Združite mobilne in fiksne storitve pri A1 ter prihranite.

Vsi uporabniki, ki na skupnem računu pri A1 združite mobilne in fiksne storitve v A1 Connect vsak mesec prejmete 2 € popusta na mesečno naročnino vsakega A1 Go! mobilnega paketa. A1 Connect je na voljo uporabnikom mobilnih paketov A1 Go! in paketa Dodatni ter fiksnih paketov A1 Net + TV, A1 Fix net ter A1 Brezžični net.

Naslov obvestila

Za izračun popusta ali več informacij glede A1 Connect ugodnosti nas pokličite na na številko 040 40 40 41 ali obiščite najbližje A1 prodajno mesto.

 • Kdo lahko koristi Connect popust?

  Popust iz programa A1 Connect lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1, ki na skupnem računu združijo mobilne in fiksne storitve. Popuste lahko prejmejo naročniki paketov:
  • Fiksnih storitev: paketi A1 Kombo S, M in L ter paketi A1 Domači net 1, 2 in 3 ter
  • Mobilnih storitev: paketi A1 GO! XS, S, M, L in paket Dodatni.
  Ponudba iz programa A1 Connect uporabnikom prinaša 2 € popusta na mesečno naročnino na mobilne storitve, in sicer na paketih A1 GO! XS, S, M, L in paketu Dodatni, dokler so na istem računu združene zgoraj navedene fiksne in mobilne storitve. A1 Connect popust velja za do 4 mobilne številke na skupnem računu. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. V primeru, da ima uporabnik 2 fiksni storitvi iz zgoraj navedenega seznama na skupnem računu (npr. 2 paketa fiksnega interneta in televizije), je uporabnik ne glede na to še vedno upravičen samo do popusta na 4 mobilnih številkah, ki so na istem računu. V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust 2 € na mesečno naročnino iz naslova ponudbe A1 Connect. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (naročnik vseh storitev je en).
 • Pogosta vprašanja

  Kaj je A1 Connect?
  Vsi uporabniki, ki na skupnem računu pri A1 združite mobilne in fiksne storitve v A1 Connect, poleg številnih ugodnosti, vsak mesec prejmete tudi 2 € popusta na mesečno naročnino vsakega A1 Go mobilnega paketa. Vezava za pridobitev popusta ni pogoj.

  Kdo lahko izkoristi A1 Connect popust?
  Popust iz programa A1 Connect lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1, ki na skupnem računu združijo mobilne in fiksne storitve. Popuste lahko prejmejo naročniki paketov:
  • fiksnih storitev: paketi A1 Kombo S, M in L, paketi A1 Net + TV S, M in L, A1 Fix net, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net S in L ter paketi A1 Domači net 1, 2 in 3

  in
  • mobilnih storitev: paketi A1 GO! XS, S, M, L in paket Dodatni

  Imam več mobilnih številk na enem računu. Ali A1 Connect popust velja za vse številke?
  A1 Connect popust velja za do 4 mobilne številke na skupnem računu.

  Ali mora biti za pridobitev A1 Connect popusta naročnik za fiksne in mobilne storitve enak?
  Da. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka, kar pomeni, da je naročnik vseh storitev enak.

  Ali sem kot A1 Connect uporabnik upravičen še do kakšnih dodatnih ugodnosti?
  Da. Uporabniki A1 Connect imate poleg popusta na mesečno naročnino pri A1 na voljo še druge ugodnosti, ki bodo vedno posodobljene na spletni strani a1.si/connect.

  Kdaj prejmem popust na te storitve?
  Ko postanete A1 Connect uporabnik in nato vklopite katero od navedenih storitev. Popust se vam doda avtomatsko.

  Kaj pa če preneham biti A1 Connect uporabnik?
  Potem se vam tudi popusti na dodatne storitve ukinejo z dnevom prenehanja uporabe A1 Connect programa. O ukinitvi popusta boste obveščeni.

  Kaj se zgodi, če že imam kakšen popust na navedene storitve in šele nato postanem A1 Connect uporabnik?
  V tem primeru se vam starejši popust ukine in nadomesti s popustom A1 Connect.

  Kako se mi ugodnosti aktivirajo? Ali moram storitve sam aktivirati?
  Ugodnosti se vam, če ste A1 Connect uporabnik, aktivirajo samodejno.

  Ali se mi storitve po preteku brezplačnega obdobja začnejo zaračunavati?
  Tako je. O preteku obdobja ugodnosti oz. popusta boste obveščeni s SMS sporočilom.

  Ali mi v primeru, da imam aktivih več storitev, ugodnosti veljajo na vseh storitvah?
  Da, če imate kot A1 Connect uporabnik aktivnih več storitev, ki so vključene v A1 Connect program, potem vam pripadajo ugodnosti na vseh teh storitvah (lahko so tudi vključene istočasno).
Portleti trenutno ni dostopen