<span class="txt-white-desktop">Združi in prihrani<br>z A1 Connect</span> <span class="txt-white-desktop">Združi in prihrani<br>z A1 Connect</span>

Združi in prihrani
z A1 Connect

Neomejen prenos podatkov in mesečni prihranki z A1 Connect!

V A1 Connect smo združili številne ugodnosti, ki so vam na voljo ob združitvi mobilnih in fiksnih storitev A1.

 

 
Vsak mesec 2 € popusta na mesečno naročnino na posamezno mobilno številko.
 
Neomejen prenos podatkov.
12 mesecev brezplačne uporabe varnostnih rešitev A1 Protekt.
 
12 mesecev brezplačne uporabe storitve A1 Guard, ki pomaga varovati otroke na spletu.

Neomejen prenos podatkov za posamezno mobilno številko

Vsi obstoječi A1 Connect uporabniki paketov A1 Go! S, M ali L in vsi, ki boste to postali od 9.5. do 31.7.2019 prejmete neomejen prenos podatkov za obdobje 2 let. Osnovne mesečne količine v paketu + 100 GB boste lahko uporabljali pri polni hitrosti, nadaljnji prenos podatkov pa pri hitrosti 2/1 Mbit/s.

A1 Connect je na voljo uporabnikom mobilnih paketov A1 Go! in paketa Dodatni ter fiksnih paketov A1 Kombo, A1 Kombo lite in A1 Domači net. Če uporabljate katerega izmed starejših paketov, vam priporočamo menjavo paketa. Spodaj lahko izberete svojo najboljšo kombinacijo. Neomejen prenos podatkov in prihranek pri mesečni naročnini iz naslova A1 Connect boste pridobili po priklopu in pričetku zaračunavanja fiksnih storitev.

 

Sestavite si svojo najboljšo A1 Connect kombinacijo

 • Paket

  Izberi paket

  • Internet

  23.99 €/m

  z vezavo 24 mesecev

  Hitrost 20/1 Mbit/s
  z vezavo 24 mesecev

  95 + programov
  Prikaži shemo

  ∞ klici v fiksno omrežje A1 SLO

 • Paket

  Izberi paket

  • Mobilna telefonija

  15.99 €/m

   


  min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

  30 GB, od tega do 7,5 GB
  prenosa podatkov v EU/EEA

  /
  Paket Dodatni

 • Paket

  Izberi drugo napravo

  24 x 1 €/m

   

  Glavni fotoaparat: 13 milijonov slikovnih točk

  Diagonala: 167,64 mm (5.5'')

  Procesor: štirijederni; 1,3 GHz

 • A1 Protekt – 12 mesecev brezplačno

  Izjemno zmogljiva nova varnostna rešitev A1 Protekt prva na trgu zagotavlja celovito zaščito vseh vaših mobilnih naprav pred virusi in zlonamernimi kodami, vohunskimi programi ter vdori tako, da ščiti vaše podatke že na mobilnem omrežju. Za A1 Connect uporabnike prvo leto brezplačno.

  A1_Connect_430x318px-3.png
 • A1 Guard – 12 mesecev brezplačno

  A1 Guard je aplikacija, ki najmlajšim onemogoča dostopanje do neprimernih vsebin na spletu preko njihovega mobilnega telefona. Deluje na A1 omrežju in staršem omogoča, da svojim otrokom na enem mestu onemogočite določene storitve (prenos podatkov, družbena omrežja, odrasle vsebine, ipd.). Za A1 Connect uporabnike prvo leto brezplačno.

  A1-internal-430x318.jpg

Opis programa A1 Connect

Popust iz programa A1 Connect lahko izkoristijo vsi novi in po pogojih Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječi naročniki A1, ki na skupnem mesečnem računu združijo zaračunavanje fiksnih in in mobilnih storitev A1, ki so navedene v nadaljevanju. Fiksne storitve: paketi A1 Kombo S, M in L ter paketi A1 Domači net 1, 2 in 3. Mobilne storitve: paketi A1 Go! XS, S, M, L in paket Dodatni. Ponudba iz programa A1 Connect uporabnikom prinaša 2 € popusta na mesečno naročnino na mobilne storitve, in sicer na paketih A1 Go! XS, S, M, L in paketu Dodatni, dokler so na istem računu združene zgoraj navedene fiksne in mobilne storitve. A1 Connect popust velja za do 4 mobilne številke na skupnem računu. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. V primeru, da ima uporabnik 2 fiksni storitvi iz zgoraj navedenega seznama na skupnem računu (npr. 2 paketa fiksnega interneta in televizije), je uporabnik ne glede na to še vedno upravičen samo do popusta na 4 mobilnih številkah, ki so na istem računu. V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust 2 € na mesečno naročnino iz naslova ponudbe A1 Connect. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (naročnik vseh storitev je en). 

Več Skrij

Pogosta vprašanja

Sem A1 Connect uporabnik s paketom Dodatni. Ali meni tudi pripada neomejen prenos podatkov? 
Paket Dodatni črpa podatke iz nosilnega paketa, kar pomeni, da če ima nosilna številka neomejen prenos podatkov, ga lahko uporabljate tudi vi, kot uporabnik Paketa Dodatni.

Ali imam neomejen prenos podatkov tudi v EU/EEA? 
Ne, neomejen prenos podatkov je na voljo samo v Sloveniji. V državah Evropske unije in EEA lahko koristite takšno količino podatkov, kot jih imate na voljo za koriščenje v EU/EAA.

Za uporabnike katerih mobilnih paketov A1 Go! velja neomejen prenos podatkov, če so povezani v A1 Connect?
Neomejen prenos podatkov je na voljo za A1 Connect uporabnike paketov A1 Go! S, M in L.  

Koliko časa lahko uporabljam neomejen prenos podatkov?
Neomejen prenos podatkov vam velja ves čas, dokler imate izpolnjene pogoje, da ste A1 Connect uporabnik pod pogoji promocije za neomejen prenos podatkov.

Do kdaj  imam možnost, da pridobim neomejen prenos podatkov? 
Če postanete A1 Connect uporabnik do vključno 31.7.2019, pridobite neomejen prenos podatkov na vaši mobilni telefonski številki.

Sem obstoječi uporabnik A1 Connect. Ali tudi meni pripada neomejen prenos podatkov?
Vsi obstoječi A1 Connect uporabniki 7. 5. 2019 avtomatsko pridobite neomejen prenos podatkov na vaši mobilni telefonski številki, če ste naročnik paketa A1 GO! S, M ali L.  

Želim poslati ključno besedo na 6111, ampak je ne morem. Kaj naj naredim?Težave s pošiljanjem SMS sporočil na kratke številke se lahko največkrat pojavi pri operacijskem sistemu Android. Svetujemo vam, da v meniju nastavitve telefona omogočite možnost za pošiljanje sporočil na kratke številke. Na tej povezavi najdete kratka navodila kako to storite. Poslano sporočilo na kratko število 6111 se obračuna kot poslano sporočilo na mobilno številko v domačem omrežju. Če imate v paketu vključeno neomejeno število SMS-ov, se vam poslano sporočilo na število 6111 ne zaračuna.

Več Skrij

Neomejen prenos podatkov za A1 Connect uporabnike

Ugodnost velja za A1 Connect uporabnike in sicer jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki A1, ki na skupnem mesečnem računu od 9.5.2019 do najkasneje 31.7.2019 združijo zaračunavanje fiksnih in mobilnih storitev A1, ki so navedene v nadaljevanju. Fiksne storitve: paketi A1 Kombo S, M, L in A1 Kombo lite ter paketi A1 Domači net 1, 2 in 3. Mobilne storitve: paketi A1 Go! S, M, L. Ugodnost vključuje neomejeno količino prenosa podatkov na do 4 mobilnih paketih, vključenih na A1 Connect skupni mesečni račun. Uporabnik bo lahko mesečno zakupljeno količino prenosa podatkov v paketu + dodatnih 100 GB/mesec uporabljal pri polni hitrosti, preostalo (neomejeno) porabo prenosa podatkov v mesecu pa pri hitrosti 2/1 mbit/s. Količine se ne prenašajo v naslednji mesec, neomejena količina prenosa podatkov velja le v nacionalnem omrežju. Uporabnik je upravičen do prejema ugodnosti 24 mesecev od izpolnitve vseh pogojev te ponudbe, kasneje veljajo redni pogoji paketa. Za pakete A1 Go! ter A1 Kombo veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, Posebni pogoji paketov A1 Kombo ter Opis paketov A1 Go!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.

Več Skrij