<span class="txt-white-desktop">Senior ponudba</span> <span class="txt-white-desktop">Senior ponudba</span>

Senior ponudba

Senior z naročnino in telefoni za starejše

Upokojenci dobro veste, da je odhod v pokoj šele začetek. Začetek nečesa izjemnega. Polepšajte si ga z ugodnostmi, ki so vam na voljo pri A1! Vsem upokojencem, ki ob sklenitvi ali spremembi paketa na A1 Go! pokažete tudi kartico ZPIZ, pripada 1 € popusta na mesečno naročnino.

Nižja mesečna naročnina:

 • 3000 + 3000

  min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 3 GB, od tega do 3 GB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • /

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 60 GB, od tega do 10.621 MB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • /

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 100 GB, od tega do 11.740 MB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • do 1 SIM kartica

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 200 GB, od tega do 15.663 MB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • do 4 SIM kartice

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

Popusta za upokojence zgolj ob predložitvi ZPIZ kartice

Akcijsko ponudbo telefonov za starejše je možno aktivirati samo ob predložitvi pokojninske številke. Vsak naročnik ima lahko veljavno samo eno akcijsko ponudbo na eno davčno številko. Popust za upokojence lahko uveljavljate le na prodajnem mestu.

Mobilni telefoni za starejše

Odločate se lahko med vsemi telefoni v ponudbi, spodaj pa so prikazani priporočeni mobilni telefoni za starejše:

 • mobilni telefoni z velikimi tipkami in ekrani ter
 • mobilni telefoni z osnovnimi funkcijami.

Telefoni so vam na voljo že od 1 € na mesec.

Doro

Doro 1360

Doro 1360

 

55 €

paket A1 Go! XS

Doro

Doro 6050

Doro 6050

 

79 €

paket A1 Go! XS

Kako do ponudbe?

Nakup telefona in sklenitev naročniškega razmerja lahko opravite na najbližjem prodajnem mestu A1 oziroma pokličete na telefonsko številko 040 40 40 45, kjer vam bodo naši prijazni svetovalci pomagali pri izboru najprimernejšega paketa in telefona za vas.

 

Več Skrij

Opis paketov A1 Go!

Ponudbo za pakete A1 GO! XS, S, M in L lahko izkoristijo vsi novi in po pogojih Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječi naročniki A1.

Paket A1 GO! XS vključuje 3000 minut klicev, 3000 SMS ter MMS sporočil in 3 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 3 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 GO! S vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 60 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 10,621 MB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 GO! M vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 100 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 11,740 MB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 GO! L vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 200 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 15,663 MB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Cene paketov A1 Go! so navedene v veljavnem ceniku.

Po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju, se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se samodejno vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 3 GB za ceno 3 €. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni zakup se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 3-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed treh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo hitrost prenosa podatkov znižala na 64 kbit/s, kar bo lahko naročnik uporabljal brez dodatnega plačila.

Uporabnikom paketov A1 Go!, ki so deležni Senior popusta (1 €), se po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju prenos podatkov onemogoči. Uporabnik si lahko blokado prenosa podatkov odstrani. V tem primeru veljajo pravila iz prejšnjega odstavka.

Paketi A1 GO! XS, S, M in L imajo vključeno storitev samodejnega vklopa zakupa prenosa podatkov v državah izven EU/EEA v količini 1GB za ceno 9,99 € (v nadaljevanju: Dodatni 1 GB). Aktualen seznam držav, za katere velja 1 GB izven EU/EEA, je na voljo na www.a1.si/narocniski-paketi. Dodatni 1 GB se samodejno vklopi samo v primeru, ko je v eni izmed vključenih držav narejen prenos podatkov (min. 5 MB). Naročnik lahko Dodatni 1 GB porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni 1 GB se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo prenos podatkov onemogočil.

Paketi A1 Go! XS, S, M in L so namenjeni običajni uporabi storitev. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi omogočajo polno LTE hitrost prenosa podatkov do 150/50 Mb/s.

Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 GO! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 GO!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij

Pogosta vprašanja

Ali se mi po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v paketu A1 Go! s Senior popustom vključi dodatni zakup prenosa podatkov?
Ne. Po preseženi količini prenosa podatkov se vam prenos podatkov ustavi. Kar pomeni, da prenosa podatkov ne morete več uporabljati.

Kaj pa, če želim prenos podatkov še naprej uporabljati?
Blokada za preseženo količino prenosa podatkov se lahko izključi. Uporabniki paketov A1 Go! z upokojenskim popustom lahko to uredite s klicem na našo kontaktno številko 040 40 40 40 ali na prodajnih mestih A1. 

Več Skrij