Kar lahko razpolovite danes, ne odlašajte na jutri. Razpolovite mesečno naročnino za 1 leto!

Izberite A1 pakete z internetom in TV storitvami po najnižji ceni doslej. Preklopite na A1, razpolovite mesečno naročnino in prihranite!

 

Nimate možnosti priklopa?

Na vaši lokaciji ni možnosti priklopa fiksnih dvojčkov? Ali ne želite čakati na priklop, a bi radi imeli tudi TV programe?
A1 Brezžični net je na voljo takoj brez čakanja.

A1 Brezžični net
A1 Fix net
A1 Fix net

A1 Fix net

12,49 €/m

24,99 €/m

do 100/20 Mb/s

hitrost interneta (optika)

do 20/1 Mb/s

hitrost interneta (xDSL)

Visoke hitrosti interneta

Že tako visoko hitrost interneta začetnega paketa lahko za 5 € / mesec še dodatno zvišate do 500/100 Mb/s na optičnem omrežju ali do 40/20 Mb/s na xDSL.

Zanesljivost internetne povezave

Zanesljiv in neomejen internet 24 ur na dan. Za vsakodnevno domačo uporabo in posel.

Fiksna telefonija

Paketu lahko za 2 € / mesec dodate tudi fiksno telefonijo z neomejenimi klici na fiksne in mobilne številke v Sloveniji.

Do hitrejšega interneta z opcijo Internet do 500 / 100 Mb/s

A1 Fix Net za 24,99 €/mesec zagotavlja visoke hitrosti do 100/20 Mb/s.
Za višje hitrosti vklopite opcijo Internet do 500 / 100 Mb/s  za dodatnih 5 €/mesec.

Hitrejši internet
+ 5 €/m
Za hitrosti interneta do 500 / 100 Mb/s si vklopite dodatno opcijo.

Prilagodite paket svojim željam

Zabavne vsebine
od 2,99 €/m
Najljubšim filmom, serijam ali napetih NBA končnicah lahko sledite na HBO GO, VOYO, Amazon Prime Video ali NBA League Pass.
Fiksna telefonija 
+ 2 €/m
Svojemu internetnemu paketu lahko dodate še fiksno telefonsko linijo z neomejenimi klici v SLO omrežjih. Garancija zadovoljstva

 
 • Paketi A1 Fix net+TV po vedno ugodni ceni in to kar brez vezave.
 • Brez tveganja ob prekinitvi - 100 dni preizkusa, v primeru nezadovoljstva vam povrnemo mesečno naročnino.
 • Brez stroškov prehoda med paketi - brezplačna menjava v aplikaciji Moj A1.
Responsive Image

Super Wi-Fi za super izkušnjo

Za super izkušnjo internetne hitrosti lahko poskrbite z eno od Super Wi-Fi naprav. Super Wi-Fi je idealen za dom, v katerem se na Wi-Fi povezuje veliko naprav hkrati. Zasnovan je tako, da nudi optimalno pokritost Wi-Fi signala od mansarde do kleti.

Uživajte v najljubših filmih in serijah, napetih NBA končnicah in domači produkciji!

TV programe lahko nadomestite z naročnino na pretočne storitve spletnih platform HBO GOVOYO in NBA League pass. Prednosti drugačnega načina gledanja vsebin sta udobje in prilagodljivost storitve, saj so vam vsebine na voljo na vsaki pametni napravi, kadarkoli si zaželite.

HBO GO spletni videoteki najdete nove in kultne serije, ki so obnorele svet, vse s slovenskimi podnapisi. Domača storitev videa na zahtevo VOYO odlikuje domača produkcija priljubljenih šovov 24 ur prej in slovenske risanke, za vse športne navdušence pa je tu NBA League Pass s prenosi tekem v živo.

TV predvajalnik: Xiaomi Mi Box S

Če želite vsebine iz spletnih videotek gledati na vašem obstoječem TVju, ki ni pameten TV,
potrebujete TV predvajalnik Xiaomi Box za 69,90 € brez vezave.

Prednosti TV predvajalnika Xiaomi Mi Box S:

 • Enostaven priklop s HDMI kablom
 • Operacijski sistem: Android TV 8.1.
 • Ločljivost 4K Ultra HD
 • 4 jedrni procesor, 8 GB notranjega spomina
Poglejte video
 • Posebni pogoji

  Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno). Na Rune omrežju se vsakemu naročniškemu paketu mesečno obračuna dodatek v višini 5 EUR. Vse cene vključujejo DDV. Za paket A1 Fix net veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
 • Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine

  V primeru, da naročnik ni zadovoljen z naročeno storitvijo lahko naročniško razmerje v prvih 100-ih dneh od aktivacije prekine in zahteva povračilo stroškov naročnine za naročeni paket. V primeru, da naročnik zahteva vračilo naročnine zaradi nezadovoljstva, se mu povrnejo stroški naročnine paketa, ki so nastali od aktivacije paketa. V tem primeru je upravičen do povračila stroškov naročnine paketa od prvega do zadnjega dneva naročniškega razmerja, ki pa ne sme biti kasnejši kot 100-i dan od aktivacije. Strošek naročnine zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila. Do povračila stroškov naročnine niso upravičene stranke, ki so v zadnjih 12-ih mesecih že zahtevale povračilo stroškov naročnine zaradi nezadovoljstva z isto davčno številko ali pa na istem naslovu. Ugodnost velja do 30.05. 2022 za pakete: A1 Net+TV S, A1 Net+TV M, A1 Net+TV L ter A1 Fix net. Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine ne velja za uporabnike storitev na omrežju Rune, ki so sklenili aneks za brezplačno izgradnjo priključka.
 • Posebna ponudba "50% popusta 1 leto"

  Posebno ponudbo 50 % popusta na osnovno mesečno naročnino za 1 leto lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Net+TV in A1 Fix net. Do ponudbe so upravičeni, če v trenutku sklenitve novega naročniškega razmerja vsaj 60 dni niso bili A1 naročniki na naštetih paketih ali sklepajo dodatno naročniško razmerje za te pakete. Posebna ponudba velja od 12. 1. do 31. 5. 2022. Po izteku 12-mesečnega obdobja 50 % popusta se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Popusti se med seboj izključujejo. Internetne hitrosti za navedene naročniške pakete velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Ugodnost »Garancija zadovoljstva« vključuje možnost vračila naročnine in zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila, ostali pogoji ugodnosti so navedeni na spletni strani. Naročnik lahko brezplačno menjavo paketa opravi vsakih 30 dni.  Posebna ponudba Programskega sklopa VOYO velja za nove naročnike A1 Slovenija, ki pri A1 naročijo storitev A1 Net+TV. Za ponudbo veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov ter drugi posebni in splošni pogoji, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter pogoji ponovne vezave na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.