A1 Xplore Music by Deezer

Novosti in arhivske zbirke, lestvice najbolj poslušanih in glasbena priporočila tako tujih kot domačih ustvarjalcev. Plejliste za različna razpoloženja, opravila, priložnosti in okuse, ki jih za vas pripravljajo številni glasbeni uredniki. Izbira je skorajda neskončna.

Svet glasbe v vašem žepu

90 milijonov skladb, seznamov predvajanj in podkastov, od tega 70 milijonov v visoki ločljivosti
(hi-fi, FLAC audio).

Vedno z vami

Najljubšo glasbo lahko vzamete s seboj – na vseh napravah, ves čas, tudi brez povezave. Poslušate jo lahko na treh napravah, vendar ne hkrati. Tudi brez internetne povezave.

Svoboda poslušanja brez oglasov

Uživajte v glasbi, kadar koli in kjer koli želite ter z neomejenim številom preskokov. Ustvarite svojo zbirko glasbenih del, podkastov in seznamov predvajanj.

Iskanje po besedilih

Vtipkajte del besedila, ki se ga spomnite, in našli boste pozabljeno skladbo. Ta funkcija je na voljo v spletni in desktop različici aplikacije Deezer.

Kako si vklopite/se naročite na A1 Xplore Music by Deezer? 

Uporabniki mobilnih paketov A1

Zvočne vsebine spremljate prek mobilne aplikacije Deezer.
Uporabniki A1 Vajb paketov
Mobilno opcijo A1 Xplore Music by Deezer lahko brez doplačila za 12 mesecev vklopite v A1 Vajb paketu. 
Uporabniki MIO paketov
Mobilno opcijo A1 Xplore Music by Deezer lahko brez doplačila za  1 mesec vklopite v miniMIO, 6 mesecev v midiMIO paketu in za 12 mesecev v maksiMIO paketu.
Uporabniki drugih mobilnih paketov:
Prvi mesec je uporaba mobilne opcije A1 Xplore Music by Deezer brezplačna, nato je cena 5,99 € / mesec

Uporabniki TV paketov A1

Aplikacija A1 Xplore Music by Deezer prinaša glasbo tudi na vaše televizijske zaslone. 
Na storitev se lahko naročite uporabnik A1 Net + TV in
A1 Ultra + TV paketov 
neposredno na vašem TV vmesniku preko aplikacije Nakup ali preko mobilne aplikacije Moj A1.
Aplikacijo najdete s pritiskom na tipko Home v meniju z aplikacijami. Vanjo pa se vpišete tako, da s telefonom skenirate QR kodo, ki se pojavi na zaslonu, ter tako povežete svoj račun z Deezer mobilno aplikacijo.
Aplikacija se na TVju ponaša z možnostjo karaok, s katero bo vsaka domača zabava še bolj nepozabna.  
Prvi mesec je uporaba storitve A1 Xplore Music by Deezer brezplačna. A1 Xplore Music by Deezer predstavlja 6 točk
(6 €) paketa, A1 Xplore Music by Deezer Family pa 9 točk (9 €)

Kako se naročim?


 1. V mobilni aplikaciji Moj A1 v meniju Opcije / Druge opcije izberite A1 Xplore Music by Deezer. Ali obiščite prodajno mesto A1, A1 Live Shop ali izberite Klepet.

 2. Kliknite na aktivacijsko povezavo, ki ste jo prejeli v sporočilu.

 3. Na Deezerjevi spletni strani kliknite na registracijo.

 4. Ustvarite svoje uporabniško ime in geslo ali se vpišite z obstoječim uporabniškim računom.

 5. Prenesite mobilno aplikacijo Deezer za poslušanje glasbe na telefonu ali tablici.

Prenesite mobilno aplikacijo Deezer

A1 Xplore Music by Deezer ponuja najrazličnejše sezname predvajanj, ki jih nenehno spreminjamo.

Kako vklopiti HiFi kakovost zvoka?

Vklopite HiFi kakovost zvoka v Avdio nastavitvah v aplikaciji Deezer. HiFi opcija je za vse A1 Xplore Music naročnike že vključena v mesečno naročnino, ki ostaja ista (5,99 eur/m).

 1. V meniju Nastavitve kliknite Avdio.

 2. Za vsako od aktivnosti si poljubno določite kakovost zvoka.

 3. Kakovost zvoka lahko spremenite tudi v predvajalniku skladbe s klikom na gumb spodaj levo.

Kako prenesti svoj izbor glasbe iz drugih aplikacij v A1 Xplore Music by Deezer?


 1. V aplikaciji kliknite na »Transfer your favorites«.

 2. Ali na https://features.deezer.com/transfer-playlist kliknite »Transfer now«.

 3. Iz seznama izberite aplikacijo, ki jo trenutno uporabljate.

 4. Vpišite se v to aplikacijo.

 5. Označite vso vsebino (plejliste, glasbenike, komade), ki bi jo radi prenesli.

 6. Počakajte, da se vsa vsebina prenese.

 7. Uživajte v svojem popolnem izboru glasbe v aplikaciji A1 Xplore Music by Deezer.

Naročite A1 Xplore Music by Deezer – video navodila po korakih:

Poslušajte po svoji meri

Flow – izbrano samo za vas

Flow je vsa vaša priljubljena glasba, pomešana z novimi priporočili in skladbami, za katere ste že pozabili, da so vam všeč. Flow se nauči, kaj imate radi in kaj ne, ter predvaja neskončno glasbo, izbrano samo za vas. Pritisnite Play in se prepustite glasbi.

SongCatcher – odkrijte nove skladbe

S funkcijo SongCatcher takoj prepoznate skladbe, ki se predvajajo v vaši okolici. Na novo odkrite skladbe lahko shranite med svoje priljubljene ali jih dodate na svoje sezname predvajanj.

Poiščite besedila svojih priljubljenih pesmi

Dnevi, ko ste se pretvarjali, da poznate besedilo, so minili. Oglejte si besedila vseh svojih priljubljenih skladb na zaslonu in nikoli več ne zapojte »Sweet dreams are made of cheese«.

Kaj meni Miha o aplikaciji A1 Xplore Music by Deezer? Video traja 3 minute.

7 najbolj kontroverznih pripetljajev v zgodovini Evrovizije

Za ogled Evrovizije vedno potrebujemo vse čute. Je spektakel, ki preprosto fascinira, zato ne preseneča, da se vsako leto ob tem glasbenem tekmovanju pred male zaslone nagnete okoli 182 milijonov gledalcev, vsi v upanju, da bodo letos še bolj šokirani kot lani.

Ne boste verjeli, da je minilo že desetletje, odkar ste poslušali te komade

Če resno želite vedeti, kako hitro teče čas, potem preverite, kateri hiti so bili še včeraj na vaši playlisti, pa so danes stari že deset let. Če pa so slučajno še vedno na vašem rednem zvočnem inventarju, je v vašem glasbenem razvoju nekdo verjetno stisnil na pavzo.
 

Kaj vaš priljubljeni način poslušanja glasbe pove o vas

V današnjem času se ponuja kar nekaj načinov konzumiranja glasbe. Ste tradicionalist ali pretočnik? Stavite na analogno ali digitalno? Glasbeni okus je lahko zelo pomemben del naše osebnosti, zato pred naslednjim zmenkom prek Tinderja preverite, kako oseba, ki ste jo podrsali v desno, dostopa do svojih najljubših komadov.
 

3 glasbenice, ki pokažejo, da je pop lahko tudi drugačen

Ste tudi vi med tistimi, ki se trgovinskih centrov ogibate tudi zaradi generične glasbe, ki vas med nakupovalnimi policami špika v uho? Ali pa strastno menjate radijske postaje v upanju, da se izognete šlagerjem, ki nastopajo v vlogi mašila medoglasnega prostora? Potem imamo morda nekaj prav za vas!
 

 • Pogosta vprašanja o storitvi in uporabi A1 Xplore Music by Deezer

  Kako vklopim to storitev?
  Storitev A1 Xplore Music by Deezer lahko vklopite v aplikaciji Moj A1. V  meniju izberete Paketi in opcije / Opcije / Druge opcije. Storitev lahko vklopite tudi v Live Shopu, v klepetu ali na prodajnih mestih A1.
  Ko storitev vklopite, boste na svojo telefonsko številko prejeli SMS z aktivacijsko povezavo, na katero kliknete. Po kliku se bo odprla spletna stran. Tam ustvarite svoj Deezer uporabniški račun, če ga še nimate. Če ga imate, se prijavite z obstoječim.

  Pozabil sem svoje geslo. Kako ga ponastavim?
  Če ste pozabili svoje geslo za prijavo v aplikacijo Deezer, ga lahko kadar koli ponastavite. V aplikaciji Deezer izberete Prijava (Log in) in nato možnost Pozabljeno geslo (Forgot your password). Potem vnesete svoj e-naslov, na katerega boste prejeli elektronsko pošto z navodili, kako v nadaljnjih korakih ponastaviti geslo.


  Kdaj se začne zaračunavati storitev A1 Xplore Music by Deezer?
  Storitev se začne zaračunavati po 1 mesecu od datuma, ko ste jo vklopili. Prej prejmete SMS, s katerim vas obvestimo, kdaj se vam izteče promocijsko brezplačno obdobje.

  Kako lahko prekličem storitev A1 Xplore Music By Deezer?
  Storitev A1 Xplore Music by Deezer lahko prekličete v aplikaciji Moj A1. V  meniju izberete Paketi in opcije / Opcije / Druge opcije. Storitev lahko izklopite tudi v Live Shopu, v klepetu ali na prodajnih mestih A1.

  Ali se mi storitev zaračuna, če jo odnaročim na začetku obračunskega cikla?
  Da. Storitev se za tekoči mesec še obračuna in jo lahko tudi uporabljate. Ko je konec vašega obračunskega cikla, se naročnina ne obračuna več, storitve pa ne morete več uporabljati.

  Ali aplikacijo lahko uporabljam zunaj Slovenije?
  Aplikacijo lahko uporabljate povsod po svetu. A ne pozabite, da lahko nastanejo stroški za prenos podatkov, ko gostujete v tujih omrežjih. Aplikacijo lahko neomejeno uporabljate v brezžičnem omrežju in v načinu delovanja brez povezave.

  Sem uporabnik paketa Dodatni / A1 Kombo brez TV / A1 Net. Kako si lahko vklopim A1 Xplore Music by Deezer?
  Storitev vklopite po običajnem postopku. A1 Xplore Music by Deezer lahko aktivirate v aplikaciji Moj A1. V  meniju izberete Paketi in opcije / Opcije / Druge opcije. Storitev lahko vklopite tudi v Live Shopu, v klepetu ali na prodajnih mestih A1.

  Ko storitev vklopite, boste na svojo telefonsko številko prejeli SMS z aktivacijsko povezavo, na katero kliknete. Po kliku se bo odprla spletna stran. Tam ustvarite svoj Deezer uporabniški račun, če ga še nimate. Če ga imate, se prijavite z obstoječim.

  Sem uporabnik fiksnega paketa A1 Kombo s TV oziroma A1 Net+TV. Lahko tudi jaz vklopim storitev A1 Xplore Music by Deezer?
  Tudi uporabniki fiksnih paketov A1 Kombo s TV oziroma A1 Net+TV lahko vklopite storitev A1 Xplore Music by Deezer. Pri urejanju TV programske sheme izberete programski sklop A1 Xplore Music by Deezer oziroma A1 Xplore Music by Deezer Family. Pri tem se vam ustrezno seštevajo TV-točke. Vrednost programskega sklopa A1 Xplore Music by Deezer je 6 TV-točk, programskega sklopa A1 Xplore Music by Deezer Family pa 9 točk.

  Uporabo storitve A1 Xplore Music by Deezer sem imel začasno onemogočeno zaradi neplačanega računa. Ali moram storitev ponovno vklopiti?
  Da

  Na katerih napravah lahko uporabljam storitev A1 Xplore Music by Deezer?

  Storitev A1 Xplore Music by Deezer lahko uporabljate na več napravah, in sicer na:

  • mobilnih in tabličnih napravah z operacijskim sistemom iOS ali Android,
  • Deezerjevi aplikaciji za računalnike,
  • Deezerjevem spletnem predvajalniku (prijavite se na deezer.com),
  • drugih kompatibilnih napravah.


  Koliko uporabnikov se lahko poveže oziroma uporablja storitev A1 Xplore Music by Deezer Family v okviru ene naročnine?
  Storitev A1 Xplore Music by Deezer Family omogoča 6 članom družine, da odkrivajo sezname predvajanj, priljubljene skladbe in Flow.

  Kako lahko izboljšam priporočila za poslušanje, ki mi jih daje Deezer?
  Za izboljšanje priporočil v Deezerju imate na voljo več možnosti.

  • Poslušajte priporočila in glasbo s seznamov predvajanj, ki vam jih ponudi storitev Flow.
  • Svoje priljubljene skladbe, albume in umetnike označite s simbolom srčka, da se Deezer nauči vaših navad poslušanja.
  • Če vam umetnik ali skladba nista všeč, ju izključite z nesrečnim emodžijem.
  • Med priljubljene uvrstite več umetnikov. S tem si boste zagotovili bolj personalizirano izkušnjo.


  Na koliko napravah lahko uporabljam oziroma predvajam glasbo, če imam aktivirano storitev A1 Xplore Music by Deezer?
  Pri storitvi A1 Xplore Music by Deezer lahko na svoj račun dodate največ 3 naprave. Vendar pa lahko glasbo hkrati predvajate samo na eni od teh naprav.

  Na koliko napravah lahko uporabljam oziroma predvajam glasbo, če imam aktivirano storitev A1 Xplore Music by Deezer Family?
  Nosilec oziroma tisti, ki je vklopil storitev A1 Xplore Music by Deezer Family, lahko poveže največ 3 povezane naprave. Vsak dodatni družinski član pa lahko poveže do 2 napravi.

  Kako lahko odstranim napravo?
  Naprave si lahko ogledate, jih upravljate in tudi odstranite na tej povezavi ali v aplikaciji v nastavitvah pod lastnimi povezanimi napravami.

  Na kakšen način lahko dodam družinske člane v storitev A1 Xplore Music by Deezer Family?
  Družinske člane lahko v storitev A1 Xplore Music by Deezer Family dodate kot neodvisne račune z lastnimi gesli ali kot profil (podatki za prijavo so enaki, kot jih ima nosilec oziroma tisti, ki je vklopil storitev A1 Xplore Music by Deezer Family).
  Koraki za prijavo so odvisni od tega, kako je nosilec prvotno nastavil družinske člane.

  Neodvisni računi

  Če je bil družinski član nastavljen kot neodvisni račun, bo za sprejem vabila moral ustvariti uporabniški račun za aplikacijo Deezer (če ga še nima).
  • Do neodvisnega računa lahko dostopa samo lastnik računa.
  • Če se lastnik ne spomni podatkov za prijavo, lahko geslo ponastavi.
   

  Profili

  • Če je bil družinski član nastavljen kot profil, bo za prijavo moral vnesti enake podatke, kot jih uporablja nosilec. Po prijavi se lahko član odloči za kateri koli profil ali otroški profil.


  (Opomba: Do profilov lahko dostopajo vsi družinski člani, tudi neodvisni računi.)

  Kako DODAM družinskega člana v storitvi A1 Xplore Music by Deezer Family na MOBILNI NAPRAVI?
  Nosilec oziroma tisti, ki je vklopil storitev A1 Xplore Music by Deezer Family, se mora prijaviti v svoj uporabniški račun v aplikaciji Deezer in nato slediti naslednjim korakom:

  1. odprite Favorites,
  2. pojdite na Settings,
  3. izberite Family members,
  4. izberite Add a member, 
  5. izberite eno od spodnjih možnosti.
   

  Če želite dodati neodvisni račun z možnostjo ločene prijave:

  • izberite Send an invite,
  • povezavo z vabilom lahko pošljete s storitvijo WhatsApp ali Messenger, v sporočilu, lahko pa jo kopirate in prilepite v e-poštno sporočilo;
  • povezave z vabilom potečejo po 30 dneh (več o tem tukaj).

  (Opomba: Če je povezava z vabilom potekla, mora nosilec storitve poslati novo vabilo.)

  Če želite ustvariti profil z enakimi podatki za prijavo, kot jih ima nosilec:

  • izberite Create a profile,
  • vnesite podatke za nov profil: Username (uporabniško ime), Gender (spol) in Age (starost),
  • izberite Create.


  Kako DODAM družinskega člana v storitvi A1 Xplore Music by Deezer Family NA SPLETNEM PREDVAJALNIKU Deezer?
  Nosilec oziroma tisti, ki je vklopil storitev A1 Xplore Music by Deezer Family, se mora prijaviti v svoj uporabniški račun v aplikaciji Deezer in nato slediti naslednjim korakom:

  1. izberite Settings v svojem profilu,
  2. izberite Family members in nato Add a member, 
  3. izberite, ali želite poslati vabilo (Send an invite) ali ustvariti profil (Create a profile).


  Če želite poslati vabilo:

  • izberite Send an invite, da dodate neodvisni račun z ločenimi podatki za prijavo,
  • povezavo z vabilom lahko kopirate in prilepite v e-poštno sporočilo;
  • povezave z vabilom potečejo po 30 dneh (več o tem tukaj).


  (Opomba: Če je povezava z vabilom potekla, mora nosilec storitve poslati novo vabilo.)

  Če želite ustvariti profil:

  • izberite Create a profile, če želite ustvariti profil z enakimi podatki za prijavo, kot jih ima upravljavec oziroma nosilec računa (Admin),
  • vnesite podatke za nov profil: Username (uporabniško ime), Gender (spol) in Age (starost),
  • izberite Create.  Kako ODSTRANIM družinskega člana in IZBRIŠEM PROFIL v storitvi A1 Xplore Music by Deezer Family NA MOBILNI NAPRAVI?
  Preden izbrišete profil oziroma odstranite družinskega člana, preverite, ali ste v uporabniški račun v aplikaciji Deezer prijavljeni kot nosilec oziroma tisti, ki je vklopil storitev A1 Xplore Music by Deezer Family. Potem še priporočamo, da vsebino, ki jo želite shraniti, prenesete na drug uporabniški račun.
  Za odstranitev družinskega člana sledite naslednjim korakom:

  • prijavite se v račun kot nosilec,
  • odprite Favorites,
  • izberite tipko Family members,
  • lahko izberete tudi nastavitve (Settings) in tam Family members,
  • izberite tri pikice na napravi z Androidom (oziroma na napravi z operacijskim sistemom iOS) zraven družinskega člana, ki ga želite izbrisati oziroma odstraniti,
  • glede na to, kako je bil profil družinskega člana nastavljen, lahko izberete: Delete this profile (izbris profila) za profile oziroma Remove this member (odstranitev člana) za neodvisne račune,
  • za potrditev izberite OK.


  Neodvisni računi bodo odstranjeni iz vašega načrta Deezer Family in vrnjeni v brezplačni račun za Deezer (Deezer Free). Lastnik računa lahko kadar koli naroči oziroma aktivira storitev A1 Xplore Music by Deezer, če je naročnik A1 ter dostopa do glasbe in jo posluša v načinu brez povezave. Neodvisni račun lahko samo odstranite, ne pa tudi izbrišete.

  Kako ODSTRANIM družinskega člana in IZBRIŠEM PROFIL v storitvi A1 Xplore Music by Deezer Family NA SPLETNEM PREDVAJALNIKU Deezer?
  Preden izbrišete profil oziroma odstranite družinskega člana, preverite, ali ste v uporabniški račun v aplikaciji Deezer prijavljeni kot nosilec oziroma tisti, ki je vklopil storitev A1 Xplore Music by Deezer Family. Potem še priporočamo, da vsebino, ki jo želite shraniti, prenesete na drug uporabniški račun.

  Za odstranitev družinskega člana sledite tem korakom:

  • prijavite se v račun kot nosilec,
  • prijavite se v račun Admin,
  • izberite svoj profil (ob zvončku za obvestila),
  • izberite Family members,
  • izberite Manage members,
  • izberite ikono za urejanje družinskega člana, ki ga želite odstraniti oziroma izbrisati.

  Neodvisni račun odstranite po naslednjih korakih:
   
  • izberite Remove,
  • ponovno vnesite uporabniško ime neodvisnega računa,
  • potrdite z izbiro Remove.
  • Profil lahko izbrišete na naslednji način:
  • izberite Delete this profile na dnu strani pod podatki o profilu,
  • ponovno vnesite uporabniško ime profila,
  • potrdite z izbiro Delete.
   

  Neodvisni računi bodo odstranjeni iz vašega načrta Deezer Family in vrnjeni v brezplačni račun za Deezer (Deezer Free). Lastnik računa lahko kadar koli naroči oziroma vklopi storitev A1 Xplore Music by Deezer, če je naročnik A1 ter dostopa do glasbe in vsebine posluša v načinu brez povezave. Neodvisni račun lahko samo odstranite, ne pa tudi izbrišete.

  Kako v storitvi A1 Xplore Music by Deezer Family ustvarim profil za otroke (Deezer Kid)?
  Otroški profil lahko ustvarite za otroke do 12. leta starosti. V tem profilu je omogočena le vsebina, primerna za otroke. Postopek ustvarjanja otroškega profila je enak postopku ustvarjanja profila. Potem ko ste ustvarili profil, preprosto sledite tem dodatnim korakom:

  • obkljukajte kvadratek ob profilu za otroke na spletni strani deezer.com (oziroma z drsnikom na mobilni napravi aktivirajte Deezer Kids),
  • lahko pa si preberete Deezerjevo politiko zasebnosti in obkljukate kvadratek ob soglasju za mladoletniški račun (na mobilni napravi uporabite drsnik),
  • izberite Create (Create a profile na mobilni napravi) in shranite profil.


  Kaj se zgodi z vsebino družinskega člana, ko le-tega izbrišem/odstranim?
  Ko nosilec oziroma tisti, ki je vklopil storitev A1 Xplore Music by Deezer Family, izbriše profil, se priljubljena vsebina, priporočila, seznami predvajanj in osebna zgodovina predvajanih vsebin družinskega člana trajno izbrišejo. Da se vsebina ne izgubi, priporočamo prenos seznamov predvajanj, preden nosilec izbriše profil oziroma otroški profil.
  Ko nosilec odstrani neodvisni račun iz načrta Deezer Family, se ta spremeni v brezplačni račun za Deezer (Deezer Free). Lastnik neodvisnega računa lahko naroči oziroma vklopi storitev A1 Xplore Music by Deezer, če je naročnik A1 ter dostopa do glasbe in vsebine posluša v načinu brez povezave.

  Kako PREHAJAM MED PROFILI, če imam storitev A1 Xplore Music by Deezer Family NA MOBILNI NAPRAVI?

  • Odprite Favorites.
  • Lahko izberete možnost Family members ali pa greste v nastavitve (Settings) in tam izberete Family members.
  • Izberite profil, do katerega želite dostopati.


  Kako PREHAJAM MED PROFILI, če imam storitev A1 Xplore Music by Deezer Family NA SPLETNEM PREDVAJALNIKU Deezer?

  • Prijavite se v svoj račun.
  • Izberite profil, do katerega želite dostopati.
   

  Če ste že prijavljeni, si druge profile lahko ogledate tako, da izberete svojo profilno sliko in Family members.

 • Posebna ponudba za storitev A1 Xplore Music by Deezer – 1 mesec brezplačno

  Posebna ponudba preizkusa storitve A1 Xplore Music by Deezer, velja za nove in za obstoječe naročnike A1 Slovenija, ki še niso naročniki storitve A1 Xplore Music by Deezer, ki do sedaj še niso izkoristili katere od posebnih ponudb za storitev in pri A1 naročijo storitev.
   
  • Mobilno opcijo A1 Xplore Music by Deezer Family na kateremkoli mobilnem paketu, paketih za mobilni internet in A1 Kombo ali A1 Net paketu brez televizije;
  • Programski sklop A1 Xplore Music by Deezer ali A1 Xplore Music by Deezer Family na kateremkoli A1 Kombo paketu s televizijo ali A1 Net + TV paketih.

  Ponudbi se med seboj izključujeta.
 • A1 Xplore Music by Deezer za vso družino

  V okviru storitve A1 Xplore Music by Deezer vam je na voljo tudi mobilna opcija ali programski sklop A1 Xplore Music by Deezer Family, ki uporabo omogoča 6 uporabnikom.

  A1 Xplore Music by Deezer Family je 1 mesec na voljo brezplačno, nato pa za 8,99 € mesečno.
  Povezani uporabniki lahko izbirate med 73 milijoni skladb in podkasti.
  Vsebine so brez oglasov.
  Vsebine so na voljo brez povezave.
  Vsebine so na voljo na več napravah.
 • Pravno obvestilo A1 Xplore Music by Deezer


  1. Kdaj se šteje A1 Xplore Music by Deezer za dobavljeno?
  Ko uporabnik uspešno izvede vse korake za namestitev in aktivacijo, kot opisano na spletni strani A1 Xplore Music by Deezer | A1 pod naslovom “Kako se naročim?”  Storitev se šteje za dobavljeno z uspešno aktivacijo bodisi preko pametnega televizorja bodii preko mobilne aplikacije na podlagi prejete aktivacijske kode.

  2. Funkcionalnost kot zmožnost storitve A1 Xplore Music by Deezer da opravlja svoje funkcije glede na svoj namen.
  Namen storitve A1 Xplore Music by Deezer  je uporabnikom zagotoviti enostaven in priročen način odkrivanja nove glasbe in izvajalcev, ki so jim všeč. A1 Xplore Music by Deezer ta namen dosega, saj je storitev za pretakanje glasbe, ki uporabnikom omogoča dostop do 90 milijonov pesmi, plejlist in podcastov, od tega 70 milijonov v visoki kvaliteti (hi-fi, FLAC). Storitev ponuja personalizirana priporočila na podlagi zgodovine poslušanja uporabnika in vključuje plejliste za različna razpoloženja, dejavnosti in priložnosti. Uporabniki lahko vzamejo svojo najljubšo glasbo s seboj na vseh napravah, tudi brez povezave, in poslušajo glasbo brez oglasov z neomejenim številom preskokov. Storitev vključuje tudi funkcijo iskanja besedil, ki uporabnikom omogoča, da poiščejo pesmi tako, da vtipkajo del besedila, ki se ga spomnijo.
  A1 Xplore Music by Deezer vključuje med drugim naslednje storitve, ki zagotavljajo funkcionalnost storitve:
  kanali, zbirke in seznami predvajanja, ki so jih ustvarili uredniki A1 in Deezer Oboževalci lahko raziskujejo in odkrivajo nove glasbene in zabavne vsebine glede na temo, kategorijo ali žanr.
  Flow: značilna funkcija Deezerja, ki ponuja neskončno mešanico trenutnih priljubljenih in nove glasbe. Priporočila temeljijo na Deezerjevem algoritmu, osebnih preferencah uporabnika in uredniških priporočilih.
  Dnevni miksi: Osebne kompilacije do 40 pesmi, ki temeljijo na osebnem okusu vsakega uporabnika.
  Discovery: nova glasbena priporočila vsak teden na podlagi algoritma in poslušalskih navad uporabnikov
  Besedilo: ljubiteljem glasbe omogoča, da poiščejo besede za pesmi in z njimi zapojejo
  Songcatcher: orodje za prepoznavanje pesmi v aplikaciji, ki prepozna skladbe, ki se predvajajo okoli vas, in vam omogoča, da jih enostavno dodate neposredno v svojo zbirko.
  Zavihek Shows: neposreden dostop do vseh Deezerjevih podcastov, vključno z Deezer Originals. Uporabniki imajo dostop do 15 kategorij in podžanrov, vključno z: glasbo, samopomočjo, kuhanjem, zgodovino, poslovnimi novicami in pogovornimi oddajami.

  3. Interoperabilnost 
  Je zmožnost Storitve A1 Xplore Music by Deezer, da deluje s strojno ali programsko opremo, ki se razlikuje od tiste, s katero se digitalna vsebina ali storitev iste vrste običajno dobavlja.
  A1 Xplore Music by Deezer deluje na naslednjih napravah in sistemih >> 
  Deezer je na voljo v številnih napravah, vključno z:
  Pametni telefoni in tablice (Android in iOS)
  Računalniki (Windows in Mac)
  Pametni zvočniki in domači pomočniki (Amazon Alexa, Google Home, Sonos, Bose SoundTouch)
  Povezani avtomobilski sistemi (Android Auto, Carplay, Mirror Link via Rock Scout, UConnect Live=
  Spletni brskalniki (Chrome, Firefox, Safari)
  Nosljivi izdelki (Apple Watch, Fitbit, Garmin)
  Igralne konzole (PlayStation 4, Xbox One)
  Poleg tega je A1 Xplore Music by Deezer združljiv s številnimi priljubljenimi predvajalniki glasbe, kot so sistemi HIFI in zvočne plošče, kar uporabnikom omogoča pretakanje glasbe neposredno v njihov domači avdio sistem. Natančen seznam podprtih naprav se lahko razlikuje glede na regijo, zato je najbolje, da preverite spletno mesto Deezer za najnovejše informacije. Zgornji seznam je informativne narave in kot tak nezavezujoč.  Več o združljivih napravah na: Deezer PC in Mac: uživajte na vseh napravah 

  4.Združljivost:
  A1 Xplore Music by Deezer je združljiv s strojno in programsko opremo, s katero se običajno uporabljajo digitalne vsebine ali istovrstne digitalne storitve, torej storitve pretakanja glasbe. Med drugim podpira široko paleto naprav, vključno s pametnimi telefoni, tablicami, računalniki, pametnimi zvočniki, povezanimi avtomobili, pametnimi televizorji in igralnimi konzolami kot je opisani zgoraj zaradi česar je lahko dostopen velikemu številu uporabnikov, ne da bi bilo treba pretvoriti digitalno vsebino ali digitalna storitev. 

   5. Posodobitve
  Skladno z veljavno potrošniško zakonodajo vas obveščamo o posodobitvah, vključno z varnostnimi posodobitvami, ki so potrebne za ohranjanje skladnosti digitalne vsebine in digitalne storitve A1 Xplore Music by Deezer, ki vključuje neprekinjeno dobavo digitalne vsebine v določenem časovnem obdobju  
  Potrošniki so odgovorni za namestitev posodobitev v razumnem času v skladu z navodili Deezerja, saj A1 kot prodajalec nima dejanskega ali tehničnega vpliva na zagotavljanje posodobitev. V primeru, da potrošnik ne namesti posodobitev, A1 ni odgovoren za morebitno neskladnost, ki je posledica pomanjkanja ustrezne posodobitve, pod pogojem, da je Deezer  obvestil potrošnika o razpoložljivosti posodobitve in posledicah neuspešne posodobitve. potrošnika, da ga namesti in napaka ni nastala zaradi pomanjkljivosti v navodilih za namestitev, ki jih je zagotovil A1 ali Deezer. Zaradi navedenega je zelo pomembno, da sledite vsem navodilom o posodobitvah  proizvajalca oz. razvijalca in ne opuščate posameznih posodobitev, saj takšno ravnanje lahko privede do neskladnosti digitalne vsebine ali digitalne storitev ali celo do varnostnih tveganj, v zvezi s čimer A1  ne prevzema nikakršne odgovornosti. A1 prav tako ne odgovarja za nepravilne posodobitve v primeru potrošnikovega neupoštevanja navodil proizvajalca ali razvijalca, nepravilne prve namestitve (inštalacije) ki so posledica neupoštevanja jasnih navodil A1, proizvajalca ali razvijalca ter tudi ne za morebitne vsiljene posodobitve tega subjekta. Šteje, se, da je bil potrošnik o razpoložljivosti posodobitev ter o posledicah opustitve v konkretnem primeru seznanjen najkasneje v trenutku, ko ga je o tem obvestil proizvajalec oz. razvijalec, na način, ki ga ta predvideva v svojih splošnih pogojih uporabe. Šteje se, da je bilo obvestilo o razpoložljivosti posodobitev in ter o posledicah opustitve posodobite podano, in da ga je potrošnik prejel, tudi ko prejme samodejno obvestilo o tem s strani proizvajalca ali razvijalca, saj A1 nima tehničnih zmožnosti, ustreznih dovoljenj in znanj podajati tovrstna obvestila. V primeru, da potrošnik izklopi opcijo samodejnega obveščanja - v kolikor je ta na voljo - je vsa odgovornost na potrošniku in se šteje, da je obvestilo prejel. 
   Če je bil potrošnik ob sklenitvi pogodbe izrecno obveščen, da določena lastnost digitalne vsebine ali digitalne storitve odstopa od objektivnih zahtev za skladnost in je potrošnik to odstopanje izrecno in ločeno sprejel, neskladnost ni podana.
   Digitalna vsebina ali digitalna storitev se dobavi v najnovejši različici, ki je na voljo ob sklenitvi pogodbe, razen če A1 ali Deezer stranki izrecno ne sporoči, da se A1 Xplore music by Deezer dobavlja v starejši inačici, potrošnik pa to sprejme. 
  Določbe v zvezi s spremembo digitalne vsebine ali digitalne storitve, kot jo ureja veljavna potrošniška zakonodaja, se ne uporabljajo za pakete storitev, ki jih nudi A1, saj ti vključujejo elemente storitve dostopa do interneta in/ali medosebne komunikacijske storitve na podlagi številke.

   6. Pritožbeni postopek
  V primeru nedelovanja A1 Music by Deezer se potrošnik lahko obrne neposredno na Deezer na support@deezer.com. Oziroma +33 (0)1 84 25 25 ali na forum skupnosti Deezer https://en.deezercommunity.com/.
  Potrošnik se lahko obrne tudi na A1 kot prodajalca tako, da obišče stran s pogostimi vprašanji glede delovanja aplikacij dosegljiva na Pogosta vprašanja | A1  ali preko kontaktnega obrazca na https://www.a1.si (razdelek »Pomoč in informacije«) ali po pošti na naslov A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, 1000 Ljubljana, ali na elektronski naslov info@a1.si ali s klicem na 040 40 40 40 oziroma se oglasi v najbližji poslovalnici A1. A1 bo v primeru, če reklamacije ne bo mogel rešiti sam,  podano reklamacijo posredoval naprej na Deezer.

  7. Odstop od pogodbe
  “V primeru ko je potrošnik sklenil paketno pogodbo, ki poleg dostopa do A1 Xplore Music by Deezer vsebuje še drugo blago ali storitve, lahko potrošnik v primeru neskladnosti pri dobavi digitalne vsebine ali storitve, odstopi pod pogoji iz veljavne potrošniške zakonodaje, zgolj in samo izključno od pogodbe za dobavo digitalne vsebine ali digitalne storitve - to je od pogodbe za aktivacijo A1 Xplore Music by Deezer. 
  Potrošnik lahko prekliče naročilo na A1 Xplore Music by Deezer  prekliče v aplikaciji Moj A1. V  meniju izbere Paketi in opcije / Opcije / Druge opcije. Storitev lahko potrošnik izklopi tudi v Live Shopu, v klepetu ali na prodajnih mestih A1.

  Pravno obvestilo lahko prenesete tukaj.