Robotski sesalnik Electrolux PI92-4ANM

Izberi barvo naprave

689188 116531 Robotski sesalnik Electrolux PI92-4ANM
SPO_116531 Robotski sesalnik Electrolux PI92-4ANM ELEKTROLUX HWFix gray 639
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Robotski sesalnik Electrolux PI92-4ANM 24 X 26,62 €

24 X 26,62 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Ekskluzivni sistem 3D Vision System™ krmari z izzivi čiščenja vašega doma (2 laserja + kamera). Revolucionarna trikotna oblika Trinity Shape™ (v kotih očisti do 80 % bolje kot običajni roboti). 
Ekskluzivni sistem ClimbForceDrive™ omogoča, da se robot povzpne na 2,2 cm visoke ovire. PowerBrush™: Stranske krtačke z magnetnim pritrditvenim sistemom in obliko za brez zapletanja zagotavlja, da se sesalnik ne zatika v kable ter da doseže vse kotičke.

3D vid

Ni potrebe za umikanje predmetov iz tal pred sesanjem. Sesalnik si s pomočjo laserja in kamere sestavi zemljevid prostora, skenira pozicijo pohištva in predmetov, da zagotovi popolno in nemoteno čiščenje.

Trikotna oblika Trinity Shape™

Unikatna trikotna oblika je idealna za doseganje ozkih kotov, majhnih prostorov med objekti in čiščenja do vseh robov.

Resnično avtonomno čiščenje

Skozi aplikacijo PUREI lahko nadzorujete in upravljate čiščenje kar preko telefona. 

Ultra-filtracijski sistem

99.9% filtracija za mikro prah v vaš dom vrne čist zrak.

Tehnične lastnosti

Tip sesalnika robotski, Trinity Shape
Čas čiščenja 40 / 60 / 80 minut
Zmogljivost baterije 14,4 V
Zaslon LED, osvetljen od zadaj
Avtomatični priklop da
Prostornina zbiralnika za prah 0,7 l
Drugo XXL prednja krtača in pralni filter, samodejna vrnitev na polnilno postajo, prilagodljiv časovnik
Pametni sistem zaznavanja kamera in laser
Dimenzije  premer 31,5 cm, višina 8,5 cm
Teža 3,47 kg

Servis in garancija

Garancija  24 mesecev
Servis Electrolux klicni center, T: 01/24 25 730 od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.