Zakaj so paketi MIO najboljši za najlepša leta?

Povabite prijatelja na A1 in oba prejmete 50 % popusta za 24 mesecev, pogoj za nove naročnike je 24-mesečna vezava.

Vključeno Osnovno turistično zavarovanje s kritji od 50.000 €.

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored (neodvisni certifikat Net check 2023).

Pripeljite prijatelja na A1 in prihranite!

Tako obema zagotovite 50 % popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa za dve leti. Prijatelj naj ob sklenitvi paketa predloži kodo, ki ste jo prejeli v SMSu. Če kode ne najdete, pošljite SMS s ključno besedo POPUST na številko 6111 .

paket miniMIO za upokojence

Neomejeni klici, SMS/MMS in prenos podatkov

15,8 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje vključeno v paket

HBO Max ali VOYO

1 mesec vsebin na zahtevo brez doplačila

paket midiMIO za upokojence

Neomejeni klici, SMS/MMS in prenos podatkov

200 GB polne hitrosti, nato počasneje

21,1 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje vključeno v paket

HBO Max ali VOYO

6 mesecev vsebin na zahtevo brez doplačila

paket maksiMIO za upokojence

Neomejeni klici, SMS/MMS in prenos podatkov

500 GB polne hitrosti, nato počasneje

28,5 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje vključeno v paket

Netflix Basic, HBO Max ali VOYO

12 mesecev vsebin na zahtevo brez doplačila

1€ popusta ob predložitvi kartice za upokojence!

Upokojenci prejmete ob predložitvi kartice za upokojence 1 € popusta na mesečno naročnino. Popust je združljiv z drugimi promocijami in ga obdržite za vedno.

Za uveljavitev ugodnosti nas obiščite na najbližjem prodajnem mestu A1, pokličite na  040 404 202 ali preko video klica s svetovalcem v LiveShopu.  

Telefoni po ugodnih cenah

Preverite tudi ponudbo odličnih pametnih telefonov, ki  jih odlikuje dobra kamera, vzdržljiva baterija in ugodna cena.

Če kdo ve, kaj je najboljše, ste to vi!

Hvala, ker nas priporočate.

A1 je najbolj priporočen operater* po mnenju upokojencev. Vse zasluge za to pa gredo vam, ki nas z veseljem priporočate bližnjim, prijateljem in znancem.

*Več o raziskavi si preberite spodaj

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored

Priznano nemško podjetje NET CHECK vsako leto oceni slovenska mobilna omrežja glede na dosegljivost, odzivnost, kakovost in zmogljivost.
Ponosni smo, da smo prejeli certifikat za najboljše mobilno omrežje v Sloveniji že drugo leto zapored.

Največje 5G omrežje 

Pri A1 ti nudimo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo za tvojo popolno povezanost v največjem 5G omrežju.

*Oglasno sporočilo temelji na Poročilu o pokritosti s storitvami mobilnih tehnologij številka 38105-11/2024/4 z dne 12. 2. 2024 Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije (AKOS).

Za varno rabo mobilnih telefonov

Da boste telefon uporabljali varneje in lažje, smo za vas pripravili priročnik za varno uporabo mobilnih telefonov.

6 aplikacij, ki jih uporabljajo digitalne super babice in super dedki

Ko tudi naše babice in dedki radostno odkrivajo digitalno-mobilni svet, so med svojimi spletnimi avanturami že našli aplikacije za prav njihov slog življenja. Spoznajte jih danes, ker jih boste potrebovali jutri.

Preberi cel članek

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Pogovorite se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokliči 040 404 202
Korak 1

Govorite z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h -  A1 LiveShop

Vstopi v A1 LiveShop
Korak 1

Obišči nas na enem izmed prodajnih mest.

Prodajna mesta
 • Kako lahko sklenem naročniško razmerje in kupim telefon?

  Telefon lahko kupite in sklenete naročniško razmerje na najbližjem prodajnem mestu A1 oziroma pokličete na telefonsko številko 040 40 40 45. Naši prijazni svetovalci vam bodo pomagali izbrati najprimernejši paket in telefon.
 • Opis paketov MIO

  Ponudbo za pakete miniMIO, midiMIO in maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe).

  Paket miniMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 20 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 16.239 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 1 mesec uporabe HBO MAX ali VOYO brez doplačila.

  Paket midiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 200 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 21.643 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 6 mesecev uporabe HBO MAX ali VOYO brez doplačila.

  Paket maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 29.227 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 12 mesecev uporabe Netflix, HBO MAX ali VOYO brez doplačila.Paket maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 29.227 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 12 mesecev uporabe Netflix, HBO MAX ali VOYO brez doplačila.

  Del paketov MIO je tudi samodejni zakup 1 GB prenosa podatkov po ceni 9,99 EUR, ki se aktivira zgolj ob prenosu podatkov med gostovanjem pri izbranih partnerskih operaterjih v več kot 50 državah izven EU/EEA (aktualni seznam, ki se dopolnjuje, se nahaja na https://www.a1.si/seznam-drzav). Zakup 1 GB je mogoče uporabiti izključno znotraj omrežij navedenih operaterjev in le znotraj istega obračunskega obdobja. Izven navedenih omrežij zakup ne velja in se prenos podatkov zaračuna skladno z veljavnim cenikom.

  Paketi MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo polno 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. Ocenjena maksimalna hitrost je 500/80 Mb/s.

  Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnikePosebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.  

 • Več o multiMIO popustu

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združijo:

  • več mobilnih ali

  • mobilne in fiksne pakete A1.


  multiMio popust uporabnikom prinaša od 1 do 3 € popusta na mesečno naročnino na paketih MIO in A1 Vajb, dokler sta na istem računu združena vsaj dva paketa, od tega mora biti vsaj eden paket MIO ali A1 Vajb:

  • 2 povezana paketa (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb) = 1 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb

  • 3 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 2 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb

  • 4 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 3 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb


  Paketi, ki jih uporabniki lahko povežejo v popust multiMIO so: vsi naročniški paketi za mobilne storitve in paketi fiksnih storitev A1 Kombo, A1 Net, A1 Net+TV, A1 Ultra Net, A1 Ultra Net + TV,  A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Domači net in A1 Kabelski internet. 

  multiMIO popust velja za do povezane pakete na skupnem računu. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. Uporabniki so o vklopu/izklopu/zvišanju/znižanju multiMIO popusta obveščeni preko SMS sporočila. multiMIO popust ni združljiv z A1 Connect popustom.

  V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem MIO/A1 Vajb mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust na mesečno naročnino iz naslova multiMIO oziroma se ta ustrezno zniža. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (isti naročnik vseh storitev).

 • Več o vsebinah na zahtevo v paketih MIO 

  Paketa miniMIO in midiMIO vključujeta možnost vklopa in uporabe brez doplačila storitev HBO Max ali VOYO za obdobje 1 mesec na paketu miniMIO in 6 mesecev na paketu midiMIO. Paket maksiMIO vključuje možnost vklopa in uporabe brez doplačila storitev Netflix, HBO Max ali VOYO za obdobje 12 mesecev. Obdobje brez doplačila velja od dneva vklopa izbrane vsebine. Storitev Netflix izvaja podjetje Netflix International B. V. Karperstraat 8, 1070KZ Amsterdam, Nizozemska, skladno s pogoji, ki so dostopni na help.netflix.com/legal/termsofuse. Dodatno za storitev Netflix veljajo Posebni pogoji za naročilo storitve Netflix in njeno plačilo. 

  Če uporabnik po vklopu znotraj obdobja brez doplačila vsebino izklopi, jo lahko, če obdobje brez doplačila še ni bilo porabljeno v celoti, ponovno vklopi in izkoristi preostanek obdobja. V kolikor uporabnik ponovno vklopi vsebino po že izkoriščenem obdobju brez doplačila, je le-ta ob morebitnem ponovnem vklopu plačljiva in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku. Uporabnik 3 dni pred iztekom obdobja brez doplačila prejme SMS obvestilo. Po preteku obdobja brez doplačila se uporabniku izbrana vsebina začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, če uporabnik vsebine ne izklopi pred potekom obdobja brez doplačila.  

  Vsi obstoječi uporabniki na paketu maksiMIO, ki so storitev aktivirali pred 25. 4. 2023, v kolikor ne naredijo spremembe/ne zamenjajo izbrane vsebine na zahtevo, ohranijo storitev pod pogoji sklenjene pogodbe (24 mesecev brez doplačila).

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo vsebin na zahtevo pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi manj kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane vsebine na zahtevo po 25. 4. 2023, imajo za novo izbrano vsebino na zahtevo na voljo preostanek neizkoriščenega obdobja do 12 mesecev.

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo zabavnih vsebin pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi več kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane zabavne vsebine po 25. 4. 2023, se jim vklopi plačljiva opcija vsebin na zahtevo.

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa, ki so koristili že celotno obdobje brez doplačila, niso upravičeni do storitve Netflix brez doplačila, ki je bila v paket dodana 6. 3. 2024.Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa, ki so koristili že celotno obdobje brez doplačila, niso upravičeni do storitve Netflix brez doplačila, ki je bila v paket dodana 6. 3. 2024.

  Do 29.2.2024 je bil kot ena izmed vsebin na zahtevo brez doplačila na voljo tudi A1 Xplore Music by Deezer. Uporabniki, ki so vsebino vklopili pred tem datumom, jo lahko nemoteno uporabljajo. Novi vklopi te vsebine od 1. 3. 2024 dalje niso možni. 

  Če uporabnik, ki koristi obdobje brez doplačila v okviru paketa miniMIO, midiMIO ali maksiMIO, spremeni mobilni paket, lahko na novem mobilnem paketu izkoristi preostanek neizkoriščenega obdobja, v kolikor še ni presegel dolžine obdobja brez doplačila novega mobilnega paketa. Neporabljen del obdobja brez doplačila ni izplačljiv v denarju.

 • Pogosta vprašanja

  1. Kaj je multiMIO?
   multiMIO je popust za naročnike paketov MIO in/ali A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združite zaračunavanje več mobilnih paketov ali mobilnih in fiksnih paketov A1.

  2. Ali multiMIO popust velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu?
   Ne. MultiMIO popust velja samo na mobilnih paketih MIO in A1 Vajb. Se pa tudi starejši paketi štejejo k skupnemu številu povezanih paketov. Povežete lahko do 4 pakete. 
   Primer: Uporabnik poveže paketa midiMIO in A1 Go! M v multiMIO popust z dvema povezanima številkama, kar prinaša 1 € popusta na paket midiMIO. Če bi imel uporabnik na skupnem računu povezana paketa miniMIO in midiMIO, pa bi prejel 1€ popust na oba paketa.

  3. Katere fiksne in mobilne pakete lahko združim na skupnem računu, da pridobim multiMIO popust na mesečno naročnino?
   Med fiksne storitve spadajo paketi A1 Kombo, A1 Net, A1 Net+TV, A1 Ultra net, A1 Ultra net+TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV in A1 Domači net; med mobilne storitve pa vsi mobilni paketi pri čemer mora biti vsaj en paket MIO ali A1 Vajb (samo MIO paketi in paket A1 Vajb pa dobijo popust).

  4. Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva stara mobilna paketa in en MIO paket? Kakšen multiMIO popust prejmem?
   Prejmete 2 € popusta na mesečno naročnino paketa MIO. Ker so na skupnem računu združeni trije paketi, vam to prinaša multiMIO popust v višini 2 €, ampak velja ta popust samo na paketih MIO.

  5. Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva mobilna paketa A1Go!, en fiksni paket A1 Kombo in en paket MIO? Do koliko multiMIO popusta sem upravičen in kaj se zgodi s popustom A1 Connect?
   Ker imate na skupnem računu združene 4 pakete, vam to prinaša multiMIO popust na mesečno naročnino paketa MIO v višini 3 €. Na obeh paketih A1 Go! pa ste še vedno upravičeni do 2 € A1 Connect popusta, saj je na vašem skupnem računu tudi paket fiksnih storitev A1 Kombo (kar je pogoj za A1 Connect popust).

  6. Ali bom ob vključitvi ali ukinitvi multiMIO popusta obveščen?
   Da, o vkopu in izklopu vas bomo obvestili preko SMS sporočila, prav tako pa tudi ob zvišanju ali znižanju multiMIO popusta.

  7. Kaj se zgodi s prenosom podatkov po porabi količine po najvišji hitrosti?
   Hitrost se upočasni na 2/1 Mb/s do konca obračunskega cikla, nato se povrne polna hitrost. 

  8. Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne?
   Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.

  9. Koliko zabavnih vsebin imam lahko vključenih na paketu MIO?
   Lahko imate vključenih več zabavnih vsebin. Eno zabavno vsebino boste lahko uporabljali brezplačno 1 mesec na paketu miniMIO, 6 mesecev na paketu midiMIO oz.12 mesecev na paketu maksiMIO. Preostale zabavne vsebine se vam bodo zaračunavale po ceniku.

  10. Ali lahko v brezplačnem obdobju (1, 6 ali 24 mesecev) menjam zabavne vsebine?
   Da, menjava zabavnih vsebin je možna 1 krat na mesec oz. 1 krat na obračunsko obdobje. Menjava izbrane zabavne vsebine v zadnjih 14 dneh obdobja brez doplačila ni mogoče.

  11. Ali imajo Senior uporabniki tudi kakšno ugodnost pri novih paketih?
   Senior uporabniki, ki predložijo ZPIZ kartico, prejmejo 1 € popusta na mesečno naročnino paketov MIO. Senior popust je združljiv z multiMIO popustom.

  12. Sem naročnik MIO paketa, na koliko naprav lahko delim prenos podatkov s paketom 2.SIM?
   Paket 2.SIM za deljenje prenosa podatkov na drugi napravi je mogoče skleniti na paketih midiMIO in maksiMIO. Na paketu midiMIO je mogoč en paket 2.SIM, medtem ko sta na maketu maksiMIO mogoča dva paketa.

  13. Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO?
   V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo.

  14. Ali lahko na paketu MIO sklenem paket Dodatni?
   Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih MIO.

 • Posebni pogoji promocijske ponudbe za upokojence

  Posebna ponudba »vsi paketi 11,99 EUR« predstavlja popust na redne ceno paketov, in sicer: 20% na paket mini MIO, 40% na paket midiMIO in 55% na paket maksiMIO. Popust se upošteva prvih 12 mesecev ob pogoju sklenitve novega naročniškega razmerja in vezavi za 24 mesecev. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na redne cene paketov, se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa. Posebna ponudba velja od 6.3.2024 do vključno 16.4.2024. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV. 

  Posebna ponudba »A1 podarja Netflix«  predstavlja 100% popust na cene iz vsakokrat veljavnega cenika A1 za storitev Netflix Basic, 62,44% popust na Netflix Standard in 49,94% popust na Netflix Premium. Posebna ponudba velja za nove in obstoječe naročnike mobilnih paketov A1 ob 24-mesečni vezavi na izbran mobilni paket. Popust se upošteva prvih 6 mesecev od sklenitve Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti. Če naročnik do preteka prvih 6 mesecev, v katerih velja naveden popust, izrecno ne zahteva izklopa izbrane Netflix storitve, se le-ta po izteku 6 mesecev začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1. Posebna ponudba velja od 6.3.2024 do vključno 16.4.2024. Popust je za nove naročnike kompatibilen s popustom na mesečno naročnino mobilnega paketa. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Na enem naročniškem razmerju je možen vklop ene storitve Netflix. Storitev Netflix izvaja podjetje Netflix International B. V. Karperstraat 8, 1070KZ Amsterdam, Nizozemska, skladno s pogoji, ki so dostopni na help.netflix.com/legal/termsofuse. Dodatno za storitev Netflix veljajo Posebni pogoji za naročilo storitve Netflix in njeno plačilo. 

  Posebna ponudba je sestavljena iz promocije »vsi paketi 11,99 €/m« in rednega SENIOR popust v višini 1€ na mesečno naročnino mobilnih paketov A1. SENIOR popust v višini 1 € mesečno je na voljo obstoječim in novim mobilnim naročnikom A1 ob predložitvi ZPIZ kartice in ni časovno omejen. Dovoljen je samo en paket s SENIOR popustom na enega uporabnika. Popusti se med seboj izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen.
   

 • O raziskavi priporočil uporabnikov

  Raziskavo priporočanja uporabnikov izvajamo vsak mesec, in sicer tako, da merimo razliko med deležem uporabnikov, ki bi priporočili svojega ponudnika mobilnih storitev z lastnim omrežjem, in deležem tistih, ki bi ga odsvetovali. Skupni rezultati za leto 2022 so pokazali, da bi upokojenci v največji meri priporočili A1.

  Raziskovalna agencija Aragon d.o.o. meri NPS za A1 Slovenija v okviru kontinuirane Brand Track raziskave, ki je izvedena v skladu s standardi evropskega strokovnega združenja tržno raziskovalnih agencij in agencij za raziskovanje javnega mnenja Esomar, katere član je tudi podjetje Aragon d.o.o.

  Podatki izhajajo iz raziskave, ki se izvaja kontinuirano vsak mesec s pomočjo CAWI (računalniško podprto spletno anketiranje) metodologije med populacijo z dostopom do interneta. Velikost vzorca za leto 2022 je znašala 4067 posameznikov in glede na demografske kazalce (spol, starost, statistična regija) odraža splošno populacijo prebivalcev Slovenije z dostopom do interneta v starosti 15 let in več. V primeru večjih reprezentativnih vzorcev, kakršnega uporabljamo v izvedeni raziskavi, lahko podatke posplošimo na celotno populacijo. Velikost podvzorca upokojencev za leto 2022 znaša 763 posameznikov.

  NPS je mera, ki odraža priporočila lastnih uporabnikov o nakupu storitev pri lastnem mobilnem operaterju omrežja. Uporabniki najpogosteje navajajo zadovoljstvo s ponudbo, ceno in delovanjem omrežja kot razlog tako za kot proti priporočilu mobilnega operaterja.

 • Več o promociji Pripelji prijatelja

  Promocija »Pripelji prijatelja 2024« velja od 03.04.2024 do 31.05.2024 in vsebuje 50 % popusta za 24 mesecev na mesečno naročnino mobilnega paketa za novega in obstoječega naročnika, pogoj za pridobitev popusta za novega naročnika je 24-mesečna vezava. Po izteku 24 mesecev, v katerih velja popust na redne cene paketov, se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa. Nov in obstoječi naročnik sta do ugodnosti upravičena, če novi naročnik po priporočilu obstoječega naročnika in skladno s pogoji te promocije sklene novo naročniško razmerje na enem izmed naslednjih mobilnih paketov A1: miniMIO, midiMIO, maksiMIO, Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO, Podjetni maksiMIO, A1 Vajb ali A1 miniVajb. Obstoječi uporabnik prejme popust na mesečno naročnino svojega mobilnega paketa A1 (ne velja za pakete All Inclusive, A1 Go! kidz, SIMPL na račun, Podjetni zakup, Poslovni Smart, Poslovni Premium in ostale posebne pakete za poslovne uporabnike), ko njegovo kodo unovči nov naročnik.
  Pogoj za obračun popusta je unovčenje kode, ki jo obstoječi naročnik prejme preko SMS sporočila in jo posreduje novemu naročniku. Popust se preneha obračunavati obstoječemu in novemu naročniku v trenutku, ko obstoječi naročnik, ki je novemu naročniku dal kodo za popust in je novi naročnik to kodo unovčil, na podlagi katere se popust obračunava, prekine svoje naročniško razmerje ali v trenutku ko novi naročnik, ki je prejel in unovčil kodo, prekine naročniško razmerje, sklenitev katerega predstavlja pogoj za obračun predmetnega popusta. Prenos obstoječe naročniške pogodbe na drugega naročnika ne pomeni sklenitve nove naročniške pogodbe. Popust je unovčljiv le ob predložitvi kode, ki je bila obstoječemu naročniku s strani A1 posredovana preko SMS sporočila. Koda je unovčljiva samo enkrat in se lahko uporabi za sklenitev le enega novega naročniškega razmerja. Ugodnost ni združljiva z drugimi promocijskimi ponudbami in akcijami A1 (izjema so popusti multiMIO, Connect in 1 € senior popust). Ugodnost ni zamenljiva za gotovino ali druge oblike ugodnosti. Če ima obstoječi naročnik na obstoječem paketu že vključen popust na mesečno naročnino iz druge promocije, se mu ta izbriše ob aktivaciji novega popusta. Kot novi naročnik se šteje vsak uporabnik, ki ni bil naročnik A1 mobilnega paketa vsaj zadnjih 75 dni pred uveljavljanjem ugodnosti iz te promocije.

  Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnikePosebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.