<span class="txt-white-desktop">Neomejen internet</br>ob izbiri spletne videoteke <span class="txt-white-desktop">Neomejen internet</br>ob izbiri spletne videoteke

Neomejen internet
ob izbiri spletne videoteke

Popolna svoboda gledanja vsebin

Razumemo, da video vsebine gledate drugače, po svoje. Med vami ste gledalci, ki spremljate najnovejše serije, ste vedno v stiku z zadnjimi trendi, iščete vrhunske filme, dokumentarce in športne dogodke za neomejeno zabavo. Zato vam pri A1 predstavljamo popolno svobodo gledanja vsebin.

Izberite spletno videoteko HBO GO, VOYO ali storitev NBA League Pass in si tako zagotovite neomejen internet že od 19, 99 € na mesec. Ponudba velja za nove in stare naročnike.

Prednosti ponudbe

 • Svoboda interneta: neomejen prenos podatkov ne glede na vrsto internetne povezave.
 • Svoboda izbire: ponudba je na voljo za vse nove in stare naročnike A1 brez vezave.

Izberi najljubšo spletno videoteko.

Lahko izberete več spletnih videotek.

NBA logo

Izberi hitrost interneta.

Za visoko resolucijo (HD) gledanja vsebine potrebujete internetno hitrost 20/5 Mbs.

 • A1 Domači net 2
 • A1 Domači net 3
 • A1 Kombo S
 • Izberi dodatno opremo.

  • Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi

   199.9 €

   Dodaj  
  • Xiaomi MI TV Box S

   Naprava, ki spremeni televizor v smart televizor in omogoči dostop do spletnih video vsebin.

   69.9 €

   Dodaj  

  Povzetek izbire

  Skupaj:

  Znesek ob današnjem nakupu:
  0 €
  Mesečni znesek:
  0.00 €/m

  Preberite tudi...

  Vas zanima katere platforme za pretočnost filmov in serij so vredne vaše pozornosti? Preberite si tukaj. 

  Pogosta vprašanja

  Kaj vsebuje promocija Internet in video vsebine po izbiri?
  Promocija Internet in video vsebine po izbiri vsebuje popust na mesečno naročnino enega izmed naslednjih internet paketov:

  • Domači net 2, redna cena 29,99 €, cena z omenjeno promocijo in vklopljenim e-računom je 19,99 €
  • Domači net 3, redna cena 39,99 €, cena z omenjeno promocijo in vklopljenim e-računom je 24,99 €
  • Kombo S brez televizije in fiksne telefonije, redna cena 30,99, cena z omenjeno promocijo 19,99€
  • Kombo S brez televizije vendar z fiksno telefonijo, redna cena 31,99, cena z omenjeno promocijo 20,99€

  Če želite lahko izberete tudi opcije z video vsebinami:

  • HBO GO
  • VOYO

  V primeru kombinacije enega izmed paketov Domači net z dodanimi video vsebinami in promocijo Internet in video vsebine po izbiri, prejmete neomejen internet na paketih Domači net.

  Kaj moram narediti, da sem upravičen do promocije Internet in video vsebine po izbiri?
  Potrebno je skleniti naročniško pogodbo na zgoraj omenjene pakete in pristopiti k promociji. V kolikor ste že naročnik omenjenih paketov in niste vezani z drugo ugodnostjo je potrebno se zglasiti na našem prodajnem mestu ali obiskati spletno stran: https://www.a1.si/internet-video-vsebine in pristopiti k promociji. Vezava ni pogoj.

  Po želji lahko vključijo opcijo HBO GO ali/in Voyo, ni pa to pogoj za pridobitev promocije oziroma popusta na mesečno naročnino, je pa pogoj za pridobitev neomejenega interneta na paketih Domači net.

  Komu je namenjena posebna promocija Internet in video vsebine po izbiri?
  Promocija Internet in video vsebine po izbiri velja za vse uporabnike, ki sklenejo naročniško razmerje na paketu A1 Kombo S (brez televizije) ali Domači net 2 ali 3  ali so že obstoječi uporabniki na teh paketih, ki nimajo sklenjene Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, na podlagi katere so upravičeni do nižje mesečne naročnine paketov A1 Domači net ali A1 Kombo S.

  Sem obstoječi uporabnik A1 Domačega neta in bi želel koristiti posebno promocijo Internet in video vsebine po izbiri. 
  Seveda, vsi obstoječi uporabniki A1 Domačega neta imate možnost pristopiti k promociji Internet in video vsebine po želji na način da se zglasite na A1 prodajnem mestu ali obiščite moj A1 aplikacijo oziroma pokličete na 040 40 40 40.

  V kolikor ste vezani z ugodnostjo, naj vas opozorimo da promocije in popusti niso združljivi, kar pomeni da boste morali prekiniti obstoječo ugodnost.

  Koliko časa prejemam znižano ceno paketa?
  Popust na mesečno naročnino za zgoraj omenjene pakete velja do prekinitve naročniškega razmerja ali dokler se ne odločite pristopiti k drugi promociji, ki ni združljiva s promocijo Internet in video vsebine po želji. Kar pomeni da boste izrazili željo za prekinitev obstoječe promocije.

  Kakšna je razlika med dostopom do interneta preko tehnologij LTE, xDSL  ali optike? Kako vem katero tehnologijo naj izberem?
  Razlika je v tem po kateri tehnologiji pripeljemo internet do vašega doma ali pisarne.

  Prednost LTE interneta (mobilno omrežje) je enostavnost in hitrost priklopa oziroma vzpostavitve interneta na vašem želenem naslovu.

  Medtem ko je prednost optike (fiksno omrežje) zares visoke hitrosti in stabilnost interneta.

  Pred sklenitvijo pogodbe seveda preverimo razpoložljivost kapacitet oziroma tehnologije na vašem naslovu. Na podlagi te razpoložljivosti vam svetujemo najboljšo rešitev za vas.

  Ali zares prejmem neomejen internet ne glede na tehnologijo, ki jo izberem in kakšne hitrosti naj pričakujem?
  Hitrosti prenosa podatkov, ki jih oglašujemo, predstavljajo najvišje možne hitrosti na izbranem paketu. Na paketih Domači net omejitev hitrosti po porabi določene količine prenosa podatkov ni v primeru, da imate vklopljeno tudi eno izmed opcij HBO, VOYO ali TV AS LTE. Internet je za vas tako res neomejen.

  Navedene hitrosti, ki jih oglašujemo, na xDSL tehnologiji so najvišje možne hitrosti, so dinamične in so odvisne od oddaljenosti vaše lokacije od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice.

  Kaj sta storitvi  HBO GO in VOYO?
  HBO GO in Voyo sta storitvi videa na zahtevo, ki jih po novem lahko preizkusite na mobilnih in fiksnih paketih A1. Do omenjenih storitev lahko pristopite kadarkoli brez vezave.

  HBO GO vam prinaša več kot 6000 urami vsebin, ki Vam omogoča spremljanje najboljših filmov, najnovejših serij, vseh sezon kultnih HBO serij, risank. HBO GO vsebine imajo slovenske podnapise.

  Voyo pa je najbolj priljubljena slovenska storitev videa na zahtevo, kjer lahko izbirate med več kot 5.000 urami TV-vsebin. Omogoča vam spremljanje domače produkcije, najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serij, sinhroniziranih risank, ekskluzivnih športnih prenosov v živo, telenovel in filmov.

  Ali se mi storitev HBO GO ali VOYO po pretečenem brezplačnem obdobju začnejo zaračunavati?
  Tako je. Po pretečenem brezplačnem obdobju in v kolikor naročnik storitev ne odpove se storitve pričnejo zaračunavati po veljavnem ceniku.

  Kakšna je cena opcij HBO GO in VOYO po pretečenem promocijskem obdobju?
  Redna mesečna naročnina HBO GO opcije je 5,99 € z DDV.
  Redna mesečna naročnina VOYO opcije je 7€ z DDV.

  Sem naročnik na A1 mobilni paket. Kako se lahko naročim na HBO GO ali VOYO?
  HBO GO: V aplikaciji Moj A1 v meniju opcije izberete in potrdite HBO GO. Aktivacijsko kodo, ki jo dobite na istem mestu v Moj A1, nato uporabite pri registraciji na www.hbogo.si.  Več informacij najdete tukaj. https://helpcenter.hbogo.eu/sl/  

  VOYO: V aplikaciji Moj A1 v meniju opcije izberete in potrdite VOYO. Aktivacijsko kodo, ki jo dobite na istem mestu v Moj A1, nato uporabite pri registraciji na www.voyo.si  Več informacij najdete tukaj. https://voyo.si/vsebine/faq

  Sem vaš naročnik na Kombo paket. Kako se lahko naročim na HBO GO ali VOYO?
  Vsi naročniki Kombo, ki v paketu nimate vključene televizije, lahko HBO GO ali VOYO naročite kot samostojno opcijo prek aplikacije Moj A1, kjer nato najdete tudi aktivacijsko kodo. Aktivacijsko kodo nato v primeru HBO GO uporabite pri registraciji na www.hbogo.si in v primeru VOYO na www.voyo.si.

  Ali lahko HBO GO in VOYO uporabljam v tujini?
  Da, tako HBO GO kot VOYO izpolnjujeta vse zahteve za čezmejno uporabo/dostopnost. To pomeni, da lahko HBO GO in VOYO uporabljate kjerkoli v EU.

  Kakšna internetna povezava je potrebna za gledanje vsebin na HBO GO in VOYO?
  HBO GO: HBO GO lahko spremljate prek mobilne povezave (3G, 4G; LTE) ali prek WIFI omežja. Spremljanje vsebin preko mobilne povezave (3G, 4G; LTE) generira velik podatkovni promet. En del serije, ki traja 40 minut lahko generira porabo med 600-800 MB podatkovnega prometa..

  VOYO: Za kakovosten ogled TV-vsebin potrebuješ internetno povezavo s hitrostjo prenosa podatkov vsaj 4 Mbit/s.

  Obe storitvi lahko uporabljate s podatki, ki jih imate zakupljene znotraj vašega osnovnega mobilnega paketa ali pa na Wifiju. Dodatno lahko zakupiti opcijo A1 Play Video, kjer sta HBO GO in VOYO vključena.

  Lahko svojo naročnino uporabljam na več različnih napravah?
  Da, tako HBO GO kot VOYO lahko na eno naročnino registriranih največ 5 različnih naprav.

  Na katerih platformah sta HBO GO in VOYO dostopna?
  HBO GO: HBO GO je dostopen na različnih platformah in napravah, število pa se neprestano povečuje. V tem trenutku lahko HBO GO uporabljate na sledečih platformah: PC ali Mac računalniki, Apple iPhone in iPad, Android pametni telefoni in tablice, Samsung Smart TV naprave, LG Smart TV, Andriod Smart TV in Sony PlayStation 3 in 4. Podpiramo tudi Apple TV 4, Airplay in Chromecast.

  VOYO: Tudi VOYO je dostopen na različnih platformah in napravah. VOYO lahko spremljate na računalniku, pametnih telefonih, tablicah (iOS, Android) in pametnih televizorjih (LG, Philips,Samsung, Android TV).

  Kako prekličem naročnino?
  Naročnino za storitvi HBO GO in VOYO lahko kadarkoli prekinete v aplikaciji Moj A1, na mestu, kjer ste storitvi vklopili.

  Če prekinem naročnino na video vsebine mi cena za internet ostane enaka?
  Tako je, video storitve niso pogoj za promocijo Internet in video vsebine po izbiri.

  Ali potrebujem kreditno kartico, da sklenem naročnino na VOYO ali HBO GO
  Ne, video storitve bodo zaračunane na A1 mesečnem računu, ki ga plačate z želenim plačilnim sredstvom.

  Več Skrij

  Posebna ponudba paketov za internet

  Posebna ponudba paketov A1 Domači net in A1 Kombo S (brez televizije), ki vključuje popust na mesečno naročnino paketov A1 Domači net ter na paket A1 Kombo S (brez televizije), je veljavna do preklica in velja za nove ter obstoječe naročnike, ki nimajo sklenjene Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, na podlagi katere so upravičeni do nižje mesečne naročnine paketov A1 Domači net ali A1 Kombo S. Pogoj za sklenitev paketov A1 Domači net je razpoložljivost omrežnih kapacitet. Akcijska cena 19,99 EUR velja za paket A1 Domači net 2 in za paket A1 Kombo S (brez televizije in telefonije), oba z vključenim E-računom, redna cena paketa A1 Domači net 2 je 29,99 EUR, redna cena paketa A1 Kombo S brez televizije in telefonije pa 30,99 EUR. Popust na mesečno naročnino po predmetni ponudbi velja do prekinitve naročniškega razmerja ali do sklenitve Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, na podlagi katere naročnik pridobi pravico do nižje mesečne naročnine paketov A1 Domači net ali A1 Kombo S. Obstoječi naročniki ugodnosti ne dobijo avtomatično, vendar lahko vklopijo na prodajnih prodajnih kanalih A1. Cena naprave Huawei router B525 za 1 € velja v primeru 24 mesečne vezave na katerikoli paket A1 Domači net. Ponudbi sta med seboj združljivi. Priključnina na pakete A1 Domači net ali na paket A1 Kombo S se zaračuna skladno z veljavnim cenikom.. Hitrosti prenosa podatkov predstavljajo najvišje možne hitrosti. Po porabi 200 GB znotraj obračunskega cikla na paketu A1 Domači net se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. V primeru vklopa in in za čas aktivne ene izmed opcij HBO GO, Voyo ali TV AS Lte, se omejitev hitrosti ob dosegu 200 GB umakne. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi A1. Navedene hitrosti na xDSL tehnologiji so najvišje možne hitrosti, ki so dinamične in so odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice. Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije.

  Cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Domači net veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za mobilne storitve ter Dodatni opis paketov A1 Domači net 1, 2 in 3, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana. Za pakete A1 Kombo veljajo Posebni pogoji paketov A1 Kombo, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

  Več Skrij

  Nakup tablice Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi black

  Do nakupa tablice Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi black po ceni 49,90 EUR (redna cena je 199,90 EUR) je upravičenih prvih štiristo (400) novih ali že obstoječih naročnikov, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti (če imajo že veljavno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko sklenejo novo Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti skladno s pogoji veljavne Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti), s katero se na kateremkoli paketu A1 Domači net ali Kombo S brez TV vežejo za 24 mesecev. Ponudba velja od 15. 2. 2020 do razprodaje zalog oziroma najkasneje do 31. 3. 2020. Za pakete A1 Domači net veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter dodatni opis paketov A1 Domači net, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Za pakete A1 Kombo veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev in Posebni pogoji paketov A1 Kombo, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

  Več Skrij