Ekskluzivno za naročnike A1

Postanite stranka Nove KBM in izberite med strankami banke najbolj priljubljen Paket Komplet ter prejmite izjemna darila:

9 mesecev brezplačno vodenje

paketa Komplet za nove stranke Nove KBM ob sklenitvi prek mBank@Neta.

30 € nakazilo

na novi račun pri Novi KBM.

100 € popusta

ob nakupu nad 300 €
Nakupovalnici

NOVO!

Za enostavnejši prehod na Novo KBM in najboljšo izkušnjo z že tretje leto najboljšo slovensko mobilno banko, je aplikacija za uporabnike A1 že prednaložena na pametne telefone Samsung. Ne spreglejte svoje kode za prejem izjemnih daril ob nakupu pametnega telefona Samsung na prodajnih mestih A1 ali v A1 spletni Nakupovalnici

Sklenitev Paketa Komplet je enostavna

Prenesite aplikacijo mBank@Net in v 10 minutah prek pametnega telefona sklenite Paket Komplet popolnoma digitalno. V postopku sklenitve v mBank@Netu vnesite unikatno promocijsko kodo, ki smo vam jo poslali po elektronski pošti ali ste jo prejeli ob nakupu novega pametnega telefona Samsung.
Če kode niste prejeli ali je ne najdete, nam pišite na https://www.a1.si/kontaktni-obrazec.
 • Pogoji ponudbe

  Ponudba velja za uporabnike A1, ki bodo:
  • kot nove stranke pri Novi KBM sklenili Paket Komplet prek aplikacije mBank@Net do 31. 08. 2024 in 
  • v postopku sklenitve v mBank@Net vneseli promocijsko kodo A1 ( v nadaljevanju nova stranka banke).

  Naročniki A1 kodo prejmejo po elektronski pošti A1. Kupci novejših različic pametnih telefonov Samsung v trgovinah A1 najdejo kodo nalepljeno na škatli novega telefona.
  Koda je unovčljiva samo enkrat.

  Banka bo nakazilo 30 EUR izvedla na novo odprt Paket Komplet najkasneje v roku 14 dni od sklenitve Paketa Komplet.

  Nova stranka banke je upravičena do 100 EUR (z DDV) popusta na ob nakupu katerekoli naprave, na voljo v A1 Nakupovalnici (A1.si/Nakupovalnica) v vrednosti najmanj 300 EUR (z DDV). Koda za unovčitev popusta v Nakupovalnici je unovčljiva samo enkrat, za en izdelek. Kodo za popust pri nakupu izdelka je možno unovčiti najkasneje do 30.09.2024 od prejema promocijske kode v mBank@Net nabiralnik. Če naročnik pri koriščenju ugodnosti v Nakupovalnici hkrati kupi več izdelkov, se mu popust upošteva pri najdražjem izdelku. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. Posamezna ponudba velja do preklica oz. razprodaje zalog. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d.. Kodo za unovčenje popusta pri nakupu v Nakupovalnici bo stranka prejela najkasneje v roku 14 dni od odprtja računa in sklenitve Paketa Komplet v mBank@Net nabiralnik.

  Po izteku devetih mesecev brezplačnega vodenja Paketa Komplet se bo mesečno vodenje paketa zaračunavalo po redni ceni, navedeni v Ceniku nadomestil za posle s potrošniki Nove KBM (5,80 EUR/mesec).

  Ponudba velja do 31. 08. 2024.

  Ponudba ne velja ob sklenitvi v poslovalnici banke, SBO ali pošti.

  Ponudba ne velja za študente, zaposlene pri Novi KBM in je ni možno kombinirati z ostalimi aktualnimi posebnimi ponudbami Nove KBM.
  • kot nove stranke pri Novi KBM sklenili Paket Komplet prek aplikacije mBank@Net do 31. 08. 2024,
  • v postopku sklenitve v mBank@Net vneseli prejeto unikatno promocijsko kodo A1.