Ne skrbite za opremo

Ob naročilu paketa A1 Net+TV, ki vključuje A1 Xplore TV, vso osnovno opremo dobite brezplačno. Prejeli boste daljinski upravljalnik, s katerim upravljate digitalni sprejemnik, in HDMI-kabel, ki zagotavlja prenos slike v najboljši možni kakovosti. Dodatne digitalne sprejemnike (STB) lahko najamete za 4 € na mesec.

A1 Xplore TV

Najljubše vsebine odslej spremljajte na novem interaktivnem TV-vmesniku. Navdušil vas bo s preprosto uporabo, minimalističnim dizajnom in izvrstno odzivnostjo.

Digitalni sprejemnik

Nov, majhen, uporaben in zmogljiv digitalni sprejemnik – za popolno TV-izkušnjo.

Daljinski upravljalnik

Oblikovan in zasnovan je za intuitivno upravljanje. Omogoča vam prijazno in enostavno dostopanje do vseh želenih aktivnosti in TV-vsebin, in to z le nekaj kliki. Za še lažje upravljanje ob TV-večerih pa ima sedaj tudi osvetljene tipke.

Elektro TV set – TV kjer koli doma, brez dela, vrtanja in prahu

Morate povezati modem in digitalni sprejemnik? Z Elektro TV setom vzpostavite povezavo kar po električnem omrežju – brez vrtanja in polaganja novih kablov od ene do druge naprave.
Vstavite adapter v električno vtičnico na vsaki strani in omrežje se bo vzpostavilo samodejno.

Kaj ponuja Elektro TV set?

  • TV-omrežje, dostopno v vseh prostorih stanovanja,
  • kakovosten prenos TV-signala v visoki ločljivosti (HD),
  • spremljanje TV v več prostorih hkrati,
  • enostavno in varovano povezavo.

Paketi A1 Net + TV

Izberite A1 internetne pakete s televizijo, ki jih dobite brez vezave, brez nepotrebnih storitev in brez tveganja ob prekinitvi s 100-dnevno garancijo zadovoljstva.

Preveri