Za vas smo pripravili komplete znižane A1 Simpl SIM kartice s telefonom po ugodni, znižani ceni. Znižana cena telefona velja:

  • ob nakupu nove A1 Simpl SIM kartice, ki je znižana za 50% in stane samo 3€
  • ter samo za nove uporabnike A1 Simpl predplačniškega paketa.

Ponudba znižanih telefonov je na voljo samo na A1 Prodajnih mestih.

Doro 1380

Klasičen telefon na tipke.  Veliki gumbi, pregledni vmesnik, široko ločene tipke za lažje tipkanje, vgrajena FM radio in svetilka. SOS gumb. Za starejše osebe.

Doro 6060

Eleganten telefon na preklop. Enostaven za uporabo (klicanje, SMS-i in pošiljanje fotografij. Velik zaslon z veliki znaki. Jasni in glasni zvoki. SOS gumb. 

A1 Alpha Eco

Velik 6,75-palčni zaslon HD+. Stereo zvok okrepljen z dvojnimi zvočniki. Vrhunska vizualna tehnologija NXTVISION. 5010 mAh baterija s hitrim in pametnim polnjenjem. Trojna AI kamera za posnetke široke pokrajine in makro sveta. Sprednja kamera za selfije v vseh svetlobnih pogojih. 3 letna garancija na delovanje in 3 letno varnostno posodabljanje. Ekološke smernice izdelave (potisk s sojinim črnilom, manj PVC materiala v embalaži, reciklirani materiali, prevoz z nizkim ogljičnim odtisom).

Samsung Galaxy A05s

Popolna kombinacija zmogljivosti, kakovostnih materialov in vrhunskega dizajna. 6,7-palčni IPS LCD zaslon z osveževalno hitrostjo naredi vsak premik na zaslonu izjemno odziven. Glavna kamera s senzorji omogoča izjemne posnetke, sekundarna pa odlične selfije. S hitrim polnjenjem in Li-Ion 5000 mAh baterijo boste vedno pripravljeni na akcijo. Galaxy A05s je opremljen z vrsto dodatnih funkcij.

Samsung Galaxy A15

Izjemne funkcije, moderni dizajn in vrhunska uporabniška izkušnja. 6,5-palčni Super AMOLED zaslon z osveževalno hitrostjo poskrbi za izjemno jasne in živahne slike. Glavna kamera s senzorji zagotavlja ostre in podrobne posnetke, sekundarna omogoča odlične selfije. Možnost snemanja videoposnetkov v ločljivosti FHD pri 60fps. Z zmogljivo Li-Ion baterijo s kapaciteto 5000 mAh in hitrim polnjenjem 25W boste imeli vedno dovolj energije za ves dan. Dodatne funkcije, kot so senzor prstnih odtisov, merilnik pospeška, in še več, zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo.
Znižana cena izbranih telefonov veljajo za nove uporabnike A1 Simpl ob hkratnem nakupu nove A1 Simpl SIM kartice in tega telefona iz ponudbe. Vsak nov uporabnik lahko izbere največ en telefon po znižani ceni. Ponudba velja do vključno 30.06. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Cene vključujejo DDV.