Sesalnik z vrečko Electrolux EEG41CB

Izberi barvo naprave

684840 116237 Sesalnik z vrečko Electrolux EEG41CB
SPO_116237 Sesalnik z vrečko Electrolux EEG41CB ELECTROLUX HWFix BLUE 84
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Sesalnik z vrečko Electrolux EEG41CB 24 X  3,50 €

24 X  3,50 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Sesalnik z vrečko Electrolux EEG41CB se pohvali z mehkimi kolesi za tišje delovanje, teleskopsko cevjo, ki vam pomaga doseči vse umaknjene kotičke, in mehkimi odbijači, ki varujejo pohištvo in zidove pred poškodbami. Majhen prikazovalnik na sesalniku vas opozori, ko je treba zamenjati vrečko za prah. Moč sesanja je ročno regulirano z uporabo gumbov na sesalniku. 

Boljša kakovost zraka

Sesalnik Electrolux EEG41CB vsebuje vrečko za prah S -Bag s prostornino 3 l ter pralni izhodni Hygiene filter EPA12, ki prispeva k boljši kakovosti zraka v vašem domu.

Izjemna zmogljivost in prilagodljivost

Opremljen je z indikatorjem polne vrečke, režami za odlaganje cevi z nastavkom za enostavno shranjevanje, mehkimi kolesi, ki so prijazni do tal, in kovinsko teleskopsko cevjo, ki zagotavlja ergonomijo in zadosten doseg sesanja.

Čiščenje na vseh vrstah tal

Kombinirana krtača Bano je zasnovana za čiščenje vseh trdnih vrst tal in preprog. dodana sta tudi priročna krtača za prah in nastavek 2v1 za oblazinjeno pohištvo in reže.
 

Tehnične lastnosti

Tip sesalnika z vrečko S-bag
Indikator polne vrečke da
Maksimalna moč motorja 750 W
Uravnavanje moči da
Glasnost 80 dB
Delovni radij 7,5 m
Cev teleskopska, kovinska
Filter pralni
Mehki kolesi za tišje delovanje, bolj prijazno do tal
Navijanje kabla avtomatsko
Dodatno 2in1 Crevice Upholstery, krtača za prah
Dimenzije (Š x V x G) 41,6 x 22,8 x 28,7 cm
Teža 3,7 kg

Servis in garancija

Garancija  24 mesecev
Servis Electrolux klicni center, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00. T: 01 242 57 30 
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.