Zakaj izbrati mobilne pakete MIO?

20 % popusta za 1 leto za nove naročnike.

Brez vezave.

Izberite svoj paket in prejmite popust

Opravite celotno naročilo prek spleta in za vas uredimo vse potrebno, ali pa nas kontaktirajte za več informacij. Naročilo prek spleta je enostavno in vam bo vzelo le nekaj minut.
miniMIO
midiMIO
maksiMIO
miniMIO
- 33 %
za 1 leto
9,99 €/m
14,99 €/m

Neomejeno

GB (20 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

15,8 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

HBO Premium S ali VOYO

1 mesec vsebin na zahtevo brez doplačila

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje vključeno v paket


*Promocijska cena velja za nove naročnike za 1 leto ob 24-mesečni vezavi.

midiMIO
- 50 %
za 1 leto
9,99 €/m
19,99 €/m

Neomejeno

GB (200 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

21,1 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

HBO Premium S ali VOYO

6 mesecev vsebin na zahtevo brez doplačila

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje vključeno v paket


**Promocijska cena velja za nove naročnike za 1 leto ob 24-mesečni vezavi.

maksiMIO
- 62 %
za 1 leto
9,99 €/m
26,99 €/m

Neomejeno

GB (500 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

28,5 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

Netflix, HBO Premium S ali VOYO

12 mesecev vsebin na zahtevo brez doplačila

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje vključeno v paket


*Promocijska cena velja za nove naročnike za 1 leto ob 24-mesečni vezavi.

*Povežite več mobilnih ali mobilne in fiksne pakete v svojem gospodinjstvu in na leto prihranite kar do 144 €. Preberite več na multiMIO popust.

Vključeno ugodno gostovanje izven EU

Da vam gostovanje v državah izven EU ne bi povzročilo nepričakovano visokih stroškov, je v paketih MIO vključen samodejni zakup 1 GB prenosa podatkov pri partnerskih operaterjih v več kot 40 državah izven EU. Zakup se aktivira samo ob zaznavi gostovanja izven EU, 1 GB prenosa podatkov pa prejmete za samo 9,99 €, kar je zelo ugodna alternativa v primerjavi s stroški, ki v takih primerih lahko nastanejo. V zakup so vključene pogosto obiskane države kot so Bosna in HercegovinaSrbijaŠvica in Velika Britanija.  Preberite več >

Neskončna zabava

Paket miniMIO vključuje 1 mesec zabave, midiMIO 6 mesecev, maksMIO pa kar 12 mesecev brez doplačila.
Izbirate lahko med HBO Max, A1 Xplore Music by Deezer ali Voyo. Zabavno vsebino si vklopite v aplikaciji Moj A1, v meniju Opcije / Druge opcije.  

Še več filmov in serij na HBO Max.

Nova HBO serija!

A1 Xplore Music by Deezer

90 mio skladb, plejlist domačih in tujih glasbenikov ter ostalih zvočnih vsebin.

VOYO - kjerkoli in kadarkoli

Najbolj priljubljena domača spletna videoteka.

Najboljši telefoni po najboljših cenah:

Prihranite s telefoni Xiaomi: 

Zakaj izbrati A1?

5G omrežje

Vsi paketi vključujejo uporabo omrežja 5G, ki omogoča gigabitne hitrosti prenosa podatkov.

Hvala, ker nas priporočate!

 Z vašo neprecenljivo podporo smo se ponovno povzpeli na 1. mesto med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem v Sloveniji. Vse zasluge za to pa gredo vam, našim uporabnikom, ki bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem.

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, januar 2023, N=4075) 

Pomoč pri nakupovanju

Korak 1

Posvetujte se z našo asistentko Aido. Če vam sama ne zna pomagati, vas preusmeri na svetovalca.

Korak 1

Pogovorite se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokličite 040 40 40 45
Korak 1

Govorite z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h. 

Vstopite v A1 LiveShop
 • Opis paketov MIO

  Ponudbo za pakete miniMIO, midiMIO in maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe). Paketi miniMIO, midi MIO in maksiMIO vključujejo neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se v paketu miniMIO po doseženih 10 GB prenosa podatkov, v paketu midiMIO po doseženih 100 GB prenosa podatkov, v paketu maksiMIO pa po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Paket miniMIO vključuje 13.984 MB prenosa podatkov; paket midiMIO 18.649 MB in paket maksiMIO 25.180 MB, ki ga lahko uporabnik porabi v državah EU/EEA brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 2,2 EUR na GB. 

  Paketi MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo polno 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. 

  Vse cene vključujejo DDV. Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnikePosebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.  

 • Kako povežete vse A1 pakete na skupni račun?

  Če želite povezati svoj mobilni in fiksni paket na skupni račun, izpolnite spletni obrazec a1.si/kontaktni-obrazec. Če želite povezati na skupni račun tudi pakete drugih družinskih članov, pa morate urediti prenos lastništva, kar lahko uredite na najbližjem prodajnem mestu A1.
 • Več o večpaketnem (multiMIO) popustu

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in paketov za mlade (A1 miniVajb, A1 Vajb), ki na skupnem mesečnem računu združijo: 
  • več mobilnih ali 
  • mobilne in fiksne pakete A1.  

  multiMio popust uporabnikom prinaša od 1 do 3 € popusta na mesečno naročnino na paketih MIO in A1 Vajb, dokler sta na istem računu združena vsaj dva paketa, od tega mora biti vsaj eden paket MIO ali paket za mlade:  
  • 2 povezana paketa (od tega vsaj en MIO ali paket za mlade) = 1 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/paketov za mlade 
  • 3 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali paket za mlade)  = 2 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/ paketov za mlade 
  • 4 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali paket za mlade)  = 3 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/ paketov za mlade 

  multiMIO popust se obračuna na največ 4 mobilnih številkah MIO ali A1 miniVajb/A1 Vajb na skupnem računu. Prihranek 144 € letno predstavlja seštevek mesečnih popustov iz naslova multiMIO, če so na skupnem računu povezani 4 paketi MIO ali paket za mlade (popust 3 €/mesec za vsak povezan paket).

  Paketi, ki jih uporabniki lahko povežejo v popust multiMIO so: vsi naročniški paketi za mobilne storitve in paketi fiksnih storitev A1 Kombo, A1 Fix net, A1 Net+TV, A1 Ultra Net, A1 Ultra Net + TV,  A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Domači net in A1 Kabelski internet. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. Uporabniki so o vklopu/izklopu/zvišanju/znižanju multiMIO popusta obveščeni preko SMS sporočila. multiMIO popust ni združljiv z A1 Connect popustom.  

  V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem MIO/A1 Vajb mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust na mesečno naročnino iz naslova multiMIO oziroma se ta ustrezno zniža. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (isti naročnik vseh storitev).
 • Več o zabavnih vsebinah v paketih miniMIO, midiMIO in maksiMIO

  Paketa miniMIO, midiMIO in maksiMIO vključujejo možnost aktivacije in brezplačne uporabe ene izmed naslednjih storitev: A1 Xplore Music by Deezer, HBO Max ali VOYO za obdobje 1 mesec (na paketu miniMIO), 6 mesecev (na paketu midiMIO) ali 12* mesecev (na paketu maksiMIO).  

  Obdobje brez doplačila velja od dneva aktivacije izbrane storitve.

  Če uporabnik po aktivaciji znotraj obdobja brez doplačila storitev deaktivira, jo lahko, če brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti, ponovno aktivira in izkoristi preostanek obdobja. V kolikor uporabnik ponovno aktivira storitev po že izkoriščenem obdobju brez doplačila, je le-ta ob morebitni ponovni aktivaciji plačljiva in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku. Uporabnik 3 dni pred iztekom obdobja brez doplačila prejme SMS obvestilo. Po preteku obdobja brez doplačila se uporabniku izbrana storitev začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, če uporabnik storitve ne izklopi pred potekom obdobja brez doplačila.  

  Vsi obstoječi uporabniki na paketu maksiMIO, ki so storitev aktivirali pred 25. 4. 2023, v kolikor ne naredijo spremembe/ne zamenjajo izbrane zabavne vsebine, ohranijo storitev pod pogoji sklenjene pogodbe (24 mesecev brez doplačila).

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo zabavnih vsebin pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi manj kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane zabavne vsebine po 25. 4. 2023, imajo za novo izbrano zabavno vsebino na voljo preostanek neizkoriščenega obdobja do 12 mesecev.

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo zabavnih vsebin pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi več kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane zabavne vsebine po 25. 4. 2023, se jim vklopi plačljiva opcija zabavnih vsebin.

  Če uporabnik, ki koristi obdobje brez doplačila v okviru paketa miniMIO, midiMIO ali maksiMIO, spremeni mobilni paket, lahko na novem mobilnem paketu izkoristi preostanek neizkoriščenega obdobja, v kolikor še ni presegel dolžine obdobja brez doplačila novega mobilnega paketa. Neporabljen del brezplačnega obdobja ni izplačljiv v denarju.

  *Za vklop dodatnih 12 mesecev storitve A1 Xplore Music by Deezer brez doplačila za uporabnike paketa maksiMIO nam pišite na posebnaponudba@a1.si.

 • Pogosta vprašanja

  Kaj je multiMIO? 
  multiMIO je popust za naročnike paketov MIO in/ali paketov za mlade (A1 miniVajb, A1 Vajb), ki na skupnem mesečnem računu združite zaračunavanje več mobilnih paketov ali mobilnih in fiksnih paketov A1. 

  Ali multiMIO popust velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu? 
  Ne. MultiMIO popust velja samo na mobilnih paketih MIO in paketih za mlade. Se pa tudi starejši paketi štejejo k skupnemu številu povezanih paketov. Povežete lahko do 4 pakete.   

  Primer: Uporabnik poveže paketa midiMIO in A1 Go! M v multiMIO popust z dvema povezanima številkama, kar prinaša 1 € popusta na paket midiMIO. Če bi imel uporabnik na skupnem računu povezana paketa miniMIO in midiMIO, pa bi prejel 1€ popust na oba paketa.  

  Katere fiksne in mobilne pakete lahko združim na skupnem računu, da pridobim multiMIO popust na mesečno naročnino? 
  Med fiksne storitve spadajo paketi A1 Kombo, A1 Fix net, A1 Ultra net, A1 Ultra net+TV A1 Net+TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV in A1 Domači net; med mobilne storitve pa vsi mobilni paketi pri čemer mora biti vsaj en paket MIO ali paket za mlade (samo MIO paketi in paketa za mlade pa dobijo popust). 

  Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva stara mobilna paketa in en MIO paket? Kakšen multiMIO popust prejmem?  
  Prejmete 2 € popusta na mesečno naročnino paketa MIO. Ker so na skupnem računu združeni trije paketi, vam to prinaša multiMIO popust v višini 2 €, ampak velja ta popust samo na paketih MIO. 

  Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva mobilna paketa A1Go!, en fiksni paket A1 Kombo in en paket MIO? Do koliko multiMIO popusta sem upravičen in kaj se zgodi s popustom A1 Connect? 
  Ker imate na skupnem računu združene 4 pakete, vam to prinaša multiMIO popust na mesečno naročnino paketa MIO v višini 3 €. Na obeh paketih A1 Go! pa ste še vedno upravičeni do 2 € A1 Connect popusta, saj je na vašem skupnem računu tudi paket fiksnih storitev A1 Kombo (kar je pogoj za A1 Connect popust). 

  Ali bom ob vključitvi ali ukinitvi multiMIO popusta obveščen?
  Da, o vkopu in izklopu vas bomo obvestili preko SMS sporočila, prav tako pa tudi ob zvišanju ali znižanju multiMIO popusta.  

  Kaj se zgodi s prenosom podatkov po porabi količine po najvišji hitrosti? 
  Hitrost se upočasni na 2/1 Mb/s do konca obračunskega cikla, nato se povrne polna hitrost.   

  Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne? 
  Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.  

  Koliko zabavnih vsebin imam lahko vključenih na paketu MIO? 
  Lahko imate vključenih več zabavnih vsebin. Eno zabavno vsebino boste lahko uporabljali brezplačno 1 mesec na paketu miniMIO, 6 mesecev na paketu midiMIO oz.12 mesecev na paketu maksiMIO. Preostale zabavne vsebine se vam bodo zaračunavale po ceniku. 

  Ali lahko v brezplačnem obdobju (1, 6 ali 24 mesecev) menjam zabavne vsebine? 
  Da, menjava zabavnih vsebin je možna 1 krat na mesec oz. 1 krat na obračunsko obdobje. Menjava izbrane zabavne vsebine v zadnjih 14 dneh obdobja brez doplačila ni mogoče.

  Ali imajo upokojenci tudi kakšno ugodnost pri novih paketih? 
  Upokojenci, ki predložijo ZPIZ kartico, prejmejo 1 € popusta na mesečno naročnino paketov MIO. Popust za upokojence je združljiv z multiMIO popustom. 

  Sem naročnik MIO paketa, na koliko naprav lahko delim prenos podatkov s paketom 2.SIM? 
  Paket 2.SIM za deljenje prenosa podatkov na drugi napravi je mogoče skleniti na paketih midiMIO in maksiMIO. Na paketu midiMIO je mogoč en paket 2.SIM, medtem ko sta na maketu maksiMIO mogoča dva paketa. 

  Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO? 
  V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo. 

  Ali lahko na paketu MIO sklenem paket Dodatni?  
  Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih MIO.

  Ali lahko prenos podatkov na paketih MIO uporabljam tudi v tujini?
  Gostovanje v državah EU/EEA
  : del količine podatkov, ki jo vključuje vaš paket, lahko uporabite brez doplačila tudi v državah EU/EEA, in sicer paket miniMIO vključuje 13.984 MB, paket midiMIO 18.649 MB in paket maksiMIO 25.180 MB, prenosa podatkov, ki ga lahko porabite v državah EU/EEA brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 2,2 EUR na GB. 

  Gostovanje v državah izven EU/EEA: Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostujete znotraj navedenih omrežij v kateri izmed 47 držav in hkrati opravite prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabite do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.

 • Več o promocij 20% za nove naročnike

  Posebna ponudba predstavlja 20% popusta na mesečno naročnino paketov MIO za obdobje 12 mesecev za nove naročnike. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino, se prične zaračunavati redna mesečna naročnina. Posebna ponudba znižanih paketov MIO velja od 1.4.2023 do vključno 30.8.2023. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.

  Paketa midiMIO in maksiMIO vključujeta tudi možnost 6- oz. 24-mesečne uporabe ene izmed dodatnih storitev po izbiri naročnika: A1 Xplore Music by Deezer, HBO MAX ali VOYO.Po preteku 6- oz. 24-mesečnega obdobja se uporabniku izbrana storitev začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, če uporabnik storitve ne izklopi pred potekom brezplačnega obdobja.

  Vse cene vključujejo DDV. Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1 Slovenija | A1 in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Enkratno: 0,00 €

Mesečno: 0,00 €