Akcije in uporabne informacije

Popolni komplet za mobilni internet!

Izberite izjemno hitri paket A1 Net 30 GB ter odlično tablico Lenovo Tab 4 ter si zagotovite vrhunsko in brezskrbno izkušnjo brskanja po spletu.

Več
Hitro do hitrega interneta!

Paketi A1 Domači net so najbolj enostavna rešitev za dostop do neta! Vse, kar potrebujete, je dobra pokritost s 4G/LTE omrežjem A1. Enostavno priklopite modem in že lahko uživate v hitrem brezžičnem netu.

Več
Paket A1 2. SIM

Uporabnikom, ki želite dostopati do mobilnega interneta z več naprav, je na voljo paket A1 2. SIM.

Več
Mobilni internet brez skrbi

Do mobilnega interneta na vašem telefonu ali računalniku pri A1 dostopate brez skrbi, saj vas pravočasno obvestimo o porabljenem limitu in vas tako zaščitimo pred visokim računom.

Več
Dostop do LTE omrežja

A1 ponuja storitve tudi v omrežju LTE/4G. Uporaba LTE (Long Term Evolution) tehnologije omogoča višje prenosne hitrosti in nižje odzivne čase pri uporabi interneta v omrežju A1 Slovenija. Pokritost z omrežjem LTE/4G lahko preverite na zemljevidu pokritosti

Več
10 razlogov, zakaj kupiti tablico

Tablični računalniki (ali tablice) so med uporabniki vedno bolj priljubljeni, zato je tablica zagotovo nepogrešljiva tudi za vas. Tudi če je morda ne potrebujete za delo, se lahko z njo na številne načine zabavate v prostem času.

Več