LED TV Samsung 50TU7092

Ponudba se izteče čez 8d 16h 8min 50s

Izberi barvo naprave

695597 117173 LED TV Samsung 50TU7092
SPO_117173 LED TV Samsung 50TU7092 SAMSUNG HWFix black 490
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

LED TV Samsung 50TU7092 24 X 20,42 € 24 X 18,38 €

24 X 20,42 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

4K televizor z izjemnim zaslonom za ta cenovni razred, še posebej za večerno gledanje v temnejših prostorih. Hitra Smart Tizen platforma, ki podpira vse aplikacije, ki jih uporabnik potrebuje, z debelino 6 cm pa se idealno prilega vsaki dnevni sobi, naj bo na steni ali na komodi. Samsungova pametna rešitev za kable poskrbi, da so vaši kabli vedno lepo urejeni in skriti, da je dnevni prostor urejen in čist.

Izjemna kakovost slike - Crystal procesor 4K

Kakovost slike, ki se vas dotakne, omogoča en sam čip, ki usklajuje barve, optimizira razmerje visokih kontrastov in obvlada HDR-ločljivost. Poglobite se v sliko z milijardo barvnih odtenkov. Crystal zaslon optimizira barve, da lahko zaznate vsako podrobnost.

Glejte sliko, ne televizorja

Privlačna oblika televizorja, ki vašo pozornost usmerja na najpomembnejše: sliko. Minimalističen slog televizorja s skorajda nevidnim robom dviguje standarde. Videli boste le našo najbolj realistično kinematografsko izkušnjo do zdaj.

Resnična 4K UHD-ločljivost

Uživajte v ostri in jasni sliki s 4K UHD TV, ki ima 4-krat več slikovnih pik od FHD TV. Zdaj si lahko ogledate tudi najmanjše podrobnosti vsakega prizora.

Vaša nova domača pisarna

Opravite delo na svojem televizorju doma. Oddaljeni dostop vam omogoča brezžično zrcaljenje računalniškega zaslona na televizorju. Z uporabo Microsoft Office 365 storitve lahko celo dostopate do svojega službenega računalnika in datotek – vse to iz udobja vašega kavča.

Oglejte si neverjetne podrobnosti v HDR

Visokodinamično območje (HDR) okrepi razpon svetlobe vašega televizorja, da lahko uživate v zelo širokem spektru barv in vizualnih podrobnosti tudi v najtemnejših prizorih.

Brez navlake - brez odvečnih kablov

Samsung UHD vam omogoča odlično rešitev, saj lahko kable skrijete kar v stojalo in pospravite nered. Tako lahko nemoteno uživate v čudoviti obliki televizorja brez navlake.

Poiščite različne vsebine z enim daljinskim upravljalnikom

Smart Hub in funkcija enega daljinskega upravljalnika (Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.) En daljinski upravljalnik, ki odkrije ogromno različnih vsebin. Od upravljanja televizijskega sprejemnika do igralne konzole, aplikacij in celo televizije v živo.

Tehnične lastnosti

Diagonala zaslona 126 cm (50'') 16:9
Ločljivost UHD 4K 3840 x 2160 točk
Tehnologija zaslona Crystal Processor 4K
Pametni televizor operacijski sistem Tizen
Frekvenca osveževanja 50 Hz
Slika v sliki ne
Indeks kakovosti gibanja v sliki 2000 PQI
VESA 200 x 200
Digitalni sprejemnik DVB-T2CS2
Zvočniki 20 W
Digitalna predelava zvoka Dolby Digital Plus
Povezave Wi-Fi, UTP
Priklop 2x HDMI, USB, Cl reža, RF in, Digital Audio out
Dimenzije s stojalom (Š x V x G) 1115,8 x 718,6 x 250,2 mm
Teža 11,4 kg
Energijski razred G
Drugo samodejni izklop, meni v slovenščini, Screen Mirroring
Dodatne informacije modeli televizorjev Samsung, ki so prišli na tržišče leta 2019 ali kasneje, ne podpirajo kodekov DivX in DTS
Vsebina kompleta daljinski upravljalnik TM1240A, stojalo, napajalni kabel, priročnik z navodili za uporabo, baterije za daljinski upravljalnik

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Dast servis in trgovina, d.o..o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.