Akcije in uporabne informacije

Popolni komplet za mobilni internet!

Izberite izjemno hitri paket A1 Net 30 GB ter odlično tablico Lenovo Tab 4 ter si zagotovite vrhunsko in brezskrbno izkušnjo brskanja po spletu.

Več
Posebna ponudba – A1 Hitri net L z 20 GB za samo 14,99 €/mesec!

Izkoristite izjemno ponudbo izjemno hitrega mobilnega interneta. Paket A1 Hitri net L, ki vsebuje kar 20 GB prenosa podatkov, vam je sedaj na voljo po izjemno znižani ceni 14,99 €/mesec in to kar za polni 2 leti!

Več
A1 Domači net za mlade

Posebna ponudba za dijake in študente do 31. leta: 25 % popust na pakete A1 Domači net. Popust bo prikazan na koncu nakupnega procesa, tik pred oddajo naročila.

Več
Paket A1 2. SIM

Uporabnikom, ki želite dostopati do mobilnega interneta z več naprav, je na voljo paket A1 2. SIM.

Več
Mobilni internet brez skrbi

Do mobilnega interneta na vašem telefonu ali računalniku pri A1 dostopate brez skrbi, saj vas pravočasno obvestimo o porabljenem limitu in vas tako zaščitimo pred visokim računom.

Več
Kalkulator prenosa podatkov

S pomočjo kalkulatorja ocenite, kateri paket ali opcija Mobilnega interneta najbolj ustreza vašim potrebam.

Več
Dostop do LTE omrežja

A1 ponuja storitve tudi v omrežju LTE/4G. Uporaba LTE (Long Term Evolution) tehnologije omogoča višje prenosne hitrosti in nižje odzivne čase pri uporabi interneta v omrežju A1 Slovenija. Pokritost z omrežjem LTE/4G lahko preverite na zemljevidu pokritosti

Več
10 razlogov, zakaj kupiti tablico

Tablični računalniki (ali tablice) so med uporabniki vedno bolj priljubljeni, zato je tablica zagotovo nepogrešljiva tudi za vas. Tudi če je morda ne potrebujete za delo, se lahko z njo na številne načine zabavate v prostem času.

Več