Uživajte v aktualnih in zabavnih vsebinah iz držav bivše Jugoslavije pri A1!

Programski sklop PINK

Programi televizijske hiše Pink ponujajo turbofolk sceno z zabavnimi oddajami, resničnostnimi šov-i, napetimi filmi in živahno glasbo, ki bo obarvala vaše večere.
Programski sklop Pink ponuja 11 programov, na voljo po ceni 8 € mesečno (ali 8 TV točk).

Programski sklop Balkan

Programi Balkan na vaše zaslone prinesejo balkanski šarm. Osvojile vas bodo aktualne vsebine s Hrvaške, iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije ter Albanije.
Programski sklop Balkan ponuja 55 programov, ki so na voljo po ceni 8 € mesečno (ali 8 TV točk).

Kako se naročim na programska sklopa Balkan in Pink? 

Programska sklopa Balkan in Pink

Sklop Balkan lahko spremljate na programskih mestih od 900 do 955, Pink pa na programskih mestih od 970 do 980. Seznam kanalov, ki so na voljo v programskih sklopih Balkan in Pink, si oglejte tukaj s klikom na posamezni sklop.

Vklop programskega sklopa Balkan oziroma Pink

Programski sklop si lahko vklopite na portalu ali v aplikaciji Moj A1. Ali pa obiščite prodajno mesto A1, A1 Live Shop, izberite Klepet.

 • Preklic naročila na programski sklop Balkan oziroma Pink

  • Odprite aplikacijo Moj A1.
  • meniju izberite in razprite zavihek Paketi in opcije ter nato izberite TV programska shema.
  • V svoji programski shemi poiščite programski sklop Balkan oziroma Pink in ga odstranite z izbiro ikone za koš.
  • Svojo izbiro potrdite s pritiskom na gumb Potrdi na dnu strani.
 • Posebna ponudba – 1 mesec brezplačni preizkus

  Posebna ponudba preizkusa programskih sklopov Balkan in Pink 1 mesec brezplačno velja za nove in za obstoječe naročnike A1 Slovenija, ki v času naročila navedenih storitev še niso naročniki programskih sklopov Balkan in Pink in ki v času od 1.03.2023 do 31.12.2024 pri A1 naročijo programski sklop Balkan oz. programski sklop Pink na paketih A1 Net + TV, A1 Ultra net + TV ali na paketih A1 Kabel s televizijo. Brezplačen preizkus lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Če naročnik do preteka oziroma predčasnega zaključka brezplačnega preizkusa izrecno ne zahteva izključitve programskih sklopov Balkan oz. Pink, se programska sklopa Balkan oz. Pink začneta zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1. Aktivacija programskih sklopov Balkan in Pink s posebno ponudbo 1 mesečnega preizkusa je mogoča na A1 prodajnih mestih, prek klicnega centra ali A1 Live Shopa. Za programska sklopa Balkan in Pink se uporabljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, ki so skupaj s cenikom in ostalimi informacijami na voljo na A1.si, na prodajnih mestih A1, in 040 40 40 40.

TV paketi pri A1

Od grozljivk do komedij. Od dram do trilerjev. Od resničnostnih šovov do kuharskih oddaj. Od kolesarjenja do skokov. Od La Lige do Bundeslige.
Vsi imajo tudi vključen VOYO – brez doplačila. Skratka, v A1 TV paketih se dobi res vse, kar si gledalci lahko zaželite.