HBO Max

Še več kultnih filmov in serij, dokumentarcev, risank s slovenskimi podnapisi in boljša uporabniška izkušnja. Na voljo za ogled takoj, brez oglasov, kjerkoli in kadarkoli v pretočni video storitvi HBO Max.

Preveri več

VOYO

Najbolj priljubljeni šovi, VOYO originalne serije, predpremiere POP produkcij, sinhronizirane risanke, športni prenosi v živo, filmske uspešnice in spletna učilnica 5KA. S slovenskimi podnapisi v domači pretočni video storitvi VOYO.

Preveri več

A1 Xplore Music by Deezer

73 milijonov skladb na vašem telefonu brez oglasov. Skrbno sestavljene zbirke glasbe, ki vas spremljajo v avtu, pri hišnih opravilih, športnih aktivnostih, na zabavah ali ko želite biti sami z izbrano glasbo. V pretočni glasbeni storitvi Deezer.

Preveri več

Balkan Pink

Aktualne in zabavne vsebine iz držav bivše Jugoslavije na ogled v TV programskih sklopih Balkan s 55 programi in Pink z 11 programi. Balkanski šarm, turbofolk scena z zabavnimi oddajami, filmi in živahno glasbo.

Preveri več

Amazon Prime Video

Filmske preimere in nove serije, filmi neodvisne produkcije, kultne klasike, šport in druge vsebine. Največ zabave za vso družino in vsa razpoloženja v pretočni video storitvi na zahtevo, Amazon Prime Video.

Preveri več

NBA League Pass

Košarkaške tekme s končnico in finalom lige NBA v živo, videoposnetki, informacije o igralcih, njihovi rezultatih in ekipah, arhivski posnetki, ponovitev tekem iz zadnjih sezon, intervjuji z igralci in dokumentarci. Vse to z NBA League Pass.

Preveri več