Darila najdete pri A1!

Ste tudi vi celo leto pridno trenirali, vztrajali pri svojem hobiju in niste zamujali na družinske večerje? Potem si letos zaslužite darilo!

Preverite praznično ponudbo ugodnih naprav za prosti čas in telefonov ter izberite najboljše darilo zase ali svoje najbližje. Ob vezavi za 24-mesecev s popustom na mesečno naročnino ali novim telefonom, so vam naprave za prosti čas na voljo po izjemnih cenah, že od 1 evra dalje.

 •  

  Pametna ura
  Huawei Watch GT 2


  • Dolgotrajna baterija (do 2 tedna)
  • Merjenje stresa, spanca in srčnega utripa v realnem času
  • Klici in predvajanje preko bluetooth-a

  Ura:
  249€
  99€

  A1_XMAS_ure_300x300_huawei.png
 •  

  Slušalke Huawei Freebuds Lite


  • Ergonomična oblika
  • Priročna škatlica za polnjenje, do 12 ur glasbe
  • Brezžične in vodoodporne

  Slušalke:
  99€
  29€

  A1_XMAS_slusalke_300x300.png
 •  

  BT zvočnik Bamboo HKS


  • Brezžični bluetooth zvočnik
  • Okolju prijazen material (bambus)
  • 400mAH

  Zvočnik:
  29€
  1€

  A1_XMAS_zvocnik_300x300.png

Izberi način vezave in nato še darilo:
Darilo po znižani ceni lahko dodate ob koncu nakupnega procesa.

 

Želim se vezati z napravo in izbrati darilo.

Izberi napravo
 

Želim se vezati z A1 Go! in izbrati darilo.

Izberi paket
 

Želim se vezati z A1 Kombo in izbrati darilo.

Izberi paket

Priporočamo:

 •  

  Huawei P30 Pro 128GB


   

  na paketu A1 Go! M  

   klici in SMS/MMS v SLO in v EU/EEA
  60 GB, od tega do 8 GB v EU/EEA
   


  23€
  18,83€ x 24

  Preveri 

  A1_Xmas_STATIKA_290x540px_Huawei2.jpg
 • Huawei P30


   

  na paketu A1 Go! M  

   klici in SMS/MMS v SLO in v EU/EEA
  60 GB, od tega do 8 GB v EU/EEA
   


  18€
  13,83€ x 24

  Preveri 

  A1_Xmas_STATIKA_290x540px_Huawei.jpg
 •  

  Huawei Nova 5T


   

  na paketu A1 Go! M  

   klici in SMS/MMS v SLO in v EU/EEA
  60 GB, od tega do 8 GB v EU/EEA
   


  11€ x 24

  Preveri  

  5T.png
 • Huawei P30 lite


   

  na paketu A1 Go! M  

   klici in SMS/MMS v SLO in v EU/EEA
  60 GB, od tega do 8 GB v EU/EEA
   


  11€
  7€ x 24

  Preveri 

  P30.png
 •  

  Samsung Galaxy A50


   

  na paketu A1 Go! M  

   klici in SMS/MMS v SLO in v EU/EEA
  60 GB, od tega do 8 GB v EU/EEA
   


  10€
  6€ x 24

  Preveri 

  A50.png
 • Samsung Galaxy A70


   

  na paketu A1 Go! M  

   klici in SMS/MMS v SLO in v EU/EEA
  60 GB, od tega do 8 GB v EU/EEA
   


  13€
  9€ x 24

  Preveri 

  A70.png

Pogosta vprašanja

Sem obstoječi naročnik, vezava mi še ni potekla. Ali lahko kupim katero od naprav po znižani ceni?
Za nakup naprave (ura, zvočnik ali slušalke) po znižani ceni je obvezna vezava za 24 mesecev na paket s popustom na mesečno naročnino ali s telefonom. Če želite napravo kupiti po znižani ceni, boste tako morali najprej odplačati preostale obroke za napravo s katero ste vezani oz. vrniti prejeto ugodnost, ter se ponovno vezati za 24 mesecev.

Postal bom nov naročnik A1. Ali mi tudi pripadajo naprave po znižani ceni?
Da, naprave po znižani ceni so pod pogoji promocije na voljo za nove in obstoječe naročnike A1.

Koliko naprav po znižani ceni lahko kupim?
Na eno naročniško razmerje oz. naročniško mobilno številko se lahko kupi ena naprava po znižani ceni (pri tem je obvezna vezava s telefonom ali s popustom na mesečno naročnino). Enako velja za fiksne naročnike (eno naročniško razmerje pomeni možnost nakupa ene naprave ob (ponovni) vezavi).

Pri vas imam več številk oziroma naročniških razmerij. Koliko naprav po znižani ceni lahko kupim?
Na vsako mobilno pogovorno številko, če je ta na kompatibilnem paketu (vsi razen paketa Dodatni, A1 Go! Kidz, paketa SIMPL na račun, paketov za mobilni ali domači internet in posebnih paketov za poslovne uporabnike) in na vsako naročniško razmerje za fiksno linijo (A1 Kombo paket), se lahko ob 24 mesečni vezavi kupi ena naprava po znižani ceni ob vezavi za 24 mesecev.

Ali lahko napravo (npr. uro) odplačam po obrokih?
Ne, plačilo na obroke za te naprave ni mogoče. Plačilo se v celotnem znesku opravi na prodajnem mestu ali v spletni trgovini ob nakupu.

Sem naročnik fiksnih storitev. Ali lahko tudi kupim katero izmed naprav po znižani ceni?
Da, če ste naročnik paketa A1 Kombo, potem lahko ob (ponovni) vezavi kupite napravo po znižani ceni.

Do kdaj lahko kupim napravo po znižani ceni?
Posebna ponudba je na voljo do vključno 31. decembra 2019 oziroma do razprodaje zalog.

Imam fiksno in mobilno naročniško razmerje pri A1 ali lahko vzamem 2 napravi po znižani ceni?
Da, če boste na obeh naročniških razmerjih opravili vezavo za 24 mesecev, potem lahko vzamete 2 napravi po znižani ceni.

Nakup znižane naprave poskušam opraviti preko spleta, vendar mi prikazuje višjo ceno, kot jo oglašujete.
Naprava se doda in po pravilni ceni prikaže na koncu prodajnega procesa.

Več Skrij

O ponudbi daril

Znižane cene mobilnih dodatkov Huwei Watch GT 2 (99 €), Huawei Freebuds lite (29 €) in Bluetooth zvočnika (1 €) so na voljo za nove in obstoječe naročnike paketov mobilnih in fiksnih storitev (za potrošnike in poslovne uporabnike), z izjemo paketa Dodatni, SIMPL na račun, A1 Go! Kidz, paketov za mobilni internet in posebnih paketov za poslovne uporabnike. Pogoj za pridobitev mobilnih dodatkov je vezava za 24 mesecev s popustom na mesečno naročnino ali telefonom na mobilnih paketih ter s promocijo na fiksnih paketih. Promocijska cena je na fiksnih paketih na voljo samo za pakete A1 Kombo. Plačilo naprav se izvede ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja ter se opravi v celoti (plačilo na obroke ni mogoče). Znižane cene mobilnih dodatkov veljajo od 20. 11. do 31. 12. 2019 oziroma do razprodaje zalog. Vse cene vključujejo DDV.
Več Skrij

O znižanih cenah naprav

Akcija 48 € popusta (2 €/mesec) oz. 96 € popusta 74 €/mesec) na izbrane telefone in pakete velja od 6. 11. do vključno 31. 12. 2019. Popust 48 € velja na ceno telefona v primeru vezave na 24 mesecev na paketu A1 Go! XS in ga lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki A1. Velja pri nakupu naslednjih mobilnih telefonov: Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A70 in Huawei P30 lite. Popust 96 € velja na ceno telefona v primeru vezave na 24 mesecev na paketu A1 GO! S, A1 GO! M in A1 GO! L in ga lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki A1. Velja pri nakupu naslednjih mobilnih telefonov: Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A70 in Huawei P30 lite. Najnižja cena naprave ob unovčitvi popusta je 1 €. Cena telefona je odvisna od izbranega naročniškega paketa. Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi in popusti A1. Popusta ni mogoče zamenjati za gotovino. Za pakete A1 GO! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 GO!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.
Več Skrij

Akcija 100€ popusta na izbrane telefone

Akcija 100€ popusta na izbrane telefone velja od 6.12. do vključno 13.12.2019. Popust 100€ velja na ceno telefona v primeru vezave na 24 mesecev na paketih A1 in ga lahko izkoristijo vsi novi in po pogojih morebitne Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječi naročniki A1. Velja pri nakupu naslednjih mobilnih telefonov: Huawei P30 in Huawei P30 Pro. Ponudba velja za prvih 300 kupcev enega telefona. Najnižja cena naprave ob unovčitvi popusta je 1 €. Cena telefona je odvisna od izbranega naročniškega paketa. Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi in popusti A1. Popusta ni mogoče zamenjati za gotovino. Za pakete A1 GO! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 GO!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij