Digitalna A1 Televizija Digitalna A1 Televizija

Digitalna A1 Televizija

Digitalna A1 TV s časovnimi TV funkcijami prinaša v vaš dom svobodo, časovno neodvisnost in udobje, kot ste si ga vedno želeli!

Kadarkoli želite, glejte najboljše TV programe, vrhunske oddaje ter ekskluzivne filme in serije. Z A1 TV vam je vsak trenutek na voljo več kot 5.000 ur oddaj, filmov in TV serij, do katerih enostavno dostopate iz domačega naslanjača. 

Časovni zamik

Vsakemu naročniku A1 TV z digitalnim sprejemnikom omogočamo uporabo funkcije Časovni zamik, ki je sestavljena iz Časovnega preskoka in Snemalnika. S Časovnim preskokom, kjer najdemo funkcije »Zamujeno«, »Pavza« in »Na začetek«, imate popoln nadzor nad TV, saj si lahko zamujene vsebine ogledate za 7 dni nazaj. Trenutno oddajo pa lahko ustavite ali prestavite na začetek.

Mobilna TV

Spremljajte TV vsebine na vseh napravah. Tudi s funkcijo Časovni zamik. Kjerkoli in kadarkoli. Za vse naročnike A1 Televizije je uporaba MobiaTV brezplačna.

Video vsebina

Najnovejše TV nanizanke, filmski hiti in vrhunske oddaje. Odlično razvedrilo, kadarkoli. Vsebine na zahtevo so zbrane pod krovnim imenom Video Svet, kjer vam 5 različnih knjižnic v vsakem trenutku ponuja več kot 3.000 naslovov filmov in ekskluzivnih TV serij. Največje filmske uspešnice, tudi v HD ločljivosti, filme in risanke za otroke in mladino ter filme za odrasle.

Naročanje ekskluzivnih programskih paketov kar iz domačega kavča!

Z daljincem lahko v nekaj korakih preprosto dodajate in tudi odjavljate TV sheme in programske pakete. Obenem lahko aktivirate dopolnilne storitve in aktualne akcije. Tako lahko kadarkoli gledate najboljše TV programe, vrhunske oddaje ter ekskluzivne filme in serije.

HD programi

Izostrite čute. Doživite HD. Glejte izbrane programe in vrhunske vsebine v svoji popolnosti.