Brivnik Panasonic ES-RW31-K503

Izberi barvo naprave

700031 117137 Brivnik Panasonic ES-RW31-K503
SPO_117137 Brivnik Panasonic ES-RW31-K503 PANASONIC HWFix black 39.99
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Brivnik Panasonic ES-RW31-K503 24 X  1,67 €

24 X  1,67 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Brivnik Panasonic ES-RW31-K503

Vse, kar potrebujete za čist in svež videz, je dobro britje. Moški brivnik Panasonic temeljito zajame in odreže tudi poležane dlake. Ker ne boste izpustili nobene dlake, boste dlje sveže obriti. Britje je zelo natančno, vendar tudi nežno, kar je idealno, če imate občutljivo kožo.

Izvirna razporeditev lukenj v mrežici zagotavlja rezanje dlak vseh vrst

Izvirna razporeditev lukenj v zunanji mrežici in zasnova, ki zagotavlja optimalen pritisk, omogočata temeljito rezanje brad vseh vrst. Mrežica na vsakem rezilu ima tri vzorce lukenj: en zajame običajne dlake, drugi kodraste dlake, tretji pa zagotavlja natančno britje.

Natančno in nežno britje z vrtljivo glavo

Kombinacije vrtljive glave in plavajočih rezil omogoča natančno in nežno britje. Vrtljiva glava sledi obliki vašega obraza za preprosto in hitro britje. Tudi plavajoča rezila se prilagajajo obrazu in še dodatno zagotavljajo gladko britje.

Čisto in osvežujoče britje

100-odstotno vodoodporen Čiščenje je priročno in traja le nekaj sekund, saj ga morate le temeljito sprati s tekočo vodo. Mokro/suho britje Uživajte v priročnosti suhega britja ali pa se razvajajte z gelom ali peno za britje in uživajte v popolnoma gladkem britju.

Dvižni prirezovalnik, ergonomska oblika, možnost ponovnega polnjenja

Za prirezovanje brkov in zalizkov. Preprosto rokovanje in popolno prileganje ročaja dlani. Brivnik lahko povsem napolnite v 8 urah. Popolnoma napolnjena baterija zagotavlja dovolj električne energije za 7-kratno britje po 21 minut.

Tehnične lastnosti

Rezilo dvojna gibljiva brivna glava s kotom 60°
Brezžična uporaba da
Mokro in suho britje da
Čas polnjenja 8 ur
Čas uporabe 147 minut
Priloženi nastavki integriran prirezovalnik brčic in zalizcev

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis DAST d.o.o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.