Zamenjajte stari telefon za novega!

Svoj stari telefon ali tablico prinesite na prodajno mesto A1 in prihranite pri nakupu nove naprave kar do 383 EUR! Odkupno vrednost starega telefona ali tablice vam bomo upoštevali kot popust pri nakupu nove naprave ob 12 ali 24 mesečni vezavi.

Pridružite se milijonom zadovoljnih uporabnikov in odkrijte, zakaj so iPhone telefoni eni najbolj priljubljenih pametnih telefonov na svetu.

Apple iPhone telefoni znani po svoji zanesljivosti in zmogljivosti, predstavljajo vrhunec pametnih telefonov. V ponudbi so različni modeli, ki zadovoljijo različne potrebe uporabnikov. Od elegantnih in kompaktnih modelov do vrhunskih naprav s superiorno kamero in zmogljivim čipom, Apple ponuja raznovrstno paleto izdelkov.

iPhone telefoni so prav tako znani po njihovi integraciji z operacijskim sistemom iOS, ki prinaša številne prednosti, vključno z varnostjo in enostavno uporabo. Uporabniki lahko uživajo v hitrem in tekočem delovanju ter dostopu do bogate knjižnice aplikacij in storitev v App Store.

Ne glede na to, ali iščete telefon za vsakodnevno uporabo, profesionalno fotografiranje ali zabavo, lahko v ponudbi iPhone telefonov najdete idealno rešitev.

Zanesljivost, kakovost in vrhunska izdelava so lastnosti, ki jih uporabniki cenijo pri Apple telefonih.