Nova Galaxy S20 serija

Postanite eden izmed prvih lastnikov katerega izmed modelov nove Samsung Galaxy S20 serije: Galaxy S20, Galaxy S20+ ali Galaxy S20 Ultra in odkrijte popolnoma nov svet pametnih mobilnih naprav.

Vsi, ki ste prednaročilo že oddali do 8. 3. in ste upravičeni do darila Samsung Galaxy Buds+ brezžične slušalke, se ne pozabite registrirati na Samsung spletni strani Samsung Members. Samsung vam bo darilo poslal na izbrani naslov.   

Samsung Galaxy S20

24 x 30 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Samsung Galaxy S20+

24 x 34 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

24 x 47 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Splošni pogoji predprodaje Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

SPLOŠNI POGOJI »PREDPRODAJE SAMSUNG GALAXY S20 / GALAXY S20 + / SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA«

 

Pred nakupom Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 + ali Galaxy S20 Ultra vas prosimo, da preberete Pogoje v povezavi s prodajo (v nadaljevanju "Pravila"):

 

 1. Organizator predprodaje

 

Samsung Electronics Austria GmbH, Podružnica v Ljubljani, Letališka cesta 29A, 1000 Ljubljana (v nadaljnjem besedilu "Samsung"), organizira predprodajo mobilnih telefonov Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 + in Samsung Galaxy S20 Ultra.

 

 1. Obdobje predprodaje naprav

 

Predprodaja mobilnih telefonov Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ in Samsung Galaxy S20 Ultra je na voljo strankam na ozemlju Republike Slovenije od 11. februarja 2020 do 8. marca 2020 ali krajši čas v primeru porabe zalog Samsung Galaxy Buds + brezžičnih slušalk.

 

 

 1. Dobava naprav

 

V predprodaji kupljeno napravo Samsung Galaxy S20 ali Samsung Galaxy S20+ vam bodo Samsung prodajni partnerji poslali na naslov od 4. marca 2020 naprej, v primeru oddanega naročila po tem datumu pa nemudoma ob prejemu naročila.

 

Kupljeno napravo Samsung Galaxy S20 Ultra vam bodo Samsung prodajni partnerji poslali na naslov 3 dni pred začetkom redne prodaje te naprave, to je 10. marca 2020.

 

Točen čas dobave se lahko razlikuje glede na količine zalog izbranega prodajnega partnerja in lokacije prebivališča kupca.

 

 

 1. Darilo

 

Zasebni in poslovni kupci, ki v obdobju predprodaje kupijo Samsung Galaxy S20 + ali Samsung Galaxy S20 Ultra prek spletnega mesta Samsung prodajnih partnerjev, ki so navedeni v 7. točki Pravil in ob izpolnjevanju drugih pogojev, določenih s Pravili, prejmejo Samsung Galaxy Buds+ brezžične slušalke (v nadaljevanju »Darilo«).

Pri nakupu mobilnega telefona Samsung Galaxy S20 v predprodaji do Darila niste upravičeni.

 

 

 1. Pogoji nakupa

 

Nakup mobilnih telefonov Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ in Samsung Galaxy S20 Ultra lahko opravite pri Samsung prodajnih partnerjih, ki so navedeni v 7. točki teh Pravil, ob upoštevanju naslednjih kumulativno navedenih pogojev:

 

 • da kupec naroči Samsung Galaxy S20+ ali Samsung Galaxy S20 Ultra v obdobju predprodaje;
 • da je naprava naročena na spletnem mestu pooblaščenega Samsung prodajnega partnerja na ozemlju Republike Slovenije; Seznam pooblaščenih partnerjev je opredeljen v 7. točki teh Pravil;
 • da je naprava naročena / kupljena za končnega uporabnika; končni uporabniki so fizične in pravne osebe na ozemlju Republike Slovenije, ki so napravo naročile / kupile za lastne namene in ne z namenom nadaljne prodaje ali distribucije;
 • da uporabnik uspešno registrira kupljeno napravo z aplikacijo Samsung Members najkasneje do 31. marca 2020, v skladu s 5. členom teh Pravil. Registracija mora biti izvedena (izključno) prek kupljene naprave.

 

 

 

 1. Registriranje naprav za kupce mobilnih telefonov Samsung Galaxy S20 + in Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Predpogoj za prejem darila je registracija naprave (Samsung Galaxy S20 + ali Samsung Galaxy S20 Ultra), ki je bila kupljena v predprodaji. Registracija mora potekati prek aplikacije Samsung Members, ki je že vnaprej nameščena na kupljeni napravi.

 

Za uspešno registracijo je potrebno vnesti naslednje podatke: ime, priimek in poštni naslov kupca za dostavo *, e-poštni naslov kupca, telefonska številka kupca** in mesto nakupa ter priložiti dokazilo o nakupu (slika računa*** in aneksa/pogodbe iz katerega sta vidna ime in priimek naročnika/podjetja, datum nakupa ter IMEI številka kupljenega aparata. Garancijski list ne velja kot ustrezno dokazilo).

 

V kolikor na računu IMEI (15-mestna) serijska številka naprave ni vidna, priložite poleg računa še sliko škatle naprave, kjer je viden IMEI. S klikom na gumb za pošiljanje podatkov kupec predloži svoje podatke Samsungu v pregled in preverbo ali je nakup veljaven in izveden v predvidenem časovnem obdobju.

 

S klikom na gumb za oddajo, uporabnik podatke posreduje družbi Samsung in njegovim podizvajalcem, ki preverijo, ali so izpolnjeni pogoji, t.j. ali je uporabnik pridobil pravico do Darila, uporabnik s tem poda tudi izrecno soglasje za uporabo njegovih osebnih podatkov v skladu z določbami teh Pravil.

 

Če so podatki vneseni v skladu s temi Pravili, bo Darilo uporabniku dostavljeno na način in v roku, kot je določeno v nadaljevanju.

 

Za uspešno zaključitev postopka registracije je potrebno soglašati s temi pogoji in določili. Kupec lahko tudi neodvisno preveri stanje registracije s poslanim e-sporočilom na e-poštni naslov: GalaxyS20@janustrade.si

  

 

*Ime in priimek registrirane osebe/kupca/naslovnika mora biti enaka nazivu kateri je viden na pogodbi/aneksu/računu. V kolikor se ti podatki ne ujemajo, je registracija smatrana kot napačna in bo zavrnjena. V kolikor je naročnik podjetje/pravna oseba, za njih lahko registracijo opravi pooblaščena oseba/zastopnik in je v tem primeru dolžna podati dokazilo o zastopanju/pooblastilo.

 

**Za obveščanje o dostavi paketa. Podjetje Janus Trade d.o.o. ima s Pošto Slovenija d.o.o. sklenjeno pogodbo o opravljanju poštnih in ostalih storitev. Pošta Slovenija že ob prevzemu pri pošiljatelju naslovnika obvesti in informira o poteku ter času dostave ter mu ponudi in ga seznani z vsemi alternativnimi možnostmi prevzema in dostave.

 

***Vse registracije se preverjajo preko finančne uprave Republike Slovenije. Iz računa mora biti razvidna ZOI QR koda ali številka.

 

Vse morebitne zlorabe računov bomo primorani posredovati pristojnim organom.

 

 1. Prevzem naprave in dostava Darila

 

Prevzem naprave

 

V predprodaji kupljeno napravo Samsung Galaxy S20 ali Samsung Galaxy S20+ vam bodo Samsung prodajni partnerji poslali na naslov od 4. marca 2020 naprej, v primeru oddanega naročila po tem datumu pa nemudoma ob prejemu naročila.

 

Kupljeno napravo Samsung Galaxy S20 Ultra vam bodo Samsung prodajni partnerji poslali na naslov 3 dni pred začetkom redne prodaje te naprave, to je 10. marca 2020.

 

Točen čas dobave se lahko razlikuje glede na količine zalog izbranega prodajnega partnerja in lokacije prebivališča kupca.

 

Redna prodaja mobilnih telefonov Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 + in Samsung Galaxy S20 Ultra se bo začela 13. marca 2020.

 

Dostava Darila kupcem mobilnega telefona Samsung Galaxy S20+ in Samsung Galaxy S20 Ultra

 

 

Če je nakup naprave pravilen in potrjen, bo kupec prejel darilo –Samsung Galaxy Buds+ Brezžične slušalke na svoj poštni naslov po 15.4.2020, najkasneje pa do 30.4.2020. Kupec bo o tem obveščen preko elektronske pošte na e-poštni naslov, ki ga je navedel v registraciji. Dostava se stranki vrši le enkrat (1x). Če stranka paketa ne prevzame, se šteje, da je odstopila od promocijske akcije in ni več upravičena do prejema darila (Samsung Galaxy Buds+ brezžične slušalke). Darila pošiljamo samo znotraj Republike Slovenije, izven Slovenije je možno pošiljanje samo na stroške stranke.

 

V kolikor je registracija zavrnjena ali nepopolna, ima stranka na voljo 30 dni časa šteto od zadnjega dneva za pošiljanje darila (30.4.2020), da uskladi vsa neskladja, pošilje nova dokazila ipd. Če do poteka tega roka ne predloži ustreznih dokazil, se šteje, da je odstopila od promocijske akcije in ni več upravičena do prejema darila (Samsung Galaxy Buds+ brezžične slušalke).

 

 

 1. Pooblaščeni Samsung partnerji

 

Predprodajo naprav Samsung lahko izvajajo le pooblaščeni Samsung prodajni partnerji, to so:

 

 

 • Telekom Slovenija (Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana) ter pri njegovih uradnih partnerjih
 • A1 (A1 Slovenija, d.d., Šmartinska 134b, SI-1000 Ljubljana) ter pri njegovih uradnih partnerjih
 • Telemach (Telemach, širokopasovne komunikacije, d.o.o., Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana – Črnuče ) ter pri njegovih uradnih partnerjih
 • Big Bang (Big Bang, trgovina in storitve, d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, Slovenija)
 • Harvey Norman (Harvey Norman Trading družba za trgovino d.o.o., Letališka cesta 3D, 1000 Ljubljana)
 • T2 ( T-2 d.o.o., Verovškova 64A, 1000 Ljubljana )
 • Mimovrste.com, (MIMOVRSTE d.o.o., Cesta Ljubljanske brigade 21, 1000 Ljubljana)
 • Samsung Center Citypark Ljubljana, (SGERM d.o.o., Beloruska ulica 7, 2000 Maribor)

 

 1. Pravica do spremembe pogojev promocijske akcije

 

Samsung si pridržuje pravico, da kadar koli iz opravičljivih razlogov spremeni ta Pravila in se zaveže, da spremenjena Pravila nemudoma objavi.

 

 1.  Uporaba osebnih podatkov

 

Osebni podatki kupca, ki vpiše svoje podatke (se registrira) preko aplikacije Samsung member se zbirajo in obdelujejo v skladu s politiko o zasebnosti družbe Samsung, dostopno na spletni strani: www.samsung.com/si/offer in v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije o varstvu osebnih podatkov, tako pri upravljavcu Samsung Electronics Austria GmbH, Podružnica v Ljubljani, Letališka cesta 29A, 1000 Ljubljana, kot pri podizvajalcih, ki so pooblaščeni za zagotavljanje brezžičnih slušalk ( Samsung Galaxy Buds+ ) Upravljavec in njegov podizvajalec  Janus Trade (Janus Trade, d.o.o., Koroška cesta 53c, 4000 Kranj) bosta osebne podatke obdelovala izključno za namene pošiljanja darila (brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds+). Janus Trade bo obravnaval te podatke v skladu s politiko o zasebnosti Samsung ter v skladu z ustreznimi predpisi Republike Slovenije in jih ne bo dal na voljo tretjim osebam.

 

Če kupec ne želi razkriti svojih osebnih podatkov Samsungu, ne more sodelovati v predmetni promociji.

 

 

 

OBVESTILO O ZBIRANJU IN UPORABI OSEBNIH PODATKOV

 

Podjetje Samsung Electronics Austria GmbH s sedežem na naslovu Praterstrasse 31/14 Obergeschoss, Dunaj, Avstrija (v nadaljnjem besedilu "Upravljavec") vas obvešča o informacijah v zvezi z obdelavo osebnih podatkov:

 

 1. Upravljavec podatkov

 

Upravljavec podatkov je Samsung Electronics Austria GmbH s sedežem na naslovu Praterstrasse 31/14 Obergeschoss, Dunaj, Avstrija, prek svoje podružnice Samsung Electronics Austria GmbH, Podružnica v Ljubljani, Letališka cesta 29A, 1000 Ljubljana (v nadaljnjem besedilu »Upravljavec«).

 

 1. Zbirani podatki

 

Upravljavec bo zbiral in obdeloval naslednje osebne podatke:

 

 • ime in priimek,
 • kupčev elektronski naslov,
 • poštni naslov stalnega prebivališča kupca na območju RS (za dostavo darila),
 • telefonska številka kupca,
 • IMEI številka in serijska številka kupljene naprave,

 

(skupaj imenovani »osebni podatki«).

 

 1.  Namen zbiranja osebnih podatkov

 

Upravljavec bo zbiral in obdeloval zgoraj naštete osebne podatke izključno za določitev upravičenosti do sodelovanja v promocijski akciji »Samsung Galaxy S20 / Samsung Galaxy S20 + / Samsung Galaxy S20 Ultra«, dostavo Daril v primeru uveljavljanja pravice do njega.

 

 1.  Način uporabe osebnih podatkov

 

Osebni podatki bodo uporabljeni izključno za prej navedene namene Upravljavca, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (zakon) in Politiko zasebnosti Upravljavca.

 

 1.  Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov

 

Osebne podatke Upravljavec zbira in obdeluje zaradi izvedbe pogodbe, katere stranka je posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki.

 

 1.  Rok za hrambo osebnih podatkov

 

Osebni podatki bodo shranjeni le do izpolnitve navedenega namena, zagotovo pa ne več kot 6 mesecev od datuma nakupa.

 

 1. Vaše pravice

 

Upravljavec osebnih podatkov na zahtevo udeležencev dopolni, popravi in izbriše osebne podatke, če so podatki nepopolni, napačni ali netočni in če njihova obdelava ni v skladu z zakonom ali če je namen zbiranja podatkov izpolnjen. Za več informacij glejte našo Politiko zasebnosti ali nas kontaktirajte preko elektronskega naslova dataprotection.sead@samsung.com.

 

V primeru, da udeleženci menijo, da obdelava njihovih osebnih podatkov krši njihovo zasebnost, se lahko obrnejo na Upravljavca osebnih podatkov ali Agencijo za varstvo osebnih podatkov in zahtevajo pojasnilo.

 

 1.  Druge informacije

 

Za podrobnejše informacije o sprejetih ukrepih za varstvo osebnih podatkov in kakršnem koli razkritju osebnih podatkov preberite našo Politiko zasebnosti.

Več Skrij

Pogoji rezervacije

Pogoji rezervacije Samsung Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra 5G (v nadaljevanju: Pogoji):

Družba A1 Slovenija, d. d., Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana (v  nadaljevanju: družba A1), je gospodarska družba, ki v okviru svojih dejavnosti ponuja tudi rezervacijo in nakup aparata Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ in Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (v nadaljevanju: aparat), v skladu s temi Pogoji, in sicer v obdobju od 11. 02. 2020 do 08. 03. 2020. Prvi uporabniki bodo aparat prejeli po uradnem začetku 13. 03. 2020.

Zasebni uporabniki:

A1 bo omogočal predčasen nakup omejenega števila aparatov zasebnim uporabnikom, ki bodo v zgoraj navedenem časovnem okvirju opravili rezervacijo aparata na spletni strani https://www.a1.si/novi-galaxy  ter pravočasno opravili sam nakup aparata prek spletne trgovine A1.

V formular za rezervacijo aparata dostopen na navedeni spletni strani  bodo morali uporabniki vnesti sledeče podatke: ime, priimek, telefonsko številko, e-naslov, izbrati želeno barvo aparata pomnilnika in se strinjati s temi Pogoji. Zasebni uporabnik lahko s kombinacijo ene telefonske številke in enega elektronskega naslova odda samo eno rezervacijo.

Po opravljeni rezervaciji bodo uporabniki na e-naslov prejeli elektronsko sporočilo s potrditvijo opravljene rezervacije. V naslednjem elektronskem sporočilu bo naveden unikatni URL-naslov, prek katerega bodo lahko uporabniki v roku 24 ur opravili nakup rezerviranega aparata, in sicer preko spletne trgovine A1.

Če uporabniki nakupa ne bodo opravili v navedenem roku 24 ur od prejema elektronskega sporočila, jim bo rezervacija potekla in nakup aparata na podlagi rezervacije ne bo več mogoč. Uporabnik bo lahko oddal novo rezervacijo za aparat, v kolikor bo to še mogoče in, če bo pred tem poslal elektronsko sporočilo na naslov spletna.trgovina@a1.si, da prejšnjo rezervacijo preklicuje.

Poslovni uporabniki:

 • Poslovni uporabniki, ki nimajo svojega skrbnika pri družbi A1 lahko rezervacijo za aparat oddajo preko spletne strani A1.si/galaxy-S20 v zgoraj navedenem časovnem okvirju. V formular za rezervacijo aparata, dostopen na navedeni spletni strani, je potrebno vnesti sledeče podatke: ime, priimek, telefonsko številko, e-naslov, davčno številko, izbrati želeno barvo aparata in se strinjati s temi Pogoji. Vsak poslovni uporabnik lahko s kombinacijo ene telefonske številke in enega elektronskega naslova odda samo eno rezervacijo. Po oddani rezervaciji bodo predmetni poslovni uporabniki o nadaljnjih korakih, razpoložljivosti in možnosti nakupa rezerviranega aparata kontaktirani s strani družbe A1.

 

 • Poslovni uporabniki, ki imajo pri družbi A1 lastnega skrbnika, morajo rezervacijo in morebitni nakup v zgoraj navedem časovnem okvirju, urediti preko svojega skrbnika.

 

Za rezervacijo in nakup aparata bo na voljo omejeno število aparatov. Do predčasnega nakupa bodo najprej upravičeni uporabniki, ki bodo prvi oddali rezervacijo. V kolikor ti uporabniki ne bodo pravočasno izkoristili možnosti za nakup rezerviranega aparata, bo družba A1 po časovnem vrstnem redu prejetih rezervacij, preko elektronskega sporočila ali skrbnika kontaktirala uporabnike, ki so naslednji v vrsti po času oddane rezervacije.

Vsak uporabnik lahko odpove oddano rezervacijo tako, da pošlje elektronsko sporočilo na naslov: spletna.trgovina@A1.si. Šteje se, da je uporabnik ob oddaji rezervacije seznanjen s predmetnimi Pogoji ter da z njimi soglaša.

Predmetni Pogoji začnejo veljati 11. 02. 2020.

Ponudba 'brezplačne sušalke Samsung Galaxy buds+ white' velja v obdobju veljavnosti prednaročil oziroma od 11.2.2020 do 8.3.2020. Brezplačne slušalke Samsung Galaxy Buds+ White (redna priporočena maloprodajna cena je 169,90€) bodo prejeli vsi novi in obstoječi naročniki (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, skladno s pogoji te pogodbe), ki bodo mobilni telefon Samsung Galaxy S20+ ali S20 Ultra 5G kupili v prednaročilu do 8. marca in opravili nakup le-tega skladno s pogoji prednaročila, ki so dostopni na www.a1.si ter sklenili vezavo na katerem koli pogovornem paketu A1. Brezplačne slušalke prejme uporabniki po pošti po registraciji na aplikaciji Samsung Members. Vse navedene cene vsebujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike in Posebni pogoji  za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter ostalimi pogoji na www.a1.si, 040404040 in na prodajnih mestih A1 Slovenija. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000 Ljubljana.

 

Več Skrij