Z darilom do interneta tudi na poti

Izkoristite posebno ponudbo na že znižane prenosnike Apple, Lenovo, HP in Onda. Do 31.10. kupite izbran prenosnik in prejmite darilo - prenosni modem v vrednosti 30 €, ki vam omogoča dostop do interneta tudi na poti!

Nakup mogoč tudi z digitalnim bonom! Več >

Izberi svoj prenosnik z darilom!

Izberi svoj prenosnik z darilom!

Darilo - prenosni modem Onda DM 4000 Plus

Prenosni modem Onda DM4000 Plus je naprava v velikosti telefona, ki vam omogoča da internet nesete kamorkoli! 

Ko v prenosni modem vstavite podatkovno kartico SIM, lahko internetno povezavo delite z do 16 napravami. Onda DM4000 Plus vam omogoča takojšnjo povezljivost in do 8 ur aktivne uporabe s svojo 2100mAh baterijo. Lahko ga priključite na prenosni računalnik in istočasno delite povezavo z drugimi uporabniki ali pa ga priključite na polnilnik in uporabljate kot Wi-Fi modem.

SIM kartica je na prodaj ločeno. Zagotovite si jo po ugodni ceni in z neomejenim prenosom podatkov!

Več o ponudbi 2. SIM
Če vam ta paket ne ustreza, nas za drugo ponudbo kontaktirajte na 040404045.

Top ponudba

50 € dodatnega popusta in darilo.

 Brez obresti

Brez skritih stroškov in brez vezave.

24 obrokov

Razdelite nakup na 3, 6, 12 ali 24 obrokov.

  • Posebna ponudba 'Darilo prenosni modem Onda DM4000 Plus' 

    Posebna ponudba velja v obdobju med 21. 09. 2022 do vključno 31. 10. 2022 in vključuje darilo prenosni modem DM4000 Plus ob nakupu Onda Oliver 2, Onda Oliver 2 green, Macbook Pro 14.2 512GB, Macbook Air 13.3 256GB ali 512GB, HP R3, R5, i5, i3, Lenovo IdeaPad GL05, ML05. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.