Cenimo, da si del družine A1, zato smo zate pripravili te ugodnosti:

TV paketi že od 28,79 €/m za naslednjih 12 mesecev.

10 % popusta za naslednjih 24 mesecev na mobilne pakete.

Ob vezavi za 24 mesecev.

Zagotovi si popust že danes.

Prihrani do 127,18 €.*

*Znesek prihranka je izračunan na primeru paketa A1 Ultra net + TV L z redno ceno 52,99 €/m ter akcijsko ceno paketa z 20 % popusta 42,39 €/m za obdobje 12 mesecev.

Preveri, za koliko si lahko znižaš mesečno naročnino

Korak 1

Pogovori se s prodajnim svetovalcem A1 po telefonu: 

Pokliči 040 404 202
Korak 1

Govori s prodajnim svetovalcem A1, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro.

Vstopi v A1 LiveShop
Korak 1

Obišči najbližje prodajno mesto. 

Preveri vsa prodajna mesta

ali

V nadaljevanju izberi ugodnost, klikni na gumb "Zanima me" in kontaktirali te bomo v najkrajšem času.
A1 Go! M

Popust za mobilne pakete

Neomejeno

GB, klici in SMS/MMS

Najboljše mobilno omrežje

Že drugo leto zapored

do 24,5 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

A1 Go! M

Popust za internet in TV

Do 200+ programov

Prikaži programsko shemo

VOYO

Vključen brezplačno

Najhitrejši internet

Do 500/100 Mb/s (optika), do 40/1 Mb/s (xDSL)

A1 Go! M

Popust za Komplet (trojček)

TV

VOYO vključen brezplačno

Internet

Hitrosti do 500/100 Mb/s

Mobilni paket

Neomejeni GB, min, SMS/MMS

Pogoji posebne ponudbe

  • Mobilni paketi 10 % ceneje za 2 leti

    Posebno ponudbo »Mobilni paketi 10 % ceneje za 2 leti« lahko izkoristijo vsi obstoječi naročniki mobilnih paketov A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo vezavo za obdobje 24 mesecev na mobilnem paketu. Posebna ponudba velja za fizične osebe od 10.1. 2024 do vključno 30.4. 2024. Popust se upošteva prvih 24 mesecev ob skleniti Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti pod pogojem, da vezava traja 24 mesecev. Po izteku 24 mesecev, v katerih velja popust na redno ceno paketov, se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket.

    Za pakete MIO, A1 Vajb in A1 miniVajb veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, opis paketov MIO, opis paketov za mlade, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1 Slovenija | A1 in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d.

  • Fiksni paketi A1 Net 20 % ceneje za eno leto

    Posebno ponudbo »Fiksni paketi A1 Net 20 % ceneje za 1 leto« lahko izkoristijo vsi obstoječi naročniki fiksnih paketov A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo vezavo za obdobje 24 mesecev na enem izmed paketov A1 Fix net ali A1 Net+TV. Posebna ponudba velja za fizične in pravne osebe od 5. 7. 2023 do vključno 31. 03. 2024. Po izteku 12-mesečnega obdobja promocijske cene, se uporabniku prične zaračunavati redna cena izbranega naročniškega paketa A1 Fix Net ali A1 Net + TV, v skladu s takrat veljavnim cenikom. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo.

    Popusti se med seboj izključujejo. Internetna hitrost za navedeni naročniški paket velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Programski sklop VOYO je brezplačno vključen v vse pakete A1 Net + TV. Vse navedene cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov in Posebni pogoji promocije paketov A1 Net, ki so skupaj s Cenikom, Splošnimi in Posebnimi pogoji na voljo na 040 40 40 40, A1 Slovenija | A1 in na prodajnih mestih A1.