<span class="txt-white-desktop">A1 Kombo lite</span> <span class="txt-white-desktop">A1 Kombo lite</span>

A1 Kombo lite

Paketi s televizijo in hitrim internetom tudi tam, kjer do sedaj ni bilo mogoče!

Pri A1 prvi v Evropi z najsodobnejšo tehnologijo po dostopnih cenah nudimo digitalno televizijo, vključno s HD-programi in časovnim zamikom ter zanesljiv in stabilen internet z visokimi hitrostmi tudi v krajih s slabo pokritostjo ali brez možnosti internetne povezave.

 • Paket

  A1 Kombo lite L

 • 49,99 €/m

  mesečna naročnina s popustom
  ob 24-mesečni vezavi

  namesto 59,99 €/mesec

  mesečna naročnina brez vezave

  Pošlji povpraševanje
 • 180 +

  Število TV programov

  Prikaži shemo
 • brezplačno

  7-dnevni Časovni zamik

 • do 40/5 Mbps

  Hitrost interneta

 • brezplačno

  Digitalni sprejemnik in brezžični (Wi-Fi) modem

 • Paket

  A1 Kombo lite S

 • 36,99 €/m

  mesečna naročnina s popustom
  ob 24-mesečni vezavi

  namesto 46,99 €/mesec

  mesečna naročnina brez vezave

  Pošlji povpraševanje
 • 50 +

  Število TV programov

  Prikaži shemo
 • brezplačno

  7-dnevni Časovni zamik

 • do 20/5 Mbps

  Hitrost interneta

 • brezplačno

  Digitalni sprejemnik in brezžični (Wi-Fi) modem

Kaj pridobim s preklopom na A1 Kombo lite?

 • Digitalno televizijo z več kot 180 programi – tudi v HD
 • Časovni zamik za ogled zamujenih oddaj – tudi za 7 dni nazaj
 • Priklop do dveh televizij hkrati
 • Višje hitrosti interneta – tudi do 40 Mbps
 • Stabilnejšo in bolj zanesljivo internetno povezavo
 • Brezplačno vrhunsko osnovno opremo, vključno z Wi-Fi modemom
 • Brezplačna montaža in namestitev v vrednosti 250 evrov, ob vezavi

 

Nižja cena mobilnega paketa ob združitvi storitev pri A1!

Vsi uporabniki, ki na skupnem računu združite mobilne in fiksne storitve (A1 Kombo lite) v program A1 Connect, prejmete vsak mesec 2 € popusta na mesečno naročnino za izbran mobilni paket. Preveri ugodnosti A1 Connect >

Za prvih 500 uporabnikov - tablica samo za 1 €!

Ob sklenitvi naročniškega razmerja z A1 Kombo lite L v kombinaciji z izbranim mobilnim paketom A1 Go! dobite odlično tablico Samsung Galaxy Tab A 10.1. wi-fi v vrednosti 179 € za samo 1 €!

 

Kje je na voljo A1 Kombo lite?

A1 Kombo lite tehnologija je namenjena predvsem uporabnikom na ruralnem območju Slovenije.

4GLTE
A1Lite
ponastavi
  Tehnologija Oglaševana hitrost do uporabnika Ocenjena maksimalna hitrost
a LTE (4G 800) 75/25 Mbit/s 50/18 Mbit/s
a LTE (4G 1800) 150/50 Mbit/s 105/35 Mbit/s
    Oglaševana hitrost do uporabnika Ocenjena maksimalna hitrost
a Trenutna pokritost do 40/5 Mbit/s 28/3,5 Mbit/s
a Načrtovana pokritost do konca leta 2019 do 40/5 Mbit/s 28/3,5 Mbit/s

Kako deluje?

Za povezavo potrebujete zunanjo anteno in notranji modem. Zunanja antena s pomočjo najsodobnejše tehnologije pretvori mobilni LTE signal v fiksni internet. Za delovanje televizije pa potrebujete še digitalni sprejemnik, ki ga priklopite na modem in ga s HDMI kablom povežete s televizijo. Na modem lahko priklopite največ 2 televiziji.

 

 

Več o paketih A1 Kombo lite

Ob vezavi na paket A1 Kombo lite S ali L velja ugodnost v višini 5 € mesečno v primeru 12-mesečne vezave, kar znaša 120 € prihranka ter ugodnost v višini 10 € mesečno pri vezavi za obdobje 24 mesecev, kar znaša 240 €. Hkrati poleg mesečne ugodnosti naročniki ob 12 ali 24-mesečni vezavi prejmejo ugodnost brezplačne montaže v vrednosti 250 €. Po poteku vezave se paketi zaračunavajo po rednih cenah. Naročnik lahko v primeru Nedelovanja storitve, kot je opredeljeno v Samoregulacijskem kodeksu o nadomestilih za nedelovanje ali slabše delovanje javnih komunikacijskih storitev in Posebnih pogojih za izvajanje širokopasovnih storitev, brez plačila naročnine, sorazmernega dela prejete ugodnosti in stroškov priključitve, v roku 14 dni od aktivacije, odstopi od Naročniške pogodbe. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, ki so dinamične in odvisne od oddaljenosti in zasedenosti bazne postaje. Ostali potencialni dodatni stroški (vse kar je izven sledečih postavk: izvedba montaže zunanje antene in UTP povezave do modema (do 30 m, CAT 5e/6), nabava in montaža nosilca za anteno s premerom 35-80 mm, dobava vsega drobnega materiala, potrebnega za izvedbo zahtevanih del) se zaračuna skladno s Cenikom A1 ali Cenikom pogodbenega partnerja. Popust A1 Connect cena velja za uporabnike, ki imajo ob aktivnem eRačunu na istem računu združene fiksne in mobilne storitve, ki so navedene v nadaljevanju. Fiksne storitve: paketi A1 Kombo in paketi A1 Domači net. Mobilne storitve: paketi A1 GO! in paket Dodatni. Do nakupa Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB wifi za ceno 1 € je upravičenih prvih petsto (500) naročnikov, ki v času trajanja ponudbe sklene naročniško pogodbo na paketu A1 Kombo Lite L z vezavo 24 mesecev ter je hkrati naročnik na mobilnem naročniškem paketi A1 Go! S, A1 Go! M ali A1 Go! L. Zaloge naprav so omejene. Ponudba velja do 31. 5. 2019 oz. do razprodaje zalog. Naročnik prejme tablico po pošti v roku 30 dni od uspešnega priklopa A1 Kombo lite storitve in v kolikor so omenjene mobilne tablice na zalogi. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Kombo lite veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev in Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev ter drugi pogoji, kot izhaja iz Naročniške pogodbe. Več informacij na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij

Pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev

Več Skrij

Brezplačna migracija na optiko

AKCIJSKA PONUDBA BREZPLAČNA MIGRACIJA NA OPTIKO: Naročnik ima pravico prekinit predmetno Naročniško pogodbo brez stroškov prekinitve in brez plačila sorazmernega dela vrednosti ugodnosti po Pogodbi o zagotovitvi posebne ugodnosti, če se je zavezal, da ne bo prekinil te Naročniške pogodbe vsaj za 24 mesecev, je poravnal vse stroške po tej Naročniški pogodbi, ki so nastali do dne njene prekinitve in bo pri A1 sklenil novo Naročniško pogodbo z vezavo za 24 mesecev za Kombo paket na FTTH optiki na istem naslovu, za isto davčno številko ter bo tudi uspešno priključen. Naročnik je zavezan vrniti vso opremo po tej Naročniški pogodbi, v nasprotnem se ta zaračuna po ceniku. Ta akcijska ponudba velja od 3.4.2019 do preklica.

Več Skrij