Zdaj lahko s TV, internetom in mobilnimi paketi prihranite več kot 600 € v enem letu!
Preveri kako >

Unovčite DIGITALNI BON pri A1

Ob unovčitvi Digitalnega bona pri A1, A1 vsem novim in obstoječim uporabnikom A1 miniVajb in A1 Vajb nudi 150€ dodatnega popusta pri nakupu izbranih naprav ob vezavi za 24 mesecev. Več o ponudbi TUKAJ.

A1 Vajb

A1 miniVajb

8,99 €/m

11,99 €/m

net v SLO

do 30 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s

10,6 GB

net v EU/EEA

/

/

SMS, min v SLO in EU/EEA

A1 Vajb

A1 Vajb

12,99 €/m

15,99 €/m

net v SLO

do 200 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s

15 GB

net v EU/EEA

Deezer

brezplačno za 2 leti

SMS, min v SLO in EU/EEA

NAJCENEJŠA izbira za otroke do 12. leta!

Poskrbite za popolno brezskrbnost svojega otroka z neomejenim paketom A1 miniVajb – sedaj z dodatnim popustom za otroke do 12. leta še 3 €/m ceneje! Posebno ponudbo miniVajb paketa s KIDZ popustom dobite po znižani ceni za samo 5,99 €/m.

90 mio skladb brez doplačila!

Mobilno opcijo A1 Xplore Music by Deezer lahko na A1 Vajb paketu vklopite za dve leti brez doplačila. Poslušanje na spletni strani ali v aplikaciji je preprosto – kjer koli in kadar koli na vašem telefonu, računalniku ali tablici.
Brez oglasov, brez omejitev!

Unovči DIGITALNI BON pri A1 in pridobi dodatni popust!

A1 vsem novim in obstoječim uporabnikom ob unovčitvi digitalnega bona nudi 150 € dodatnega popusta pri nakupu izbranih naprav ob vezavi za 24 mesecev. Računalniki Onda, Lenovo, MacbookAir od 7,51 EUR na mesec in tablice Samsung Galaxy, Lenovo Tab in Apple 11 iPad od 1 EUR na mesec.

Priporočene naprave za nakup z digitalnim bonom:

Priporočene naprave ob vezavi s paketom in dodatnim popustom:

MacbookAir 13.3 256GB Space Gray DM4 MiFi
Cena z bonom 38,21 €/m

MacbookAir 13.3 256GB Space Gray DM4 MiFi Cena: 24 x 50,71 €/m

24 x  44,45 €/m
Kupi z bonom Več o izdelku
HP Laptop R5-512GB Home 130 MiFi
Cena z bonom 12,66 €/m

HP Laptop R5-512GB Home 130 MiFi Cena: 24 x 25,17 €/m

24 x  18,91 €/m
Kupi z bonom Več o izdelku
Onda Oliver 2 z DM4000 PI MIFI
Cena z bonom 7,51 €/m

Onda Oliver 2 z DM4000 PI MIFI Cena: 24 x 20,00 €/m

24 x  13,75 €/m
Kupi z bonom Več o izdelku
Samsung Galaxy Tab A8 LTE 64 GB Gray
Cena z bonom 1 €/m

Samsung Galaxy Tab A8 LTE 64 GB Gray Cena: 24 x 13,50 €/m

24 x  7,25 €/m
Kupi z bonom Več o izdelku

Za mlade od 6. do 31. leta

Paket za vse mlade, obstoječe ali nove naročnike. Zamenjaj svoj stari paket za A1 Vajb. 

Preveri več

Neomejen internet

Za vse, kar ti vajba, smo ti zrihtali neomejene klice, smse in mmse. In neomejen net, na A1 miniVajbu do 30 GB, na A1 Vajbu pa kar do 200 GB.

Preveri več

Brezskrbno tudi izven EU

Opcija, ki se ti po porabljenih 5MB vklopi samodejno in poskrbi, da brezskrbno surfaš v več kot 40 državah izven EU/EEA.

Preveri več

Do 3 € popusta pri mesečni naročnini!

Izkoristi multiMIO popust! Svoj A1 miniVajb ali A1 Vajb poveži z mamo, bratom in sestro ter prihrani do 3 € pri naročnini vsak mesec.  Preveri!

Telefoni po super cenah na paketu A1 Vajb!

Odlični telefoni tudi na paketu A1 miniVajb!

5G omrežje

Vsi paketi vključujejo uporabo omrežja 5G, ki omogoča gigabitne hitrosti prenosa podatkov.

Dokazano najboljše mobilno omrežje

Certifikat za najboljše mobilno omrežje v Sloveniji temelji na metodologiji in meritvah NET CHECK, opravljenih v obdobju april-maj 2022.

Hvala, ker nas priporočate!

 Z vašo pomočjo smo postali št. 1 med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem po priporočilu uporabnikov, saj bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem. 

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, februar 2022, N=4463)
 

Opcija Vajb+ za polno LTE hitrost tudi po 200 GB

Z A1 Vajb ti pripada neomejen prenos podatkov, vendar se ob 200 GB polna LTE hitrost zniža na 2/1 Mb/s, kar je dovolj za "skrolanje" po Instagramu, ne pa za ogled videov. Takrat si vklopi Vajb+, ki ti za 4,99 € na mesec zagotovi polno hitrost tudi po doseženih 200 GB.

 • Za mlade od 6. do 31. leta

  Paket za mlade A1 miniVajb je na voljo uporabnikom starim od 6 do 31 let, paket A1 Vajb pa uporabnikom, starim od 12 do 31 let. Ob sklenitvi naročniškega razmerja na paketih za mlade mora biti opravljena identifikacija uporabnika, iz katere je razvidna upravičenost. Nosilec naročniškega razmerja mora biti oseba starejša od 18 let. Dovoljen je samo en paket za mlade na enega uporabnika. Ko uporabnik preseže starostno mejo za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb, bo uporabnikov paket A1 Vajb/A1 miniVajb avtomatično in brezplačno spremenjen, o čemer bo predhodno obveščen. V obdobju zadnjega meseca pred avtomatično spremembo, bo uporabnik imel možnost brezplačno spremeniti paket v katerikoli drug paket iz redne A1 ponudbe.
 • Neomejen internet

  Paketa za mlade vključujeta neomejene minute klicev in SMS ter MMS sporočil v domačem omrežju in med gostovanjem v EU/EEA ter neomejeno količino prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega na paketu A1 miniVajb 30 GB in na A1 Vajb 200 GB po najvišji hitrosti, ki jo zagotavlja omrežje. Po porabljenih 30/200 GB se hitrost prenosa podatkov upočasni na 2/1 Mb/s in se ne zaračunava. Če uporabnik želi, si lahko na paketu A1 Vajb za povrnitev na najvišjo hitrost zakupi opcijo A1 Vajb+ in uporablja prenos podatkov v neomejeni količini in neomejeni hitrosti do izklopa opcije. Uporabnik lahko do 15.360 MB porabi v EU/EEA, v primeru vklopljene opcije pa še dodatnih 3351 MB na mesec.
 • Vsa svetovna glasba

  Paket A1 Vajb vključuje možnost aktivacije storitve A1 Xplore music by Deezer za 24 mesecev brezplačne uporabe. Uporabnik mora storitev aktivirati v aplikaciji Moj A1. 24-mesečno brezplačno obdobje velja od dneva sklenitve paketa A1 Vajb in ne od dneva aktivacije storitve A1 Xplore Music by Deezer. 24 mesečno brezplačno obdobje lahko uporabnik izkoristi samo enkrat. V kolikor uporabnik po aktivaciji znotraj 24 mesečnega brezplačnega obdobja A1 Xplore Music by Deezer deaktivira, je ta ob morebitni ponovni aktivaciji storitve A1 Xplore Music by Deezer plačljiv in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku, tudi če 24-mesečno brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti. Po preteku 24-mesečnega brezplačnega obdobja se uporabniku, storitev A1 Xplore Music by Deezer začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, v kolikor uporabnik storitve ne izklopi pred potekom 24-mesečnega brezplačnega obdobja. Vsem obstoječim uporabnikom storitve A1 Xplore Music by Deezer, se bo ob sklenitvi paketa A1 Vajb, 24-mesečno brezplačno obdobje aktiviralo avtomatsko. Če uporabnik, ki koristi 24-mesečno brezplačno obdobje za storitev A1 Xplore Music by Deezer v okviru paketa A1 Vajb, spremeni mobilni paket, se mu 24-mesečno brezplačno obdobje za storitev A1 Xplore Music by Deezer prekine in se mu začne storitev zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, dokler uporabnik storitve ne izklopi.
 • Pogosta vprašanja o paketih A1 miniVajb in A1 Vajb

  Kdo vse lahko postane uporabnik paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Uporabnik A1 miniVajb paketa je lahko vsak, ki je star od 6 do 31 let, uporabnik A1 Vajb paketa pa je lahko vsak star med 12 in 31 let.

  Ali lahko zamenjam svoj star mobilni paket za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Seveda.

  Ali je menjava paketa brezplačna?
  Menjava paketa na A1 Vajb je brezplačna, če jo opraviš sam preko svojega uporabniškega računa na Moj A1. Na ostalih kanalih je sprememba paketa plačljiva.
  Menjava paketa na A1 miniVajb je na vseh kanalih plačljiva.

  Kaj vse potrebujem za sklenitev paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Potrebuješ osebni dokument in davčno številko, če prenašaš številko od drugega operaterja pa še zadnji račun. Če prenašaš predplačniško številko, potem potrebuješ PUK kodo svoje SIM kartice.

  Kje lahko sklenem naročniško razmerje za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Naročniško razmerje lahko skleneš na katerem koli prodajnem mestu A1 in v spletni trgovini.

  Koliko paketov za mlade lahko sklenem?
  Vsak uporabnik ima lahko samo en paket A1 miniVajb ali A1 Vajb.

  Kako postanem uporabnik paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb, če še nisem star 18 let?
  V tem primeru zate naročniško pogodbo sklene starš oz skrbnik, ti pa si zaveden kot uporabnik paketa. Po 18. letu starosti, pa na prodajnem mestu opraviš prenos lastništva nase in postaneš ti lastnik naročniške pogodbe.

  Ali lahko paket sklenem tudi, če sem star npr. 30 let? Kaj se zgodi, ko dosežem 31 let?
  Lahko. Ko dopolniš 31 let, ti paket A1 miniVajb ali A1 Vajb brezplačno zamenjamo z drugim naročniškim mobilnim paketom. Preden dosežeš 31 let boš z SMS sporočilom obveščen, da te prestavimo (brezplačno) na drug paket.

  Sem starš dvema nepolnoletnima najstnikoma, ki bi želela imeti paket za mlade. Ali lahko jaz sklenem naročnino za oba paketa?
  Da, kot starš naročnik, lahko skleneta 2 naročniška paketa za mlade. Uporabnika pa morata biti različni osebi (torej vsak otrok na enem naročniškem razmerju).

  Koliko časa lahko uporabljam brezplačno storitev A1 Xplore Music by Deezer na paketu A1 Vajb?
  Storitev A1 Xplore music by Deezer lahko uporabljaš 2 leti od datuma, ko si sklenil paket A1 Vajb.

  Od kdaj se mi šteje začetek uporabe brezplačne storitve A1 Xplore Music by Deezer?
  Kot začetni datum brezplačnega obdobja za storitev Deezer se šteje datum, ko si sklenil naročniško razmerje za paket A1 Vajb. Zato ti svetujemo, da si storitev Deezer aktiviraš takoj ob sklenitvi naročniškega razmerja.

  Ali moram storitev A1 Xplore Music by Deezer aktivirati sam ali se to zgodi samodejno ob sklenitvi naročniškega razmerja na paket A1 Vajb? Kje si lahko aktiviram storitev A1 Xplore Music by Deezer?
  Storitev A1 Xplore Music by Deezer si moraš aktivirati sam, to storiš preko aplikacije oz. portala Moj A1. Aktivacija na prodajnem mestu ali v klicnem centru ni mogoča.

  Kaj moram še storiti, da lahko začnem poslušati glasbo preko storitve A1 Xplore Music by Deezer?
  Po aktivaciji storitve v aplikaciji Moj A1 si moraš namestiti še aplikacijo A1 Xplore Music by Deezer. Navodila za namestitev aplikacije A1 Xplore Music by Deezer najdeš tukaj.

  Sem že obstoječ uporabnik storitve A1 Xplore Music by Deezer. Če sklenem naročnino na paket A1 Vajb ali mi pripada brezplačna uporaba A1 Xplore Music by Deezer?
  Ja, v tem primeru ti plačljivo verzijo storitve zamenjamo z brezplačno verzijo za 2 leti.

  Ali bom o poteku brezplačne uporabe storitve A1 Xplore Music by Deezer obveščen? Kaj se zgodi po brezplačnem obdobju?
  Ja, o poteku brezplačnega obdobja boš obveščen s SMS sporočilom. Po brezplačnem obdobju se storitev prične zaračunavati po redni ceni.

  Ali lahko po izteku brezplačnega obdobja uporabe storitve, storitev brezplačno prekinem?
  Ja, storitev lahko kadarkoli brezplačno prekineš (tudi če brezplačno obdobje še ni poteklo).

  Ali lahko brezplačno storitev A1 Xplore Music by Deezer vklopim ponovno, tudi če ob izklopu nisem porabil celih dveh let brezplačnega obdobja storitve?
  Ne, brezplačna storitev A1 Xplore Music by Deezer je na voljo za vklop le enkrat. Če si jo izklopiš pred potekom dveh let brezplačnega obdobja, se bo ob novem vklopu vedno vklopila plačljiva verzija.

  Kaj mi ponuja opcija Vajb+ na paketu A1 Vajb?
  Če si porabil 200 GB prenosa podatkov, ti Opcija Vajb+ omogoča, da podatke še naprej prenašaš po polni hitrosti LTE. Če si opcije Vajb+ ne vključiš, se ti po porabljenih 200 GB na mesec, hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s.

  Ali sem o porabljenih 200 GB na paketu A1 Vajb in znižani hitrosti obveščen preko SMS sporočila? Kako bom vedel, da si lahko vklopim opcijo Vajb +?
  O obojem si obveščen preko SMS sporočila, opcijo Vajb+ pa si lahko vklopiš že pred dosego 200 GB (kadarkoli v obračunskem obdobju).

  Kako vklopim/izklopim opcijo Vajb+ na paketu A1 Vajb?
  Vklopiš jo preko SMS sporočila VAJB+ na 4040. Izklopiš jo tudi preko SMS sporočila VAJB+ STOP na 4040.

  Ali opcija Vajb+ na paketu A1 Vajb ostane vključena tudi v naslednjih mesecih ali je vklop opcije enkraten?
  Opcija Vajb + na paketu A1 Vajb ostane vključena. To pomeni, da lahko podatke neomejeno prenašaš po polni hitrosti LTE. Opcija se ti tako zaračuna vsak mesec do izklopa.

  Kako pogosto lahko Opcijo Vajb + na paketu A1 Vajb vklapljam in izklapljam?
  Opcijo lahko na paketu A1 Vajb vklopiš ali izklopiš enkrat na mesec.
   
 • Brezskrbno gostovanje tudi izven EU

  Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA (aktualni seznam je na voljo na: Seznam držav) se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostuješ znotraj navedenih omrežij v kateri izmed teh  47 držav in hkrati opraviš prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabiš do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.
 • Pogosta vprašanja o digitalnih bonih

  1. Kaj je digitalni bon?

  Digitalni bon '22 je dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave, ki ga lahko unovčite za nakup računalniške opreme. Zanj ni potrebno zaprositi in ne prejmete ga v fizični obliki. Namen digitalnega bona je spodbujanje digitalne vključenosti.

  2. V katerih primerih lahko koristim promocijo z dodatnim popustom v vrednosti 150€ na izbrane naprave (a1.si/digitalni-boni-paketi) in pri tem unovčim digitalni bon?

  Promocija z dodatnim 150€ popusta je na voljo le na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb. Lahko jo koristiš če si bil 12.3.2022:

  • vpisan v 7., 8. ali 9. razred

  • dijak srednje šole

  • študent višje šole po predpisih o višjem strokovnem izobraževanju ali

  • študent študijskega programa prve, druge ali tretje stopnje po predpisih o visokem šolstvu

   3. Kakšna je vrednost digitalnega bona?

  Znesek digitalnega bona '22 znaša 150 € z DDV.

  4. Sklenjen imam A1 Vajb paket in nisem vezan z nobeno napravo. Ali lahko koristim promocijo z dodatnih 150€ popusta in hkrati unovčim digitalni bon?

  Lahko. Pri tem ne potrebuješ menjati izbranega paketa, pri nakupu naprave pa se vežeš za 24 mesecev. Višina popusta se obračuna v 24 obrokih. Vrednost digitalnega bona je dobroimetje in se obračuna v končnem izračunu cene.

  5. Sklenjen imam ORTO paket in trenutno nisem vezan z nobeno napravo. Ali lahko koristim tudi promocijo dodatnega popusta in hkrati unovčim digitalni bon za nakup izbrane naprave?

  Lahko, a moraš pri tem zamenjati svoj ORTO paket in izbrati enega izmed trenutno aktualnih mobilnih paketov (A1 miniVajb, A1 Vajb, MIO). V kolikor izbereš ali A1 miniVajb ali A1 Vajb paket, prejmeš 150€ dodatnega popusta. Vrednost digitalnega bona je dobroimetje in se obračuna v končnem izračunu cene.

  Več pogostih vprašanj najdeš TUKAJ

 • Posebni pogoji za digitalne bone

  Ponudba digitalni bon `22 je namenjena novim in pod pogoji Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječim naročnikom A1 Slovenija. Paket A1 miniVajb je namenjen uporabnikom, starim med 6 in 31 let, paket A1 Vajb pa uporabnikom, starim med  12 in 31 let.

  Ponudba z digitalnim bonom je na voljo za šoloobvezne otroke, vpisane v 7., 8. ali 9. razred, dijake srednje šole, študente višje šole po predpisih o višjem strokovnem izobraževanju in študente študijskega programa prve, druge ali tretje stopnje po predpisih o visokem šolstvu. Ob sklenitvi naročniškega razmerja na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb mora biti opravljena identifikacija uporabnika, iz katere je razvidna upravičenost do digitalnega bona `22.

  Ponudba dodatnega popusta v višini 150 € je veljavna ob predložitvi digitalnega bona `22 in vezavi za 24 mesecev na  A1 Vajb, MIO in vseh ostalih govornih paketih. Višina popusta se obračuna v 24 obrokih. Dodatni popust 150 € se obračuna na maloprodajno ceno naprave, ki jo najdete v ponudbi na A1.si. Popust je veljaven na izbranih napravah, za katere je mogoče izkoristiti digitalni bon `22 (seznam na A1.si). Prikazana cena naprave je informativne narave in je sestavljena kot seštevek ugodnosti v višini 150 € popusta in vrednosti digitalnega bona v višini 150 €. Vezavo lahko sklenejo naročniki po pravilih za pakete za mlade A1Vajb, MIO in po pravilih ostalih govornih paketov.
  Oglaševana cena je izračunana ob predpostavki, da pri izbrani napravi izkoristiš 100 % vrednost digitalnega bona. Če digitalni bon ni izkoriščen v celotni vrednosti, lahko cena naprave odstopa od oglaševane. Oglaševana cena je prikazana na vsaki napravi v posebnem rdečem okvirju.

  V kolikor je naročnik pogodbenega razmerja mladoletna oseba mora za sklenitev le-tega naročniško pogodbo podpisati v navzočnosti zakonitega zastopnika. Naročnik in Zastopnik morata biti soglasna, da se zahteve Splošnih pogojev za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike in Posebnih pogojev za izvajanje mobilnih storitev polnoletnosti Naročnika, pri sklepanju te Pogodbe ne upoštevajo in sicer pod pogojem, da se zakoniti zastopnik Naročnika zaveže pristopiti k Pogodbi kot porok in plačnik ter poda soglasje k Pogodbi.

  Do ponudbe v Nakupovalnici so upravičeni vsi naročniki A1, ki sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini.

  A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika.

  Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi.

  Vse cene vključujejo DDV. Za paketa A1 miniVajb in A1 Vajb veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov za mlade, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000. 

 • Več o promociji 3 EUR popusta na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb

  Posebna ponudba predstavlja 3 EUR popusta na mesečno naročnino na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb in velja za obdobje 12 mesecev za nove naročnike. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino, se prične zaračunavati redna mesečna naročnina posameznega paketa. Posebna ponudba na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb velja od 6. 7. 2022 do vključno 15. 9. 2022. Popust iz te promocije je kompatibilen s promocijo in posebnimi pogoji za digitalni bon na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb. Ostali popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Cene vključujejo DDV.
 • Več o KIDZ posebni ponudbi za otroke od 6. do 12. leta 

  Promocijski KIDZ popust v višini 3€ velja za vse nove naročnike paketa A1 miniVajb za obdobje 24 mesecev od aktivacije nove naročniške pogodbe. Posebna KIDZ ponudba je na voljo otrokom od 6. do 12. leta starosti. Po izteku 24 mesecev, v katerih velja dodatni promocijski popust na mesečno naročnino, se uporabniku obračuna polne mesečna naročnina na paketu A1 miniVajb. Posebno KIDZ ponudbo lahko izkoristijo otroci skupaj s starši na vseh A1 prodajnih mestih. Dovoljen je samo en paket s KIDZ popustom na enega uporabnika. KIDZ popust in popust na telefon se med seboj ne izključujeta. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.
  Ponudba velja samo za fizične osebe. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen. Paket A1 miniVajb vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Promocijski KIDZ popust je voljo v obdobju med 1. 6. in vključno 30. 9. 2022.
 • Posebna ponudba ZOOT iPhone 8

  Ponudba velja v obdobju od 21.9.2022. do 2.10.2022. Mesečni obrok za nakup naprave  ZOOT iPhone 8 64GB na paketih A1 Vajb, midiMIO in maksiMIO ob vezavi za 24 mesecev je 8,00 €, na paketih A1 miniVajb, miniMIO in Dodatni ob vezavi za 24 mesecev je 9,00 €, in sicer v primeru plačila naprave v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi mesečni obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d. Mobilno napravo na obroke lahko kupijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo že sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, po pogojih te pogodbe). Cena mobilne naprave je odvisna od izbranega naročniškega paketa. Popusta ni mogoče zamenjati za gotovino ali ga prenesti na tretjo osebo. Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe. A1 Slovenija, d.d.

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Mesečno: 0,00 €

Enkratno: 0,00 €