A1 Vajb

A1 miniVajb s kodo

4,99 €/m

13,99 €/m

net v SLO

GB (do 30 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

14,8 GB

net v EU/EEA

možnost vklopa opcije HBO Max, VOYO ali Deezer

/

Več paketov, več prihranka

Združi mobilne in fiksne storitve na skupnem računu, in mesečna naročnina mobilnih paketov se ti bo za vsak dodatni paket znižala za 1 evro. 

Z unikatno kodo do te ponudbe!

Ta ponudba je na voljo samo ob predložitvi unikatne kode. Zato, ko nas pokličete ali obiščete, imejte pri sebi unikatno kodo, ki ste jo prejeli v e-sporočilu ali po pošti.

Pomoč pri nakupovanju

Korak 1

Posvetuj se z našo asistentko Aido. Če ti ne bo znala pomagati, te bo preusmerila svetovalcu.

Korak 1

Pogovori se s prodajnim svetovalcem A1 po telefonu:

040 404 202
Korak 1

Govori s prodajnim svetovalcem A1, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro.Vstopi v A1 LiveShop

Vstopi v A1 LiveShop

Varnost na spletu za otroke

Spletne brihte je projekt, ki ga A1 Slovenija in zavod Varni internet, ki otroke opremi s potrebnimi veščinami in znanji za učinkovito, varno in odgovorno rabo digitalnih medijev in tehnologije, še preden lahko vstopijo v digitalni svet, kot aktivni ustvarjalci vsebin ali razvijalci tehnologije.

Prenesi aplikacijo za Lahkonočnice

Kratke zvočne pravljice Lahkonočnice:

 • pišejo domači avtorji,
 • prebirajo pa priznani dramski igralci in stanovalci domov starejših občanov.

158 pravljic, ki jih lahko tudi sami preberete, je primernih za uspavanje, zabavo in tudi vzgojo, saj se tudi velikih družbenih tem lotevajo na otroku prijazen način.

Kakovostne brezplačne vsebine, dostopne kadarkoli in kjerkoli na vaši najljubši napravi.

Zakaj A1?

5G omrežje

Pri A1 ti nudimo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo za tvojo popolno povezanost.

Hvala, ker nas priporočaš!

S tvojo pomočjo smo postali št. 1 med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem po priporočilu uporabnikov, saj bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem. 

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, februar 2022, N=4463)

Najboljše mobilno omrežje

Po merjenjih podjetja NET CHECK, ki ocenjuje dosegljivost, odzivnost, kakovost in zmogljivost omrežja, je naše omrežje ocenjeno kot najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored.

 • Več o posebni ponudbi

  Promocijska cena paketa A1 miniVajb 4,99€ je na voljo ob sklenitvi novega naročniškega razmerja in vključuje 5€ popusta na mesečno naročnino, 3€ (KIDZ) popusta za otroke do dopolnjenega 12. leta starosti  in 1 € multiMIO popusta. Popust je na voljo samo ob predložitvi unikatne kode, ki prinaša 5 € popusta na paket A1 miniVajb za 12 mesecev ob vezavi za 24 mesecev. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja 5€ popusta na mesečno naročnino, se uporabniku ponovno upošteva redna cena mesečne naročnike, multiMIO popust pa se upošteva, dokler je na skupnem računu povezanih več paketov. Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in A1 Vajb paketov za mlade, ki na skupnem mesečnem računu združijo zaračunavanje več mobilnih in/ali fiksnih storitev A1. multiMIO popust ni združljiv z A1 Connect popustom. Povezani paketi, ki se upoštevajo za izračun multiMIO popusta: vsi naročniški paketi za pogovorne mobilne storitve in paketi fiksnih storitev A1 Kombo, A1 Net, A1 Net+TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Domači net. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Ostali popusti se med seboj izključujejo. Paket A1 miniVajb vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. 
  Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 45 do vključno 29.2.2024. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete MIO in A1 Vajb pakete za mlade veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, Opis paketov MIO ter Opis paketov za mlade, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška cesta 4, SI-1000.

  *Certifikat za najboljše mobilno omrežje v Sloveniji temelji na metodologiji in meritvah NET CHECK, opravljenih v obdobju april-maj 2022.
   
 • Več o popustu multiMIO

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združijo:
   
  • več mobilnih ali 
  • mobilne in fiksne pakete A1.  

  multiMio popust uporabnikom prinaša od 1 do 3 € popusta na mesečno naročnino na paketih MIO in A1 Vajb, dokler sta na istem računu združena vsaj dva paketa, od tega mora biti vsaj eden paket MIO ali A1 Vajb:  
   
  • 2 povezana paketa (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb) = 1 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb 
  • 3 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 2 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb 
  • 4 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali A1 Vajb)  = 3 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/A1 Vajb
    
  multiMIO popust se obračuna na največ 4 mobilnih številkah MIO ali A1 Vajb na skupnem računu. Prihranek 144 € letno predstavlja seštevek mesečnih popustov iz naslova multiMIO, če so na skupnem računu povezani 4 paketi MIO ali A1 Vajb (popust 3 €/mesec za vsak povezan paket).

  Paketi, ki jih uporabniki lahko povežejo v popust multiMIO so: vsi naročniški paketi za mobilne storitve in paketi fiksnih storitev A1 Kombo, A1 Fix net, A1 Net+TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Domači net in A1 Kabelski internet.  
  multiMIO popust velja za do povezane pakete na skupnem računu. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. Uporabniki so o vklopu/izklopu/zvišanju/znižanju multiMIO popusta obveščeni preko SMS sporočila. multiMIO popust ni združljiv z A1 Connect popustom.  
  V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem MIO/A1 Vajb mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust na mesečno naročnino iz naslova multiMIO oziroma se ta ustrezno zniža. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (isti naročnik vseh storitev).