Dvoboji FIBA SP 2023 z Luko Dončićem in soigralci na ŠPORT TV 

Navijači košarkarske reprezentance si boste vse dvoboje Slovenije na svetovnem prvenstvu 2023 lahko ogledali na prvi slovenski športni televiziji.

Na prvenstvu, ki se bo končalo 10. septembra s finalnim dvobojem v Manili, bo sodelovalo 32 reprezentanc. Slovenska na čelu z največjim zvezdnikom prvenstva Luko Dončićem bo igrala v skupini F z reprezentancami Venezuele, Zelenortskih otokov in Gruzije. Dvoboje bo gostil japonski otok Okinava.

V nadaljevanju tekmovanja se bo slovenska izbrana vrsta soočila z najboljšima dvema reprezentancama iz skupine E, kjer se bodo merile izbrane vrste: Japonske, Nemčije, Finske in Avstralije.

Razpored dvobojev slovenske reprezentance v skupini F:

Sobota, 26.avgust:
Slovenija – Venezuela, 13.30 (studio 12.30) na ŠPORT TV1

Ponedeljek, 28. avgust:
Gruzija – Slovenija, 13.30 (studio 12.30) na ŠPORT TV1

Sreda, 30. avgust:
Slovenija – Zelenortski otoki, 13.30 (studio 12.30) na ŠPORT TV1

Na ŠPORT TV bodo prenose dvobojev slovenske reprezentance obogatili z zanimivim studijskim programom, ki ga bodo pripravili s strokovnimi gosti. ŠPORT TV ekipa na Japonskem bo poskrbela za sveže novice s prizorišča in tudi za kakšno zanimivo zgodbo iz zakulisja dogajanja.

 

Ker verjamemo, da mora biti ogled tekem slovenske reprezentance omogočen vsem gledalcem, bomo programe Šport TV za čas svetovnega prvenstva brezplačno vklopili tudi tistim, ki jih nimate v shemi.

Programe ŠPORT TV (1, 2 in 3) bomo za vse uporabnike TV paketov odprli v petek, 25. 8. 2023, med 8. in 9. uro, na voljo pa vam bodo do vključno ponedeljka, 11. 9. 2023

Poiščite Šport TV 1 v programski shemi  (v privzetem Xplore TV je na prog. mestu 200) in navijajmo skupaj za naše fante!