Želite 2 leti plačevati pol manj za TV in internet? Zgrabite priložnost in si zagotovite kar 50 % popusta za naslednji dve leti ob vezavi za 24 mesecev.

Za vas smo pripravili pakete A1 Net + TV, v katerih vas čakajo vse največje nogometne lige in zabavne VOYO vsebine.
To pomeni, da se z našimi paketi zabava in navijanje nikoli ne končata. Obenem dobite pakete tudi s 100-dnevno garancijo zadovoljstva, ki zagotavlja vračilo denarja ob prekinitvi, brez tveganja in brez stroškov.

Zakaj izbrati pakete A1 Net + TV na A1 Optiki?

100-dnevna garancija zadovoljstva - vrnemo denar ob prekinitvi, brez tveganja in brez stroškov

Internet s hitrostjo do 500 Mb/s

že vključen VOYO, brez doplačila

Responsive Image

Izberite želeni paket in ga kar dve leti uporabljajte ugodneje.

Opravite naročilo v celoti prek spleta, brez obiska prodajnega mesta.
A1 Go! M

A1 Net + TV S

110+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik

Prve 3 mesece brezplačno, nato 3€ na mesec

VOYO

Vključen

Hitri internet

Namesto do 100/20 Mb/s kar do 500/100 Mb/s

A1 Go! M

A1 Net + TV M

190+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik

Prve 3 mesece brezplačno, nato 3€ na mesec

VOYO

Vključen

Hitrejši internet

Namesto do 200/40 Mb/s kar do 500/100 Mb/s

A1 Go! M

A1 Net + TV L

240+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik

Vključen

VOYO

Vključen

Najhitrejši internet

Namesto do 350/40 Mb/s kar do 500/100 Mb/s

Kako izkoristim ugodnost?

Stopite v stik z nami in za vas bomo uredili vse potrebno.

Pomoč pri nakupovanju

Korak 1

Kontaktirajte naše prodajne svetovalce po telefonu.

Pokličite 040 40 40 45
Korak 1

Govorite z našim prodajnim svetovalcem v živo, preko video klica. Od ponedeljka do petka med 9h in 19h.

Vstopite v A1 LiveShop
Korak 1

Obiščite najbližje prodajno mesto A1.

Kliknite za seznam
A1 Go! M

A1 Fix net

Do 500/100 Mb/s

Hitrost interneta (optika)

Do 20/1 Mb/s

Hitrost interneta (xDSL)

Modem vključen

Priklop na omrežje, profesionalna namestitev

Zanesljivost internetne povezave

Zanesljiv in neomejen internet 24 ur na dan. Za vsakodnevno domačo uporabo in posel.

Fiksna telefonija

Dodajte paketu A1 Fix net tudi fiksno telefonijo. Neomejeni klici na fiksne in mobilne številke v Sloveniji za samo 2 € na mesec.

Zabavne vsebine
od 5,99 €/m
Sledite najljubšim filmom, serijam in napetim NBA končnicam na VOYO, HBO Max, Amazon Prime Video ali NBA League Pass.
Fiksna telefonija
+ 2 €/m
Svojemu paketu A1 Fix net dodajte še fiksno telefonsko linijo z neomejenimi klici v SLO omrežjih.
 • Več o paketih A1 Net+TV

  Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno). ). Na Rune omrežju se vsakemu naročniškemu paketu mesečno obračuna dodatek v višini 5 EUR. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika).  Za pakete A1 Net+TV veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
 • Kakšni paketi so na voljo?

  Izbirate lahko med paketom A1 Fix net in A1 Net + TV, ki vključujejo internet ali internet s televizijo. Svojemu paketu lahko za 2 € na mesec dodate tudi fiksno telefonijo.
 • Kakšne so prednosti A1 TV paketov?

  Pakete A1 Net+TV lahko vedno sklenete po ugodni ceni. Brez skrbi jih lahko preizkusite, saj vam prve 3 mesece ne zaračunamo stroškov prekinitve. Če pa ugotovite, da potrebujete več ali manj TV programov oziroma jih morda sploh ne potrebujete, lahko paket brezplačno zamenjate.
 • Ugodnosti 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine

  V primeru, da naročnik ni zadovoljen z naročeno storitvijo lahko naročniško razmerje v prvih 100-ih dneh od aktivacije prekine in zahteva povračilo stroškov naročnine za naročeni paket. V primeru, da naročnik zahteva vračilo naročnine zaradi nezadovoljstva, se mu povrnejo stroški naročnine paketa, ki so nastali od aktivacije paketa. V tem primeru je upravičen do povračila stroškov naročnine paketa od prvega do zadnjega dneva naročniškega razmerja, ki pa ne sme biti kasnejši kot 100-i dan od aktivacije. Strošek naročnine zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila. Do povračila stroškov naročnine niso upravičene stranke, ki so v zadnjih 12-ih mesecih že zahtevale povračilo stroškov naročnine zaradi nezadovoljstva z isto davčno številko ali pa na istem naslovu.  Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine ne velja za uporabnike storitev na omrežju Rune, ki so sklenili aneks za brezplačno izgradnjo priključka.
 • Pogosta vprašanja o VOYO v paketih A1 Net + TV

  Voyo plačujemo s kreditno kartico prek VOYO spletne strani. Ali naj tam sedaj prekinem plačevanje?

  Da. V okviru svojega uporabniškega računa na spletni strani voyo.si prekinete svojo naročnino, ki jo plačujete s kreditno kartico. Nato za ogled VOYO prek brskalnika oz. pametnih naprav povežete svoj uporabniški račun z A1. To storite tako, da sledite spodnjim korakom:

  1. Prek spletnega brskalnika se odpravite na voyo.si/operater, kjer se prijavite v svoj VOYO uporabniški račun oz. si ga kreirate v kolikor ga še nimate.
  2. Izberete A1 Slovenija kot operaterja in vpišete svoje podatke za Moj A1 uporabniški račun (ki ga uporabljate za upravljanje naročniške razmerja za paket s TV).
  3. Za ogled VOYO vsebin na pametnih oz. mobilnih napravah (telefon, tablica) si iz trgovin za aplikacije (Apple App Store, Google Play ali drugo) prenesete VOYO aplikacijo in se vpišete s svojim uporabniškim računom za VOYO.
  4. Izberete želeni profil in vsebino, ki jo želite spremljati.
  5. Uživate v VOYO vsebinah.


  Za ogled VOYO vsebin na A1 Xplore TV vmesniku v glavnem meniju poiščite in izberite VOYO, kamor smo vas že avtomatsko vpisali. Nato samo še izberete vsebino, ki jo želite gledati.

  Se je za ogled VOYO prek TV vmesnika potrebno registrirati?
  Ne, za ogled VOYO prek TV vmesnika se ni potrebno registrirati. Na A1 Xplore TV vmesniku v glavnem meniju samo poiščete in izberete VOYO. Nato izberete svoj profil in vsebino ter že uživate.

  Kako dolgo bom imel VOYO brezplačen?
  Do nadaljnjega je VOYO vključen v vse A1 Net + TV pakete, ki vključujejo storitev digitalne televizije A1 Xplore TV.

  VOYO imam kot uporabnik fiksnih storitev. Kaj moram storiti, da zanj ne bom več plačeval?
  Če ste VOYO uporabnik in imate enega izmed paketov A1 Net+TV, vam ni potrebno storiti nič. VOYO bo samodejno vključen in povezan z vašo naročnino. Do vsebin pa brez registracije dostopate preko glavnega menija, v katerem poiščete VOYO aplikacijo. V kolikor ste naročnik katerega izmed starih internetnih paketov, pa je potrebno urediti menjavo paketa na enega izmed A1 Net+TV in boste tako imeli dostop do VOYO vsebin brez doplačila.

  VOYO imam kot uporabnik mobilnih storitev. Kaj moram storiti, da zanj ne bom več plačeval, ker je zdaj vključen v internetni paket s televizijo?
  Če imate naročen VOYO kot mobilni uporabnik, predlagamo, da prekinete VOYO opcijo, saj je ne potrebujete več, ker imate VOYO na voljo brez doplačila, ker ste tudi fiksni uporabnik paketov A1 Net+TV.

  Ne želim VOYO, kako si ga lahko izklopim?
  VOYO ne morete izklopiti, ker je zdaj del TV vmesnika. Storitev se ne obračunava in je dosegljiva vsakomur, ki ima A1 Xplore TV, ne glede na to, ali jo uporablja ali ne. Več kot je izbire, boljše je, mar ne?

  Kaj moram storiti, da dostopam do VOYO vsebin?
  Če ste naročnik enega izmed paketov A1 Net+TV, vam ni potrebno storiti nič drugega, kot da poiščete VOYO v glavnem meniju in kliknete nanj. Če ste naročnik katerega izmed starejših paketov, pa je potrebna menjava na paket, ki vključuje VOYO. V primeru, da želite ostati na starem paketu, je možno VOYO naročiti le kot dodatni programski sklop za 7 € mesečno.

  Na koliko napravah lahko gledam VOYO brezplačno?
  VOYO lahko gledate na do 5 napravah hkrati.

  Kako lahko povežem svoj uporabniški račun za VOYO za spremljanje vsebin še na drugih pametnih napravah?
  Za ogled VOYO vsebin na drugih pametnih napravah sledite spodnjih korakom.

  1. Prek spletnega brskalnika se odpravite na voyo.si/operater, kjer se prijavite v svoj VOYO uporabniški račun oz. si ga najprej kreirate, v kolikor ga še nimate.
  2. Nato izberete A1 Slovenija kot operaterja in vpišete svoje podatke za Moj A1 uporabniški račun (ki ga uporabljate za upravljanje naročniške razmerja za internetni paket s TV).
  3. Za ogled VOYO vsebin na pametnih oz. mobilnih napravah (telefon, tablica) si iz trgovin za aplikacije (Apple App Store, Google Play ali drugo) prenesete VOYO aplikacijo in se vpišete s svojim uporabniškim računom za VOYO.
  4. Izberete želeni profil in vsebino, ki jo želite spremljati.
  5. Uživate v VOYO vsebinah. 


  VOYO sem prekinil prejšnji mesec. Vseeno prejmem VOYO v svojem paketu brez doplačila?
  VOYO je od sedaj vključen v vse pakete A1 Net + TV ne glede na to, da ste VOYO pred tem prekinili.

  Ali lahko za teh 7 točk izkoristim kateri drugi sklop programov, glede na to, da ga sedaj plačujem?
  Tako je! Pa obilo zabave.

  Na katerem programskem mestu ga najdem?
  VOYO vsebine lahko spremljate s klikom na logotip VOYO, ki ga najdete v glavnem meniju A1 Xplore TV vmesnika. VOYO TV program pa lahko spremljate na programskem mestu 33.

 • Posebna ponudba "A1 Net + TV 50% popust"

  Posebno ponudbo 50% popust za dve leti lahko izkoristijo vsi novi naročniki na A1 Optiki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Net+TV ali na A1 optiko prehajajo na novo, iz drugih tehnologij. Posebna ponudba velja za fizične in pravne osebe. Promocija vključuje 50 % popusta na osnovno mesečno naročnino paketa A1 Net za fiksne storitve za 24 mesecev, ob vezavi za 24 mesecev. Po izteku 24-mesečnega obdobja promocijske cene in vezave, se uporabniku prične zaračunavati redna cena izbranega naročniškega paketa A1 Fix Net ali A1 Net + TV, v skladu s takrat veljavnim cenikom. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Popusti se med seboj izključujejo. Internetna hitrost za navedeni naročniški paket velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Posebna promocija »dvig hitrosti« je samodejno vklopljena opcija in je brezplačna za vse nove naročnike paketov. Programski sklop VOYO je brezplačno vključen v vse pakete A1 Net + TV. Vse navedene cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov in Posebni pogoji promocije paketov A1 Net, ki so skupaj s Cenikom, Splošnimi in Posebnimi pogoji na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.