<span class="txt-white-desktop"><b style="font-size:45px; margin: 32px 0 9px;">TV programski</br> sklop BALKAN </br>in PINK</b> 	<span class="txt-white-desktop"><b style="font-size:45px; margin: 32px 0 9px;">TV programski</br> sklop BALKAN </br>in PINK</b>

TV programski
sklop BALKAN
in PINK

Uživajte v aktualnih in zabavnih vsebinah Balkan in Pink

Dobre novice za vse ljubitelje vsebin iz držav bivše Jugoslavije!

Vsi uporabniki, ki boste na novo vklopili programski sklop Balkan ali Pink, prejmete 1 mesec brezplačne uporabe vsebin Balkan in Pink. Po pretečenem prvem mesecu, se prične naročnina samodejno zaračunavati po rednih cenah – Balkan 6 TV točk oz. Pink 8 TV točk.

Programski sklop PINK

Pink programi ponujajo turbo folk sceno z zabavnimi oddajami, napetimi filmi in živahno glasbo, ki bo vaše večere obarvala v pink. Programski sklop Pink ponuja 11 programov televizijske hiše Pink.

Programski sklop BALKAN

Balkan programi prinesejo balkanski šarm na vaših zaslonih. Osvojile vas bodo aktualne vsebine iz Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Albanije. Programski sklop ponuja 55 programov.

Kdo se lahko naroči na programski sklop Balkan oz. Pink?

Na programski sklop Balkan oz. Pink se lahko naročijo vsi A1 naročniki KOMBO paketov, ki imajo TV.

 

Kako se lahko naročim na programski sklop Balkan oz. Pink in kako pridobim posebno ponudbo 1 mesečnega brezplačnega preizkusa?

1. Vklop programskega sklopa Balkan oz. Pink
Svetovalci na prodajnih mestih, v Live shopu in klicnem centru vam vklopijo programski sklop Balkan oz. Pink.
2. Programska mesta za Balkan in Pink
Sklop Balkan lahko spremljate na programskih mestih od 900 do 955, Pink pa od 970 do 980.
3. Uživajte v Balkanu in Pinku
Ostane vam samo še uživanje v vsebinah programskega sklopa Balkan oz. Pink.

Kako prekinem naročnino na programski sklop Balkan/Pink?

1. Odprete aplikacijo Moj A1.
2. V meniju izberete in razprete zavihek Paket in opcije in nato izberete TV programska shema.
3. Nato med svojo programsko shemo poiščete programski sklop Balkan oz Pink in ga odstranite z izbiro ikone za koš.
4. Nato svojo izbiro potrdite s pritiskom na gumb POTRDI na dnu strani.

Posebna ponudba preizkusa programskih sklopov Balkan in Pink

Posebna ponudba preizkusa programskih sklopov Balkan in Pink 1 mesec brezplačno velja za nove in za obstoječe naročnike A1 Slovenija, ki v času naročila navedenih storitev še niso naročniki programskih sklopov Balkan in Pink in ki v času od 12. 05. 2020 do 31. 3. 2021 pri A1 naročijo programski sklop Balkan oz. programski sklop Pink na kateremkoli paketu A1 Kombo ali A1 Net+TV s televizijo – velja preizkus 1 mesec brezplačno. Brezplačen preizkus lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Če naročnik do preteka oziroma predčasnega zaključka brezplačnega preizkusa izrecno ne zahteva izključitve programskih sklopov Balkan oz. Pink, se programska sklopa Balkan oz. Pink začneta zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1. Aktivacija programskih sklopov Balkan in Pink s posebno ponudbo 1 mesečnega preizkusa je mogoča na A1 prodajnih mestih, prek klicnega centra ali Live Shopa. Za programska sklopa Balkan in Pink se uporabljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, ki so skupaj s cenikom in ostalimi informacijami na voljo na A1.si, na prodajnih mestih A1, in 040 40 40 40. A1 Slovenija, d. d.

Več Skrij