VSI mobilni paketi samo 9,99 € in VSI Net+TV paketi samo 19,98 €. A1 Komplet že od 28,97 €/m.
Več >

Hiter in zanesljiv internet

Brez česa so internetni paketi boljši?
Brez nepotrebnih storitev in brez tveganja.

Izkoristite ponudbo A1 internet paketov, ki vključujejo le hiter in zanesljiv internet! 

Nimaš možnosti priklopa?

Na tvoji lokaciji ni možnosti priklopa fiksnih dvojčkov? Ali ne želiš čakati na priklop, potrebuješ pa tudi TV programe?
A1 Brezžični net je na voljo takoj brez čakanja.

A1 Brezžični net

Znižaj si redno ceno svojega paketa!

Že imaš A1 TV paket in ti je potekla promocijska cena ter sedaj plačuješ redno ceno paketa? Brez skrbi. Za vse svoje naročnike imamo ugodnosti!
Stopi v stik z nami in preveri, ali si lahko tudi ti znižaš mesečno naročnino na paket. Obstoječi naročniki lahko prihranite kar 20%. 

Pokliči 040 40 40 45 ali obiščite najbližje A1 prodajno mesto in si zagotovite popust.

A1 Fix net
A1 Fix net

A1 Fix net

17,98 €/m

28,99 €/m

Do 500/100 Mb/s Do 100/20 Mb/s

Hitrost interneta (optika)

Do 20/1 Mb/s

Hitrost interneta (xDSL)

Visoke hitrosti interneta

Že tako visoko hitrost interneta začetnega paketa lahko za 5 € / mesec še dodatno zvišate do 500/100 Mb/s na optičnem omrežju ali do 40/20 Mb/s na xDSL.

Zanesljivost internetne povezave

Zanesljiv in neomejen internet 24 ur na dan. Za vsakodnevno domačo uporabo in posel.

Fiksna telefonija

Paketu lahko za 2 € / mesec dodate tudi fiksno telefonijo z neomejenimi klici na fiksne in mobilne številke v Sloveniji.

Prilagodi paket svojim željam

Zabavne vsebine
od 5,99 €/m
Najljubšim filmom, serijam ali napetih NBA končnicah lahko sledite na HBO MaxAmazon Prime Video ali NBA League Pass.
Fiksna telefonija 
+ 2 €/m
Svojemu internetnemu paketu lahko dodate še fiksno telefonsko linijo z neomejenimi klici v SLO omrežjih. 

Apple Watch na zalogi!

Že od 12,87 €/mesec.

Prihranite pri elektriki - z lastno sončno elektrarno!

izberite svoj komplet in prihranite pri mesečnem računu za elektriko.

Uživajte v najljubših filmih in serijah, napetih NBA končnicah in domači produkciji!

TV programe lahko nadomestite z naročnino na pretočne storitve spletnih platform HBO GOVOYO in NBA League pass. Prednosti drugačnega načina gledanja vsebin sta udobje in prilagodljivost storitve, saj so vam vsebine na voljo na vsaki pametni napravi, kadarkoli si zaželite.

HBO GO spletni videoteki najdete nove in kultne serije, ki so obnorele svet, vse s slovenskimi podnapisi. Domača storitev videa na zahtevo VOYO odlikuje domača produkcija priljubljenih šovov 24 ur prej in slovenske risanke, za vse športne navdušence pa je tu NBA League Pass s prenosi tekem v živo.

Super Wi-Fi za super izkušnjo

Za super izkušnjo internetne hitrosti lahko poskrbite z eno od Super Wi-Fi naprav. Super Wi-Fi je idealen za dom, v katerem se na Wi-Fi povezuje veliko naprav hkrati. Zasnovan je tako, da nudi optimalno pokritost Wi-Fi signala od mansarde do kleti.Garancija zadovoljstva

 
 • Paketi A1 Fix net+TV po posebni, znižani ceni.
 • Brez tveganja ob prekinitvi - 100 dni preizkusa, v primeru nezadovoljstva vam povrnemo mesečno naročnino.
 • Možnost menjave paketa kar v aplikaciji Moj A1.
Responsive Image

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetujte se z našo asistentko Aido. Če vam sama ne zna pomagati, vas preusmeri na svetovalca.

Korak 1

Pogovorite se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokličite 040 40 40 45
Korak 1

Govorite z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h - A1 LiveShop.

Vstopite v A1 LiveShop
 • Posebni pogoji

  Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno). Na Rune omrežju se vsakemu naročniškemu paketu mesečno obračuna dodatek v višini 5 EUR. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za paket A1 Fix net veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
 • Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine

  V primeru, da naročnik ni zadovoljen z naročeno storitvijo lahko naročniško razmerje v prvih 100-ih dneh od aktivacije prekine in zahteva povračilo stroškov naročnine za naročeni paket. V primeru, da naročnik zahteva vračilo naročnine zaradi nezadovoljstva, se mu povrnejo stroški naročnine paketa, ki so nastali od aktivacije paketa. V tem primeru je upravičen do povračila stroškov naročnine paketa od prvega do zadnjega dneva naročniškega razmerja, ki pa ne sme biti kasnejši kot 100-i dan od aktivacije. Strošek naročnine zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila. Do povračila stroškov naročnine niso upravičene stranke, ki so v zadnjih 12-ih mesecih že zahtevale povračilo stroškov naročnine zaradi nezadovoljstva z isto davčno številko ali pa na istem naslovu. Ugodnost velja za pakete: A1 Net+TV S, A1 Net+TV M, A1 Net+TV L ter A1 Fix net. Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine ne velja za uporabnike storitev na omrežju Rune, ki so sklenili aneks za brezplačno izgradnjo priključka.
 • Posebna ponudba »Vsi A1 Net paketi ceneje za 1 leto«

  Posebno ponudbo »Vsi A1 net paketi ceneje za 1 leto« lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Net za fiksne storitve. Do ponudbe so upravičeni naročniki, ki vsaj 60 dni pred sklenitvijo novega naročniškega razmerja niso bili naročniki katerega koli paketa A1 Fix Net ali A1 Net + TV ali sklepajo dodatno naročniško razmerje za paket. Posebna ponudba velja za fizične in pravne osebe od 6. 9. 2023 do vključno 29. 2. 2024. Promocija vključuje 37,98% na paket A1 Fix net, 44,48% na paket A1 Net+TV S, 51,26% na paket A1 Net+TV M in 60,81% na paket A1 Net+TV L za 12 mesecev, ob vezavi za 24 mesecev. Po izteku 12-mesečnega obdobja promocijske cene, se uporabniku prične zaračunavati redna cena izbranega naročniškega paketa A1 Fix Net ali A1 Net + TV, v skladu s takrat veljavnim cenikom. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Popusti se med seboj izključujejo. Internetna hitrost za navedeni naročniški paket velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Posebna promocija »dvig hitrosti« je samodejno vklopljena opcija in je brezplačna za vse nove naročnike paketov. Programski sklop VOYO je brezplačno vključen v vse pakete A1 Net + TV. Vse navedene cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov in Posebni pogoji promocije paketov A1 Net, ki so skupaj s Cenikom, Splošnimi in Posebnimi pogoji na voljo na 040 40 40 40, A1 Slovenija | A1 in na prodajnih mestih A1.