iPhone 12 mini

iPhone 12 mini se prav tako pohvali z najhitrejšim procesorjem v pametnem telefonu A14 Bionic. Dve kameri za neverjetno fotografijo pri šibki svetlobi z nočnim načinom. In še odlična baterija za izjemno vzdržljivost.

Preveri

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max se prav tako pohvali z najhitrejšim procesorjem v pametnem telefonu A14 Bionic z novo generacijo Neural Engine. Ima sistem kamer Pro, ki tudi fotografiranje pri šibki svetlobi ponese na povsem novo raven, saj nova širokokotna kamera ujame 27 odstotkov več svetlobe. Optični bralnik LiDAR pa omogoča še bogatejšo izkušnjo nadgrajene resničnosti (AR) in nočne načine zajema portretnih fotografij.

Preizkusi zdaj

iPhone 12

iPhone 12 se pohvali z najhitrejšim in najbolj zmogljivim čipom A14 Bionic. Nov sistem z dvojno kamero za neverjetno fotografijo pri šibki svetlobi z nočnim načinom. Snemanje, urejanje in predvajanje videoposnetkov Dolby Vision v kinematografski kakovosti. In čudovit 6,1-palčni Super Retina XDR zaslon. Ter nova dodatna oprema MagSafe za enostavno pritrditev in hitrejše brezžično polnjenje. Naj se zabava začne.

Preizkusi zdaj
 • Kateri telefoni so na voljo v Applovi seriji 12?

  Applova serija 12 vključuje štiri različne modele telefonov iPhone: iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro in iPhone 12 Pro Max. 

  Pri vseh za hitro delovanje poskrbi Applov procesor nove generacije A14 Bionic, vsi imajo OLED ekran, ki ponuja večji kontrast in operacijski sistem iOS 14.  Razlikujejo se predvsem po velikosti in številu kamer. 

 • Kako velik je iPhone 12?

  iPhone 12 je velik 146,7 x 71,5 x 7,4 mm, kar pomeni, da je v dolžino pol centimetra krajši od predhodnika iPhone 11, oba pa imata enako velik 6,1 '' ekran. 

  iPhone 12 je enako velik kot iPhone 12 Pro, za centimeter in pol večji od iPhone 12 mini, ter manjši od iPhone Pro Max, ki v dolžino meri skoraj 16,1 cm. 

 • Kakšen ekran ima iPhone 12?

  Vse telefoni serije 12 imajo OLED ekran, razlikujejo pa se po velikosti. iPhone 12 mini ima 6,1'' ekran, iPhone 12 in iPhone 12 Pro imata 5,4'' ekran, največji ekran iz serije pa ima iPhone Pro Max in sicer 6,7''. 
 • Kakšno kamero ima iPhone 12?

  Modela iPhone 12 in iPhone 12 mini imata dve zadnji kameri - široko in ultra široko, vsako z 12 milijoni slikovnih točk, tudi sprednja kamera ima 12 milijonov slikovnih točk. 

  Modela iPhone 12 Pro in iPhone 12 Pro Max imata na zadnji strani tri kamere - široko, ultra široko in telefoto, vsaka ima 12 milijonov slikovnih točk, prav toliko pa jih ima tudi sprednja kamera.