Mobilni paketi MIO sedaj s posebnim senior popustom

Neomejeni paketi MIO so sedaj novim naročnikom na voljo po posebej ugodni ceni. Ob predložitvi upokojenske izkaznice prejmete kar 4 € popusta na mesečno naročnino za 1 leto. Obstoječim naročnikom pa je na voljo senior popust v višini 1€ na mesečno naročnino – za vedno.

Z neomejenimi paketi MIO ne boste nikoli presegli količin, ki jih imate zakupljene na svojem paketu. Vsi paketi MIO vključujejo:

Tako boste lahko svoj mobilni telefon uporabljali popolnoma brez skrbi, da bi presegli zakupljene količine.

Več paketov, več prihranka!

Če imate pri nas tudi fiksne storitve ali dodaten mobilni paket, se vam mesečna naročnina na paket MIO še dodatno zniža. Vsak povezan paket na skupnem računu, vam prinaša dodaten 1 € popusta. 

Preveri več
A1 Go! M

miniMIO

Neomejeno

Min+SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 10 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

Promo: 3 mesece brezplačno

Ena izmed storitev HBO GO, Deezer ali Voyo

10,6 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

A1 Go! M

midiMIO

Neomejeno

Min+SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 100 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

6 mesecev brezplačno

Ena izmed storitev HBO GO, Deezer ali Voyo

14,7 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

A1 Go! M

maksiMIO

Neomejeno

Min+SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 500 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

24 mesecev brezplačno

Ena izmed storitev HBO GO, Deezer ali Voyo

20,4 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

Vas zanimajo ugodnosti paketov za seniorje?

Za pripravo neobvezujoče ponudbe smo vam na voljo v najbližjem prodajnem mestu A1, po telefonu 040 40 40 42 ali video klicu s svetovalcem v LiveShopu.  

Telefoni po ugodnih cenah

Preverite tudi ponudbo odličnih pametnih telefonov, ki  jih odlikuje dobra kamera, vzdržljiva baterija in ugodna cena.

5G omrežje 

Vsi paketi vključujejo uporabo omrežja 5G, ki omogoča gigabitne hitrosti prenosa podatkov.

Dokazano najboljše mobilno omrežje v Sloveniji

Certifikat za najboljše mobilno omrežje v Sloveniji temelji na metodologiji in meritvah NET CHECK, opravljenih v obdobju april-maj 2022.

Hvala, ker nas priporočate!

Z vašo pomočjo smo postali št. 1 med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem po priporočilu uporabnikov, saj bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem. 

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, februar 2022, N=4463)

Za varno rabo mobilnih telefonov

Da boste telefon uporabljali varneje in lažje, smo za vas pripravili priročnik za varno uporabo mobilnih telefonov.

 • Posebni pogoji promocije ponudbe

  Redni SENIOR popust v višini 1€ na mesečno naročnino mobilnih paketov A1 je na voljo obstoječim in novim mobilnim naročnikom A1. Dodatni promocijski SENIOR popust v višini 3€ velja za vse nove naročnike paketov MIO in skupno predstavlja 4€ popusta za obdobje 12 mesecev od aktivacije nove naročniške pogodbe. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja dodatni promocijski popust na mesečno naročnino, se uporabniku ponovno upošteva redni SENIOR popust v višini 1€.  Redni in promocijski SENIOR popust je namenjen upokojencem, ki predložijo ZPIZ kartico. Dovoljen je samo en paket s SENIOR popustom na enega uporabnika. SENIOR popust in popust na telefon se med seboj ne izključujeta, medtem ko, se vsi ostali popusti med seboj izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.

  Ponudba velja samo za fizične osebe. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen. Paket miniMIO vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 10 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Promocijski SENIOR popust je na voljo v obdobju med 7. 4. in vključno 31. 12. 2022.
 • Kako lahko sklenem naročniško razmerje in kupim telefon?

  Telefon lahko kupite in sklenete naročniško razmerje na najbližjem prodajnem mestu A1 oziroma pokličete na telefonsko številko 040 40 40 45. Naši prijazni svetovalci vam bodo pomagali izbrati najprimernejši paket in telefon.
 • Več o paketih MIO

  Ponudbo za pakete miniMIO, midiMIO in maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe). Paketi miniMIO, midi MIO in maksiMIO vključujejo neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se v paketu miniMIO po doseženih 10 GB prenosa podatkov, v paketu midiMIO po doseženih 100 GB prenosa podatkov, v paketu maksiMIO pa po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s.
  Paketi MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo polno LTE hitrost prenosa podatkov do 200/50 Mb/s.

  Vse cene vključujejo DDV. Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.
 • Več o multiMIO popustu

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združijo:

  • več mobilnih ali

  • mobilne in fiksne pakete A1.


  multiMio popust uporabnikom prinaša od 1 do 3 € popusta na mesečno naročnino na paketih MIO in A1 Vajb, dokler sta na istem računu združena vsaj dva paketa, od tega mora biti vsaj eden paket MIO ali A1 Vajb:

  • 2 povezana paketa (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb) = 1 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb

  • 3 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 2 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb

  • 4 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 3 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb


  Paketi, ki jih uporabniki lahko povežejo v popust multiMIO so: vsi naročniški paketi za mobilne storitve in paketi fiksnih storitev A1 Kombo, A1 Net, A1 Net+TV, A1 Ultra Net, A1 Ultra Net + TV,  A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Domači net in A1 Kabelski internet. 

  multiMIO popust velja za do povezane pakete na skupnem računu. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. Uporabniki so o vklopu/izklopu/zvišanju/znižanju multiMIO popusta obveščeni preko SMS sporočila. multiMIO popust ni združljiv z A1 Connect popustom.

  V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem MIO/A1 Vajb mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust na mesečno naročnino iz naslova multiMIO oziroma se ta ustrezno zniža. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (isti naročnik vseh storitev).

 • Več o zabavnih vsebinah v paketih midiMIO in maksiMIO

  Paketa midiMIO in maksiMIO vključujeta možnost aktivacije in brezplačne uporabe ene izmed naslednjih storitev: A1 Xplore Music by Deezer, HBO GO ali VOYO za obdobje 6 mesecev (na paketu midiMIO) ali 24 mesecev (na paketu maksiMIO).

  Brezplačno obdobje velja od dneva sklenitve naročniškega razmerja za paket midiMIO ali maksiMIO in ne od dneva aktivacije izbrane storitve. Brezplačno obdobje lahko uporabnik izkoristi samo enkrat, izbrane storitve v času brezplačnega obdobja ni mogoče zamenjati za drugo storitev. Če uporabnik po aktivaciji znotraj brezplačnega obdobja storitev deaktivira, je ta ob morebitni ponovni aktivaciji katere izmed storitev plačljiva in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku, tudi če brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti. Po preteku brezplačnega obdobja se uporabniku izbrana storitev začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, če uporabnik storitve ne izklopi pred potekom brezplačnega obdobja.

  Vsem obstoječim uporabnikom storitve se bo ob sklenitvi paketa midiMIO ali maksiMIO brezplačno obdobje aktiviralo avtomatsko. Če uporabnik, ki koristi brezplačno obdobje v okviru paketa midiMIO ali maksiMIO, spremeni mobilni paket, se mu brezplačno obdobje prekine in se ne prenese na nov mobilni paket. Brezplačno obdobje uporabe storitve ni prenosljivo na drug paket ali drugo naročniško razmerje, prav tako neporabljen del brezplačnega obdobja ni izplačljiv v denarju.
 • Pogosta vprašanja

  1. Kaj je multiMIO?
   multiMIO je popust za naročnike paketov MIO in/ali A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združite zaračunavanje več mobilnih paketov ali mobilnih in fiksnih paketov A1.

  2. Ali multiMIO popust velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu?
   Ne. MultiMIO popust velja samo na mobilnih paketih MIO in A1 Vajb. Se pa tudi starejši paketi štejejo k skupnemu številu povezanih paketov. Povežete lahko do 4 pakete. 
   Primer: Uporabnik poveže paketa midiMIO in A1 Go! M v multiMIO popust z dvema povezanima številkama, kar prinaša 1 € popusta na paket midiMIO. Če bi imel uporabnik na skupnem računu povezana paketa miniMIO in midiMIO, pa bi prejel 1€ popust na oba paketa.

  3. Katere fiksne in mobilne pakete lahko združim na skupnem računu, da pridobim multiMIO popust na mesečno naročnino?
   Med fiksne storitve spadajo paketi A1 Kombo, A1 Net, A1 Net+TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV in A1 Domači net; med mobilne storitve pa vsi mobilni paketi pri čemer mora biti vsaj en paket MIO ali A1 Vajb (samo MIO paketi in paket A1 Vajb pa dobijo popust).

  4. Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva stara mobilna paketa in en MIO paket? Kakšen multiMIO popust prejmem?
   Prejmete 2 € popusta na mesečno naročnino paketa MIO. Ker so na skupnem računu združeni trije paketi, vam to prinaša multiMIO popust v višini 2 €, ampak velja ta popust samo na paketih MIO.

  5. Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva mobilna paketa A1Go!, en fiksni paket A1 Kombo in en paket MIO? Do koliko multiMIO popusta sem upravičen in kaj se zgodi s popustom A1 Connect?
   Ker imate na skupnem računu združene 4 pakete, vam to prinaša multiMIO popust na mesečno naročnino paketa MIO v višini 3 €. Na obeh paketih A1 Go! pa ste še vedno upravičeni do 2 € A1 Connect popusta, saj je na vašem skupnem računu tudi paket fiksnih storitev A1 Kombo (kar je pogoj za A1 Connect popust).

  6. Ali bom ob vključitvi ali ukinitvi multiMIO popusta obveščen?
   Da, o vkopu in izklopu vas bomo obvestili preko SMS sporočila, prav tako pa tudi ob zvišanju ali znižanju multiMIO popusta.

  7. Kaj se zgodi s prenosom podatkov po porabi količine po najvišji hitrosti?
   Hitrost se upočasni na 2/1 Mb/s do konca obračunskega cikla, nato se povrne polna hitrost. 

  8. Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne?
   Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.

  9. Koliko zabavnih vsebin imam lahko vključenih na paketu MIO?
   Lahko imate vključenih več zabavnih vsebin. Eno zabavno vsebino boste lahko uporabljali brezplačno 6 mesecev na paketu midiMIO oz. 24 mesecev na paketu maksiMIO. Preostale zabavne vsebine se vam bodo zaračunavale po ceniku.

  10. Ali lahko v brezplačnem obdobju (6 ali 24 mesecev) menjam zabavne vsebine?
   Ne, menjava zabavnih vsebin trenutno ni možna.

  11. Ali imajo Senior uporabniki tudi kakšno ugodnost pri novih paketih?
   Senior uporabniki, ki predložijo ZPIZ kartico, prejmejo 1 € popusta na mesečno naročnino paketov MIO. Senior popust je združljiv z multiMIO popustom.

  12. Sem naročnik MIO paketa, na koliko naprav lahko delim prenos podatkov s paketom 2.SIM?
   Paket 2.SIM za deljenje prenosa podatkov na drugi napravi je mogoče skleniti na paketih midiMIO in maksiMIO. Na paketu midiMIO je mogoč en paket 2.SIM, medtem ko sta na maketu maksiMIO mogoča dva paketa.

  13. Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO?
   V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo.

  14. Ali lahko na paketu MIO sklenem paket Dodatni?
   Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih MIO.