LED TV Philips 50PUS7505

Izberi barvo naprave

689512 116570 LED TV Philips 50PUS7505
SPO_116570 LED TV Philips 50PUS7505 TP VISION HWFix black 399
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

LED TV Philips 50PUS7505 24 X 16,62 €

24 X 16,62 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Izgubite se v trenutku. Ta televizor HDR Philips nudi odlično kakovost slike in vrhunski zvok s tehnologijo Dolby Atmos. Serije, igre in športne dogodke, ki se pretakajo v HDR-u, odlikuj resnično odlična slika. Vmesnik SAPHI vam omogoča hiter dostop do vsebine, ki si jo zaželite.

Procesor slike Philips P5 - vedno popolna slika, ne glede na vir

Philipsova tehnologija P5 zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot vaša priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so živahne, kožni odtenki imajo naravni videz. Kontrast je tako oster, da boste čutili vsako podrobnost. Gibanje pa je tako popolnoma tekoče.

Dolby Vision in Dolby Atmos za kinematografsko sliko in zvok

Podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomeni, da vsebina HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno resnično. Naj gre za pretakanje najnovejše serije ali komplet predvajalnika Blu-ray, deležni boste kontrasta, svetlobe in barve, ki odražajo režiserjeve originalne namene. Zvok pa je prostoren, jasen, natančen in globok.

Dostop do preglednega menija z ikonami z enim gumbom

SAPHI je hiter, intuitiven operacijski sistem, s katerim je uporaba televizorja Philips Smart pravi užitek. Uživajte v odlični kakovosti slike in jasnem ikonskem meniju, do katerega dostopate z enim gumbom. Televizor upravljajte z lahkoto in se hitro pomikajte do priljubljenih aplikacij za pametne televizorje, vključno z aplikacijami YouTube, Netflix in drugimi.

Pametni LED-televizor 4K UHD. Bogate barve, čudovite podrobnosti.

Pametni LED-televizor 4K UHD. Bogate barve, čudovite podrobnosti. Philipsov televizor 4K UHD oživi vsebino z bogatimi barvami in ostrim kontrastom. Slike imajo globino in gibanje je gladko. Filmi, oddaje in igre so videti čudovito, ne glede na vir

Podprtost HDR10+

Televizor Philips je zasnovan tako, da kar najbolje izkoristi obliko videozapisa HDR10+. Ravni kontrasta, barve in svetlosti so prilagojeni od okvirja do okvirja. Naj gre za serije, ki jih ne smete zamuditi, ali najnovejšo filmsko uspešnico, sence so globlje. Svetle površine blestijo. Barve so resničnejše.

Tehnične lastnosti

Diagonala zaslona 126 cm (50''), Micro Dimming
Ločljivost  3840 x 2160 točk
Indeks kakovosti 1500 PPI
Tehnologija zaslona LED
Frekvenca osveževanja 50 Hz
Digitalna predelava slike tehnologija P5 Perfect Picture, Dolby Vision, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma)
Digitalna predelava zvoka 5-pasovni izenačevalnik, Zvok A.I., Dolby Atmos
Pametni televizor operacijski sistem SAPHI, 4-jedrni procesor, Miracast; YouTube, Netflix, izbrane slovenske aplikacije; VP-9
Priklop 3x HDMI Easylink, ARC, 4K, 2 x USB, optični avdio, analogni za slušalke
Dimenzije s stojalom (Š x V x G) 112,76 x 64,35 x 7,74 cm
Teža s stojalom 10,4 kg
Energijski razred A

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis

Philips klicni center za pomoč uporabnikom, T: 01/8888 312

Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.