VSI mobilni paketi samo 9,99 € in VSI Net+TV paketi samo 19,98 €. A1 Komplet že od 28,97 €/m.
Več >

Za vse, ki imate prepočasen internet. Za tiste med vami, ki nimate optike ali imate slabo TV izkušnjo. Za vas je tukaj Ultra tehnologija, ki prek mobilnega omrežja 5G v vaš dom prinaša visoke hitrosti prenosa.
Na voljo je takoj, saj jo lahko priklopite v 48 urah kar sami, brez vrtanja in kablov.

Preveri več

Internetni paketi z zanesljivim in hitrim internetom, s hitrostmi do 500/100 Mb/s. Brez vezave, brez nepotrebnih storitev in brez tveganja, saj omogočamo 100 dni preizkusa, ko vam v primeru nezadovoljstva povrnemo mesečno naročnino. Paketu lahko nadgradite tudi s fiksno telefonijo z neomejenimi klici na fiksne in mobilne številke v Sloveniji.

Preveri več

Če na vaši lokaciji ni možnosti priklopa oz. ne želite čakati na priklop, a bi vseeno imeli radi hiter internet, preverite A1 Brezžični net, ki je na voljo takoj brez čakanja in brez vrtanja po stanovanju.
Prednost A1 Brezžični Net je ta, da je na voljo takoj, tudi na lokacijah, kjer druge rešitve niso možne in brez posebnih posegov.

Preveri več

 Nočete plačevati za stvari, ki jih ne uporabljate več? Izberite paket A1 Kabel, ki ustreza vam in vašim željam, vključite le storitve, ki jih uporabljate (internet in TV, samo TV ali samo internet) in izkoristite vse prednosti, ki jih prinaša: enotna cena ves čas uporabe, brez vezave in brez skritih stroškov.
 

Preveri več