A1 internet<br/>brez omejitev A1 internet<br/>brez omejitev

A1 internet
brez omejitev

Kar lahko razpolovite danes, ne odlašajte na jutri. Razpolovite mesečno naročnino za 1 leto!

Izberite A1 paket s super hitrim internetom po najnižji ceni doslej. Preklopite na A1, razpolovite mesečno naročnino in prihranite 150 € zdaj!

 
Visoke hitrosti interneta

Že tako visoko hitrost interneta začetnega paketa lahko za 5 € / mesec še dodatno zvišate do 500/100 Mb/s na optičnem omrežju ali do 40/20 Mb/s na xDSL.
 
Zanesljivost internetne povezave

Zanesljiv in neomejen internet 24ur na dan. Za vsakodnevno domačo uporabo in posel.
 
Fiksna telefonija

Paketu lahko za 2 € / mesec dodate tudi fiksno telefonijo z neomejenimi klici na fiksne in mobilne številke v Sloveniji.

Nižja mesečna naročnina:

 • Paket A1 Fix net

  A1 Fix net

  Podrobnosti
 • 12,49 €/m

  24,99 €/mesec

  Brez vezave

  Sestavi si paket
  685586 A1 Fix net Si.Mobil 24.99
 • do 100/20 Mb/s (optika)
  do 20/1 Mb/s (xDSL)

  hitrost interneta

 • vključen
  modem

 • priklop na omrežje

 

Prilagodite paket svojim željam

 
Opcija Internet
do 40/20 (xDSL)
do 500/100 (optika)


Višja hitrost

5€/mesec
HBO GO, VOYO ali NBA League Pass

 

Zabavne vsebine

od 2,99 €/mesec
Fiksna telefonija
 Neomejeni klici v SLO omrežjih

2€/mesec

Do hitrejšega interneta z opcijo Internet do 500 / 100 Mb/s

A1 Fix Net v ceni 24,99 €/ mesec zagotavlja visoke hitrosti do 100/20 Mb/s. Če želite višje hitrosti – do 500 / 100 Mb/s, lahko vklopite opcijo Internet do 500 / 100 Mb/s za dodatnih 5 €/mesec.

Kako vklopim opcijo Internet do 500 / 100 Mb/s?

Opcijo Internet do 500 / 100 Mb/s vklopite na prodajnih mesti A1 ali preko klicnega centra A1.

Uživajte v najljubših filmih in serijah, napetih NBA končnicah in domači produkciji!

TV programe lahko nadomestite z naročnino na pretočne storitve spletnih platform HBO GO, VOYO in NBA League pass. Prednosti drugačnega načina gledanja vsebin sta udobje in prilagodljivost storitve, saj so vam vsebine na voljo na vsaki pametni napravi, kadarkoli si zaželite.

V HBO GO spletni videoteki najdete nove in kultne serije, ki so obnorele svet, vse s slovenskimi podnapisi. Domača storitev videa na zahtevo VOYO odlikuje domača produkcija priljubljenih šovov 24 ur prej in slovenske risanke, za vse športne navdušence pa je tu NBA League Pass s prenosi tekem v živo.

Potrebujete tudi stacionarno telefonijo?

Paketu A1 Fix net lahko za 2 €/ mesec dodate stacionarno telefonijo z neomejenimi klici na stacionarne in mobilne telefonske številke v vsa slovenska omrežja. Za vklop nas pokličite na 040 40 40 40 ali nas obiščite na najbližjem prodajnem mestu.

Huawei router B315

TV predvajalnik: Xiaomi Mi Box S

Če želite vsebine iz spletnih videotek gledati na vašem obstoječem TVju, ki ni pameten TV,
potrebujete TV predvajalnik Xiaomi Box za 69,90 € brez vezave.

Prednosti TV predvajalnika Xiaomi Mi Box S:

 • Enostaven priklop s HDMI kablom
 • Operacijski sistem: Android TV 8.1.
 • Ločljivost 4K Ultra HD
 • 4 jedrni procesor, 8 GB notranjega spomina

Poglejte video >

 

Garancija zadovoljstva

 • Brez vezave in skritih stroškov
  Paketi A1 Net+TV po vedno ugodni ceni in to kar brez vezave.
   
 • Brez tveganja ob prekinitvi – garancija zadovoljstva
  Pakete lahko brez skrbi preizkusite, saj vam prvih 100 dni mesece ne zaračunamo stroškov prekinitve. Še več – povrnemo vam mesečno naročnino.
   
 • Brez stroškov prehoda med paketi
  Če ste ugotovili, da potrebujete več ali manj TV programov ali pa jih mogoče sploh ne potrebujete, lahko paket brezplačno zamenjate. To uredite sami v aplikaciji Moj A1 ali nas pokličete in uredimo mi.
   
 • Na voljo pod enakimi pogoji za naše zveste in nove uporabnike.
   

Posebni pogoji

Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno). Na Rune omrežju se vsakemu naročniškemu paketu mesečno obračuna dodatek v višini 5 EUR. Vse cene vključujejo DDV. Za paket A1 Fix net veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij

Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine

V primeru, da naročnik ni zadovoljen z naročeno storitvijo lahko naročniško razmerje v prvih 100-ih dneh od aktivacije prekine in zahteva povračilo stroškov naročnine za naročeni paket. V primeru, da naročnik zahteva vračilo naročnine zaradi nezadovoljstva, se mu povrnejo stroški naročnine paketa, ki so nastali od aktivacije paketa. V tem primeru je upravičen do povračila stroškov naročnine paketa od prvega do zadnjega dneva naročniškega razmerja, ki pa ne sme biti kasnejši kot 100-i dan od aktivacije. Strošek naročnine zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila. Do povračila stroškov naročnine niso upravičene stranke, ki so v zadnjih 12-ih mesecih že zahtevale povračilo stroškov naročnine zaradi nezadovoljstva z isto davčno številko ali pa na istem naslovu. Ugodnost velja do 31. 7. 2021 za pakete: A1 Net+TV S, A1 Net+TV M, A1 Net+TV L ter A1 Fix net. Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine ne velja za uporabnike storitev na omrežju Rune, ki so sklenili aneks za brezplačno izgradnjo priključka.
Več Skrij

Posebna ponudba “50% popusta eno leto”

Posebno ponudbo 50 % popusta na osnovno mesečno naročnino za 1 leto lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Net+TV in A1 Fix net. Do ponudbe so upravičeni, če v trenutku sklenitve novega naročniškega razmerja vsaj 60 dni niso bili A1 naročniki na naštetih paketih ali sklepajo dodatno naročniško razmerje za te pakete. Posebna ponudba velja od 10. 6. do 31. 7. 2021. Po izteku 12-mesečnega obdobja 50 % popusta se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Internetne hitrosti za navedene naročniške pakete velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Za ponudbo veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov ter drugi posebni in splošni pogoji, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter pogoji ponovne vezave na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.
Več Skrij