<span class="txt-white-desktop">Mobilni paketi A1 Go!</span> <span class="txt-white-desktop">Mobilni paketi A1 Go!</span>

Mobilni paketi A1 Go!

Mobilni paketi A1 Go!

Mobilni paketi A1 Go! prinašajo nova pravila in nova doživetja. Izberite najboljši mobilni paket zase in uživajte v brezskrbni komunikaciji. 

Vsi uporabniki, ki na skupnem računu združite mobilne in fiksne storitve v A1 Connect, prejmete vsak mesec 2 € popusta na mesečno naročnino!

Nižja mesečna naročnina:

 • A1 Go! XS

 • 8,99 €/m

  mesečna naročnina

  630190 A1 Go! XS Si.Mobil A1 Go! 11.99
 • 1000 + 1000

  min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 1 GB, od tega do 1 GB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • /

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 4,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • V EU/EEA območju se upoštevajo pogoji pravične rabe, ki jih lahko preverite na tej povezavi.

 • A1 Go! S

 • 15,99 €/m

  mesečna naročnina

  630186 A1 Go! S Si.Mobil A1 Go! 18.99
 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 30 GB, od tega do 7,5 GB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • /

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 4,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • V EU/EEA območju se upoštevajo pogoji pravične rabe, ki jih lahko preverite na tej povezavi.

 • A1 Go! M

 • 17,99 €/m

  mesečna naročnina

  630182 A1 Go! M Si.Mobil A1 Go! 20.99
 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 60 GB, od tega do 8 GB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • do 1 SIM kartica

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 4,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • V EU/EEA območju se upoštevajo pogoji pravične rabe, ki jih lahko preverite na tej povezavi.

 • A1 Go! L

 • 22,99 €/m

  mesečna naročnina

  630189 A1 Go! L Si.Mobil A1 Go! 25.99
 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 120 GB, od tega do 10 GB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • do 4 SIM kartice

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 4,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • V EU/EEA območju se upoštevajo pogoji pravične rabe, ki jih lahko preverite na tej povezavi.

Združite mobilne in fiksne storitve pri A1 ter prihranite.

Vsi A1 uporabniki, ki na skupnem računu združite mobilne in fiksne storitve v A1 Connect, prejmete vsak mesec 2 € popusta na mesečno naročnino, izkoristite pa lahko tudi druge A1 Connect ugodnosti.

Preveri ugodnosti A1 Connect >

Zakup prenosa podatkov v državah izven EU/EEA

Vsi paketi A1 Go! vključujejo tudi samodejni zakup 1 GB prenosa podatkov pri izbranih operaterjih v 38 državah izven EU/EEA za samo 4,99 €. Zakup se obračuna samo v primeru, ko dejansko opravite prenos podatkov v omrežju vsaj enega izmed vključenih operaterjev.

Pogosta vprašanja

Kaj je to A1 Connect?
A1 Connect je program, ki v primeru združitve fiksnih in mobilnih storitev A1 na skupnem računu omogoča dodatne popuste in ugodnosti.

Kakšni so A1 Connect popusti?
V primeru združitve fiksnih in mobilnih storitev na skupnem računu vam pripada popust v višini 2 € na mesečno naročnino mobilnih storitev (paketov A1 Go! in paketa Dodatni). Popust 2 € velja za do 4 mobilne številke na istem računu (ne glede na to, če je na istem računu več fiksnih storitev, npr. dva paketa A1 Kombo).

Ali A1 Connect popust (2 € na mesec) velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu?
Da, popust 2 € na mesec velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu, vendar ne za več kot do 4 telefonske številke. To pomeni, da lahko vsak mesec prihranite do 8 € z naslova A1 Connect popusta.

Katere fiksne in mobilne storitve lahko združim na skupnem računu, da pridobim popust 2 € na mesečno naročnino?
Med fiksne storitve spadajo paketi A1 Kombo in A1 Domači net, pod mobilne storitve pa paketi A1 Go! in paket Dodatni. Več o A1 Connect si lahko preberete tukaj.

Imam  paket fiksnega interneta, ki ni del paketov A1 Kombo ter obstoječe naročniško razmerje za mobilne storitve. Ali lahko tudi jaz prejmem A1 Connect popust?
Ne. A1 Connect popust je mogoč samo na skupnem računu fiksnih in mobilnih storitev, zato popust v vašem primeru ni mogoč. Skupni račun mobilnih in fiksnih storitev pa je omogočen samo za pakete A1 Go!, A1 Kombo ter A1 Domači net.

Kaj pomeni, da imam 1 GB samodejnega zakupa izven EU/EEA? Ali lahko porabim več kot 1 GB?
Samodejni zakup 1 GB v državah izven EU/EEA je del paketov A1 Go! in vam omogoča, da ste tudi v 34 državah izven EU/EEA brez skrbi. Samodejni zakup 1 GB za ceno 4,99 € se vam vklopi samo v primeru, da se nahajate v kateri izmed 34 držav in opravite prenos podatkov (najmanj  5 MB). V tem trenutku boste prejeli tudi SMS sporočilo, da se vam je vklopil zakup 1 GB. Porabite ga lahko do konca aktivnega obračunskega cikla.

Če porabite 1 GB prenosa podatkov v trenutnem obračunskem obdobju, se vam samodejno aktivira še en samodejni zakup 1 GB za ceno 4,99 EUR. Porabite torej lahko dva samodejna zakupa 1 GB v enakem obračunskem ciklu. Če porabite oba zakupa v enakem obračunskem ciklu, se vam prenos podatkov izven EU/EEA onemogoči.

Ali tudi ostali paketi omogočajo 1 GB samodejnega zakupa prenosa podatkov izven EU/EEA?
Starejši mobilni paketi ne omogočajo 1 GB samodejnega zakupa prenosa podatkov izven EU/EEA.

Ali si lahko samodejni zakup 1 GB v državah izven EU/EAA izklopim?
Da. V tem primeru se vam bo količina prenesenih podatkov zaračunavala po ceniku.

Kako si izklopim samodejni zakup 1 GB v državah izven EU/EAA?
Izklop je mogoč preko SMS sporočila na 4040 s ključno besedo DATA 1 STOP. V primeru, da bi si kdaj želeli nazaj vklopiti samodejni zakup, pošljete na 4040 ključno besedo DATA 1.

V enem obračunskem obdobju je mogoča samo ena sprememba (vklop ali izklop).

Izklopa samodejnega zakupa ne priporočamo, saj se vam po rednem ceniku v državah izven EU/EEA lahko stane zaračuna tudi do 9,9 €/MB, v primeru samodejnega zakupa pa prejmete 1 GB za 4,99 €.  

Kako lahko pridobim prihranek z naslova eRačuna?
Za prihranek 1 € na mesečni račun si morate vklopiti verzijo računa, ki ni v tiskani obliki (eRačun, račun v spletno banko). Popust se vam doda avtomatsko in velja za vse mobilne številke na skupnem računu do morebitne ukinitve eRačuna.

Kako si lahko vklopim eRačun?
eRačun si lahko vklopite preko SMS sporočila, portala oz. aplikacije Moj A1, na A1 prodajnih mestih ali s klicem na 040 40 40 40. Več informacij o postopku vklopa eRačuna si lahko preberete tukaj.

Ali se popusta za eRračun in A1 Connect seštevata?
Da, eRačun popust in A1 Connect popust sta med seboj kompatibilna in se seštevata. Skupno torej lahko prejmete do 3 € popusta na mesečni račun na eno telefonsko številko.

Ali velja popust za eRačun na nosilnem in dodatnem paketu?
Da, ugodnost  za eRačun velja tako na nosilnem paketu kot tudi na morebitnih paketih Dodatni.

Ali imajo upokojenci tudi kakšno ugodnost pri novih paketih?
Senior uporabniki, ki predložijo ZPIZ kartico, prejmejo 1 € popusta na mesečno naročnino paketov A1 Go!. Senior popust je združljiv tako z eRačun popustom kot s popustom A1 Connect. Več o ponudbi za Senior uporabnike si lahko preberete tukaj.

Koliko paketov Dodatni je mogočih na novih paketih A1 Go! ?
Paket Dodatni je mogoče skleniti samo na paketih A1 Go! M in A1 Go! L. Za zasebne uporabnike je na paketu A1 Go! M mogoč 1 paket Dodatni, medtem ko so na paketu A1 Go! L mogoči 4 paketi Dodatni.

Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket A1 Go! M?
V primeru menjave nosilnega paketa na paket A1 Go! M ali A1 Go! L se vsi morebitni obstoječi popusti na paket(ih) Dodatni brišejo, saj vam v primeru uporabe eRačuna in A1 Connect programa pripadajo drugačni popusti. Več o Posebnih pogojih paketa Dodatni si lahko preberete tukaj.

Kaj so opcije A1 Play?
Opcije A1 Play omogočajo neomejen prenos podatkov za izbrane aplikacije in vsebine. Več o njih najdete tukaj. Opcije A1 Play ne vključujejo naročnin ali uporabnin tovrstnih aplikacij in njihovih vsebin (npr. A1 Xplore TV, HBO GO, Netflix…).

Do kdaj velja promocija 12 mesecev brezplačne naročnine za opcije A1 Play? Kako lahko to izkoristim?
Opcije A1 Play lahko brezplačno uporabljate 12 mesecev tako, da do 31. 12. 2018:

 • sklenete katerega izmed novih paketov A1 Go!, vklopite opcijo A1 Play in se vežete za 24 mesecev, ali
 • vklopite opcijo A1 Play in se za 24 mesecev vežete na enem izmed starejših paketov, ki imajo vključeno določeno količino prenosa podatkov

Katere opcije A1 Play so na voljo za 12 mesecev brezplačno?
Opcije, ki so na voljo brezplačno za 12 mesecev, so:

 • A1 Play Chat 
 • A1 Play Social
 • A1 Play Music
 • A1 Play Video

Brezplačna uporaba ene izmed navedenih opcij A1 Play pripada vsem, ki se vežete za 24 mesecev na enem izmed paketov, ki imajo vključen prenos podatkov. To so lahko novi paketi A1 Go! ali starejši mobilni paketi. 

Opcija A1 Play Mix ni na voljo za 12 mesecev brezplačno.

Ali lahko med 12 mesečnim brezplačnim obdobjem zamenjam izbrano A1 Play opcijo za drugo?
Ne. Opcija, ki jo izberete, vam velja do konca 12-mesečnega obdobja.

Kaj se zgodi z opcijo A1 Play po 12 mesecih?
Opcija A1 Play se vam začne zaračunavati po ceniku. Preden se vam opcija začne zaračunavati, boste obveščeni prek SMS sporočila. Če opcije ne boste želeli več uporabljati, si jo lahko takrat enostavno izklopite.

Ali si lahko opcijo A1 Play izklopim med trajanjem brezplačnega 12-mesečnega obdobja? Ali bodo v tem primeru nastali kakšni stroški?
Opcijo A1 Play si lahko izklopite kadarkoli med trajanjem brezplačnega obdobja, pri tem pa ne bodo nastali dodatni stroški.

Več Skrij

Opis paketov A1 Go!

Ponudbo za pakete A1 Go! XS, S, M in L lahko izkoristijo vsi novi in po pogojih Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječi naročniki A1.

Paket A1 Go! XS vključuje 1000 minut klicev, 1000 SMS ter MMS sporočil in 1 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 1 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 Go! S vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 30 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 7,5 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 Go! M vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 60 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 8 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 Go! L vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 120 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 10 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Cene paketov A1 Go! so navedene v veljavnem ceniku.

Po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju, se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se samodejno vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 3 GB za ceno 3 €. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni zakup se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 3-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed treh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo hitrost prenosa podatkov znižala na 64 kbit/s, kar bo lahko naročnik uporabljal brez dodatnega plačila.

Uporabnikom paketov A1 Go!, ki so deležni Senior popusta (1 €), se po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju prenos podatkov onemogoči. Uporabnik si lahko blokado prenosa podatkov odstrani. V tem primeru veljajo pravila iz prejšnjega odstavka.

Paketi A1 Go! XS, S, M in L imajo vključeno storitev samodejnega vklopa zakupa prenosa podatkov v državah izven EU/EEA v količini 1GB za ceno 4,99 € (v nadaljevanju: Dodatni 1 GB). Aktualen seznam držav, za katere velja 1 GB izven EU/EEA, je na voljo na www.a1.si/narocniski-paketi. Dodatni 1 GB se samodejno vklopi samo v primeru, ko je v eni izmed vključenih držav narejen prenos podatkov (min. 5 MB). Naročnik lahko Dodatni 1 GB porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni 1 GB se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo prenos podatkov onemogočil.

Paketi A1 Go! XS, S, M in L so namenjeni običajni uporabi storitev. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi omogočajo polno LTE hitrost prenosa podatkov do 150/50 Mb/s.

Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Go! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 Go!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij

Več o 1 GB izven EU/EEA za 4,99 €

Paketi A1 Go! XS, S, M in L imajo vključeno storitev samodejnega vklopa zakupa prenosa podatkov pri izbranih operaterjih v državah izven EU/EEA v količini 1 GB za ceno 4,99 € (v nadaljevanju: Dodatni 1 GB). Dodatni 1 GB se samodejno vklopi samo v primeru, ko je pri vsaj enem izmed vključenih operaterjev narejen prenos podatkov (min. 5 MB). Naročnik lahko Dodatni 1 GB porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni 1 GB se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo prenos podatkov onemogočil. 

V primeru, da uporabnik želi izklopiti samodejni zakup 1 GB izven EU/EEA, lahko pošlje SMS s ključno besedo DATA 1 STOP na 4040. 

Več Skrij

Seznam držav in operaterjev, ki so vključeni v zakup prenosa podatkov izven EU/EEA

Država Operater
Albanija Vodafone
Argentina Claro
Avstralija Telstra
Belorusija A1
Brazilija Claro
Čile Claro
Dominikanska republika Claro
Egipt Vodafone
El Salvador Claro
Gvatemala Claro
Honduras Claro
Hongkong SmarTone
Izrael Partner
Izrael Pelephone
Kanada Rogers
Kanada Telus
Kanada Bell Mobility
Kitajska China Mobile
Kolumbija Claro
Koreja SK Telecom
Koreja KT Freetel
Kostarika Claro
Kuvajt Zain (MTC)
Macao CTM
Mehika Telcel
Nikaragva Claro
Nova Zelandija Vodafone
Panama Claro
Paragvaj Claro
Peru Claro
Portoriko Claro
Rusija Beeline (VimpelCom)
Rusija MegaFon
Severna Makedonija A1
Singapur SingTel
Singapur M1
Srbija Vip mobile
Srbija Telenor (Mobtel)
Šrilanka Dialog (MTN Networks)
Šrilanka Etisalat
Švica Salt
Švica Swisscom
Tajska AIS - AWN
Tajvan Chungwha
Turčija Vodafone
Turčija Turkcell
Urugvaj Claro
ZDA AT&T
ZDA T-Mobile

 

Zakup prenosa podatkov v izbranih državah izven EU/EEA ni na voljo za uporabo v satelitskih omrežjih, na ladjah in letalih.

Več Skrij

Opis paketa Dodatni

 • Paket Dodatni je pogovorni naročniški paket, ki je na voljo naročnikom paketov A1 Go! M in A1 Go! L (v nadaljevanju: Nosilni paket). 
 • Uporabniku paketa Dodatni je na voljo souporaba količin za klice, sporočila SMS in MMS v vseh slovenskih omrežjih in med gostovanjem v omrežjih držav EU/EEA in prenosa podatkov v omrežju A1 in med gostovanjem v omrežjih držav EU/EEA iz nosilnega paketa.

 • V primeru, da naročnik na nosilnem pogovornem paketu ali na paketu Dodatni porabi vso zakupljeno količino prenosa podatkov in je ne zakupi posebej, se mu bo samodejno vklopila enota prenosa podatkov izven zakupljene količine, in sicer 3 GB za ceno 3 € (z DDV).
 • Mesečna naročnina paketa Dodatni znaša 10 €/m za eRačun uporabnike ter 8 €/m za A1 Connect in eRačun uporabnike. Redna mesečna naročnina paketa (brez dodatnih popustov) znaša 11 €/m.

 • Za paket Dodatni ni na voljo souporaba količin za storitve izven držav EU/EEA.

 •   Posebni pogoji paketa Dodatni 

Več Skrij