VSI mobilni paketi samo 9,99 € in VSI Net+TV paketi samo 19,98 €. A1 Komplet že od 28,97 €/m.
Več >

Responsive Image

Zakaj so paketi MIO najboljši za najlepša leta?

Akcijska cena 8,99 €/m za 12 mesecev za nove naročnike.

1 € popusta na mesečno naročnino ob predložitvi kartice za upokojence obdržite tudi po izteku akcijske cene.

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored (neodvisni certifikat Net check 2023).

Edini mobilni paketi z brezplačnim turističnim zavarovanjem

Z mobilnimi paketi MIO potuj po celem svetu še bolj brez skrbi! Edini v Sloveniji smo v mobilne pakete dodali možnost koriščenja Osnovnega turističnega zavarovanja.

V zavarovanju so vključena kritja do 50.000 €, zate pa je popolnoma brezplačno.

A1 Go! M

miniMIO za upokojence

Neomejeno

GB (20 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

15,8 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

1 mesec brezplačno

Ena izmed storitev HBO MAX, Deezer ali VOYO

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje brezplačno vključeno v paket

A1 Go! M

midiMIO za upokojence

Neomejeno

GB (200 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

21,1 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

6 mesecev brezplačno

Ena izmed storitev HBO MAX, Deezer ali VOYO

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje brezplačno vključeno v paket

A1 Go! M

maksiMIO za upokojence

Neomejeno

GB (500 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

28,5 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

12 mesecev brezplačno

Ena izmed storitev HBO MAX, Deezer ali VOYO

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje brezplačno vključeno v paket

1€ popusta ob predložitvi kartice za upokojence!

Upokojenci prejmete ob predložitvi kartice za upokojence 1 € popusta na mesečno naročnino. Popust je združljiv z drugimi promocijami in ga obdržite za vedno.

Uveljavljanje ugodnosti za nove in obstoječe naročnike!

Za uveljavitev ugodnosti nas obiščite na najbližjem prodajnem mestu A1, pokličite na  040 404 202 ali preko video klica s svetovalcem v LiveShopu.  

Če kdo ve, kaj je najboljše, ste to vi!

Hvala, ker nas priporočate.

A1 je najbolj priporočen operater* po mnenju upokojencev. Vse zasluge za to pa gredo vam, ki nas z veseljem priporočate bližnjim, prijateljem in znancem.

*Več o raziskavi si preberite spodaj

Telefoni po ugodnih cenah

Preverite tudi ponudbo odličnih pametnih telefonov, ki  jih odlikuje dobra kamera, vzdržljiva baterija in ugodna cena.

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored

Meritve nemškega podjetja NET CHECK so pokazale, da imamo najboljše mobilno omrežje v Sloveniji že drugo leto zapored. Hvala, ker ga ustvarjaš z nami.

5G omrežje 

Pri A1 ti nudimo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo za tvojo popolno povezanost.

Hvala, ker nas priporočaš!

S tvojo pomočjo smo postali št. 1 med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem po priporočilu uporabnikov, saj bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem. 

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, februar 2022, N=4463)

Najboljše mobilno omrežje

Po merjenjih podjetja NET CHECK, ki ocenjuje dosegljivost, odzivnost, kakovost in zmogljivost omrežja, je naše omrežje ocenjeno kot najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored.

Za varno rabo mobilnih telefonov

Da boste telefon uporabljali varneje in lažje, smo za vas pripravili priročnik za varno uporabo mobilnih telefonov.

6 aplikacij, ki jih uporabljajo digitalne super babice in super dedki

Ko tudi naše babice in dedki radostno odkrivajo digitalno-mobilni svet, so med svojimi spletnimi avanturami že našli aplikacije za prav njihov slog življenja. Spoznajte jih danes, ker jih boste potrebovali jutri.

Preberi cel članek

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetujte se z našo asistentko Aido. Če vam sama ne zna pomagati, vas preusmeri na svetovalca.

Korak 1

Pogovorite se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokličite 040 40 40 45
Korak 1

Govorite z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h - A1 LiveShop.

Vstopite v A1 LiveShop
 • Kako lahko sklenem naročniško razmerje in kupim telefon?

  Telefon lahko kupite in sklenete naročniško razmerje na najbližjem prodajnem mestu A1 oziroma pokličete na telefonsko številko 040 40 40 45. Naši prijazni svetovalci vam bodo pomagali izbrati najprimernejši paket in telefon.
 • Opis paketov MIO

  Ponudbo za pakete miniMIO, midiMIO in maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe).

  Paket miniMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 20 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 16.239 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 1 mesec uporabe A1 Xplore Music by Deezer, HBO MAX ali VOYO brez doplačila.

  Paket midiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 200 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 21.643 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 6 mesecev uporabe A1 Xplore Music by Deezer, HBO MAX ali VOYO brez doplačila.

  Paket maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 29.227 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 12 mesecev uporabe A1 Xplore Music by Deezer, HBO MAX ali VOYO brez doplačila.

  Del paketov MIO je tudi samodejni zakup 1 GB prenosa podatkov po ceni 9,99 EUR, ki se aktivira zgolj ob prenosu podatkov med gostovanjem pri izbranih partnerskih operaterjih v več kot 50 državah izven EU/EEA (aktualni seznam, ki se dopolnjuje, se nahaja na https://www.a1.si/seznam-drzav). Zakup 1 GB je mogoče uporabiti izključno znotraj omrežij navedenih operaterjev in le znotraj istega obračunskega obdobja. Izven navedenih omrežij zakup ne velja in se prenos podatkov zaračuna skladno z veljavnim cenikom.

  Paketi MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo polno 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. Ocenjena maksimalna hitrost je 500/80 Mb/s.

  Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnikePosebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.  

 • Več o multiMIO popustu

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združijo:

  • več mobilnih ali

  • mobilne in fiksne pakete A1.


  multiMio popust uporabnikom prinaša od 1 do 3 € popusta na mesečno naročnino na paketih MIO in A1 Vajb, dokler sta na istem računu združena vsaj dva paketa, od tega mora biti vsaj eden paket MIO ali A1 Vajb:

  • 2 povezana paketa (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb) = 1 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb

  • 3 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 2 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb

  • 4 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 3 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb


  Paketi, ki jih uporabniki lahko povežejo v popust multiMIO so: vsi naročniški paketi za mobilne storitve in paketi fiksnih storitev A1 Kombo, A1 Net, A1 Net+TV, A1 Ultra Net, A1 Ultra Net + TV,  A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Domači net in A1 Kabelski internet. 

  multiMIO popust velja za do povezane pakete na skupnem računu. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. Uporabniki so o vklopu/izklopu/zvišanju/znižanju multiMIO popusta obveščeni preko SMS sporočila. multiMIO popust ni združljiv z A1 Connect popustom.

  V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem MIO/A1 Vajb mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust na mesečno naročnino iz naslova multiMIO oziroma se ta ustrezno zniža. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (isti naročnik vseh storitev).

 • Več o zabavnih vsebinah v paketih MIO 

  Paketa miniMIO, midiMIO in maksiMIO vključujejo možnost aktivacije in brezplačne uporabe ene izmed naslednjih storitev: A1 Xplore Music by Deezer, HBO Max ali VOYO za obdobje 1 mesec (na paketu miniMIO), 6 mesecev (na paketu midiMIO) ali 12 mesecev (na paketu maksiMIO).  
  Obdobje brez doplačila velja od dneva aktivacije izbrane storitve.

  Če uporabnik po aktivaciji znotraj obdobja brez doplačila storitev deaktivira, jo lahko, če brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti, ponovno aktivira in izkoristi preostanek obdobja. V kolikor uporabnik ponovno aktivira storitev po že izkoriščenem obdobju brez doplačila, je le-ta ob morebitni ponovni aktivaciji plačljiva in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku. Uporabnik 3 dni pred iztekom obdobja brez doplačila prejme SMS obvestilo. Po preteku obdobja brez doplačila se uporabniku izbrana storitev začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, če uporabnik storitve ne izklopi pred potekom obdobja brez doplačila.  

  Vsi obstoječi uporabniki na paketu maksiMIO, ki so storitev aktivirali pred 25. 4. 2023, v kolikor ne naredijo spremembe/ne zamenjajo izbrane zabavne vsebine, ohranijo storitev pod pogoji sklenjene pogodbe (24 mesecev brez doplačila).

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo zabavnih vsebin pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi manj kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane zabavne vsebine po 25. 4. 2023, imajo za novo izbrano zabavno vsebino na voljo preostanek neizkoriščenega obdobja do 12 mesecev.

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo zabavnih vsebin pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi več kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane zabavne vsebine po 25. 4. 2023, se jim vklopi plačljiva opcija zabavnih vsebin.

  Če uporabnik, ki koristi obdobje brez doplačila v okviru paketa miniMIO, midiMIO ali maksiMIO, spremeni mobilni paket, lahko na novem mobilnem paketu izkoristi preostanek neizkoriščenega obdobja, v kolikor še ni presegel dolžine obdobja brez doplačila novega mobilnega paketa. Neporabljen del brezplačnega obdobja ni izplačljiv v denarju.

 • Pogosta vprašanja

  1. Kaj je multiMIO?
   multiMIO je popust za naročnike paketov MIO in/ali A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združite zaračunavanje več mobilnih paketov ali mobilnih in fiksnih paketov A1.

  2. Ali multiMIO popust velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu?
   Ne. MultiMIO popust velja samo na mobilnih paketih MIO in A1 Vajb. Se pa tudi starejši paketi štejejo k skupnemu številu povezanih paketov. Povežete lahko do 4 pakete. 
   Primer: Uporabnik poveže paketa midiMIO in A1 Go! M v multiMIO popust z dvema povezanima številkama, kar prinaša 1 € popusta na paket midiMIO. Če bi imel uporabnik na skupnem računu povezana paketa miniMIO in midiMIO, pa bi prejel 1€ popust na oba paketa.

  3. Katere fiksne in mobilne pakete lahko združim na skupnem računu, da pridobim multiMIO popust na mesečno naročnino?
   Med fiksne storitve spadajo paketi A1 Kombo, A1 Net, A1 Net+TV, A1 Ultra net, A1 Ultra net+TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV in A1 Domači net; med mobilne storitve pa vsi mobilni paketi pri čemer mora biti vsaj en paket MIO ali A1 Vajb (samo MIO paketi in paket A1 Vajb pa dobijo popust).

  4. Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva stara mobilna paketa in en MIO paket? Kakšen multiMIO popust prejmem?
   Prejmete 2 € popusta na mesečno naročnino paketa MIO. Ker so na skupnem računu združeni trije paketi, vam to prinaša multiMIO popust v višini 2 €, ampak velja ta popust samo na paketih MIO.

  5. Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva mobilna paketa A1Go!, en fiksni paket A1 Kombo in en paket MIO? Do koliko multiMIO popusta sem upravičen in kaj se zgodi s popustom A1 Connect?
   Ker imate na skupnem računu združene 4 pakete, vam to prinaša multiMIO popust na mesečno naročnino paketa MIO v višini 3 €. Na obeh paketih A1 Go! pa ste še vedno upravičeni do 2 € A1 Connect popusta, saj je na vašem skupnem računu tudi paket fiksnih storitev A1 Kombo (kar je pogoj za A1 Connect popust).

  6. Ali bom ob vključitvi ali ukinitvi multiMIO popusta obveščen?
   Da, o vkopu in izklopu vas bomo obvestili preko SMS sporočila, prav tako pa tudi ob zvišanju ali znižanju multiMIO popusta.

  7. Kaj se zgodi s prenosom podatkov po porabi količine po najvišji hitrosti?
   Hitrost se upočasni na 2/1 Mb/s do konca obračunskega cikla, nato se povrne polna hitrost. 

  8. Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne?
   Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.

  9. Koliko zabavnih vsebin imam lahko vključenih na paketu MIO?
   Lahko imate vključenih več zabavnih vsebin. Eno zabavno vsebino boste lahko uporabljali brezplačno 1 mesec na paketu miniMIO, 6 mesecev na paketu midiMIO oz.12 mesecev na paketu maksiMIO. Preostale zabavne vsebine se vam bodo zaračunavale po ceniku.

  10. Ali lahko v brezplačnem obdobju (1, 6 ali 24 mesecev) menjam zabavne vsebine?
   Da, menjava zabavnih vsebin je možna 1 krat na mesec oz. 1 krat na obračunsko obdobje. Menjava izbrane zabavne vsebine v zadnjih 14 dneh obdobja brez doplačila ni mogoče.

  11. Ali imajo Senior uporabniki tudi kakšno ugodnost pri novih paketih?
   Senior uporabniki, ki predložijo ZPIZ kartico, prejmejo 1 € popusta na mesečno naročnino paketov MIO. Senior popust je združljiv z multiMIO popustom.

  12. Sem naročnik MIO paketa, na koliko naprav lahko delim prenos podatkov s paketom 2.SIM?
   Paket 2.SIM za deljenje prenosa podatkov na drugi napravi je mogoče skleniti na paketih midiMIO in maksiMIO. Na paketu midiMIO je mogoč en paket 2.SIM, medtem ko sta na maketu maksiMIO mogoča dva paketa.

  13. Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO?
   V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo.

  14. Ali lahko na paketu MIO sklenem paket Dodatni?
   Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih MIO.

 • Posebni pogoji promocijske ponudbe za upokojence

  Posebna ponudba je sestavljena iz promocije vsi paketi po enotni ceni 9,99 €/m in rednega SENIOR popust v višini 1€ na mesečno naročnino mobilnih paketov A1. 

  Posebna ponudba »vsi MIO paketi 9,99 EUR« predstavlja popust na redne ceno paketov in sicer: 33% na paket miniMIO, 50% na paket midiMIO ter 63% na paket maksiMIO. Popust se upošteva prvih 12 mesecev ob sklenitvi novega naročniškega razmerja pod pogojem, da vezava traja 24 mesecev. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na redne cene paketov, se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa. Posebna ponudba velja od 1.1.2024 do vključno 29.2.2024. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket.

  SENIOR popust v višini 1 € mesečno je na voljo obstoječim in novim mobilnim naročnikom A1 ob predložitvi ZPIZ kartice in ni časovno omejen. Dovoljen je samo en paket s SENIOR popustom na enega uporabnika. Popusti se med seboj izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen.

 • O raziskavi priporočil uporabnikov

  Raziskavo priporočanja uporabnikov izvajamo vsak mesec, in sicer tako, da merimo razliko med deležem uporabnikov, ki bi priporočili svojega ponudnika mobilnih storitev z lastnim omrežjem, in deležem tistih, ki bi ga odsvetovali. Skupni rezultati za leto 2022 so pokazali, da bi upokojenci v največji meri priporočili A1.

  Raziskovalna agencija Aragon d.o.o. meri NPS za A1 Slovenija v okviru kontinuirane Brand Track raziskave, ki je izvedena v skladu s standardi evropskega strokovnega združenja tržno raziskovalnih agencij in agencij za raziskovanje javnega mnenja Esomar, katere član je tudi podjetje Aragon d.o.o.

  Podatki izhajajo iz raziskave, ki se izvaja kontinuirano vsak mesec s pomočjo CAWI (računalniško podprto spletno anketiranje) metodologije med populacijo z dostopom do interneta. Velikost vzorca za leto 2022 je znašala 4067 posameznikov in glede na demografske kazalce (spol, starost, statistična regija) odraža splošno populacijo prebivalcev Slovenije z dostopom do interneta v starosti 15 let in več. V primeru večjih reprezentativnih vzorcev, kakršnega uporabljamo v izvedeni raziskavi, lahko podatke posplošimo na celotno populacijo. Velikost podvzorca upokojencev za leto 2022 znaša 763 posameznikov.

  NPS je mera, ki odraža priporočila lastnih uporabnikov o nakupu storitev pri lastnem mobilnem operaterju omrežja. Uporabniki najpogosteje navajajo zadovoljstvo s ponudbo, ceno in delovanjem omrežja kot razlog tako za kot proti priporočilu mobilnega operaterja.