paket maksiMIO, ki nima omejitve prenosa. Paket midiMIO ima vključenih 200 GB v polni hitrosti, paket miniMIO pa 20 GB. Po porabi vključenega prenosa podatkov v paketa midiMIO in miniMIO, se vam dodatna poraba prenosa podatkov ne zaračuna. Hitrost prenosa se zgolj zmanjša na 2/1 Mb/s, kar zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). 

 • Kaj je multiMIO popust?

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združijo:

  • več mobilnih ali

  • mobilne in fiksne pakete A1.

Bi imeli trojčka? Komplet na voljo že za 33,96 €. 

Internet, TV in mobilni paket dobite že za 33,96 € mesečno. Preverite še ostale primere izračunov prihranka za najbolj pogoste kombinacije paketov ali pridobite izračun kombinacije prilagojene prav vam. Več >