Kuhalna plošča Samsung NZ64M3NM1BB/OL

Ponudba se izteče čez 27d 22h 10min 50s

Izberi barvo naprave

687185 116411 Kuhalna plošča Samsung NZ64M3NM1BB/OL
SPO_116411 Kuhalna plošča Samsung NZ64M3NM1BB/OL SAMSUNG HWFix black 349
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Kuhalna plošča Samsung NZ64M3NM1BB/OL 24 X 14,54 € 24 X 13,29 €

24 X 14,54 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Kuhalna plošča Samsung NZ64M3NM1BB/OL

Indukcijska kuhalna plošča priznanega proizvajalca Samsunga ima vse kar potrebujete – štiri kuhališča, pametno upravljanje, eleganten dizajn, enostavno čiščenje in visokokakovostno uporabo.

Novi Smart Touch upravljalnik vam omogoča, da z lahkoto, zgolj z dotikom prsta, upravljate z vsemi funkcijami plošče. Na ta način lahko ugašate in prižigate ploščo, večate jakost toplote itd. Funkcija Power Boost pa vam bo omogočila, da boste hrano postregli še hitreje, saj aktivirana funkcija kuhalnim ploščam zagotovi več energije in zagotovi do 10 minut povišane toplote. Tako boste lahko izjemno hitro zavreli vodo ali segreli velik lonec juhe.

Z našimi indikatorji upravljanja in funkcij se ne boste nikoli več opekli na vroči kuhalni površini. Preprosto: indikator preostale toplote vam sporoči, kdaj je površina dovolj hladna, da se je lahko dotaknete. Varnostni izklop pa bo samodejno izklopil katerokoli kuhalno površino, na kateri se posode grejejo predolgo časa.

Preprosto upravljajte z vsemi funkcijami - Smart Touch upravljalnik

Preprosto, z dotikom prsta upravljajte z vsemi funkcijami na enostavni zunanji zaslonski plošči. S pomočjo različnih gumbov za upravljanje z dotikom, npr. za vklop/izklop, Power Boost in ikone stanja baterije, lahko izbirate natančno in pravilno.

Več energije za vsako kuhalno površino

S Power Boost funkcijo boste prihranili na času in hitreje postregli s hrano. Aktivirana funkcija vsaki kuhalni površini zagotovi več energije in ji da do 10 minut povišane toplote. Tako boste lahko hitro zavreli vodo ali segreli velik lonec juhe hitreje kot kdaj koli prej.

Indikator preostale toplote

Z našimi indikatorji upravljanja in funkcij se ne boste nikoli več opekli na vroči kuhalni površini. Preprosto: indikator preostale toplote vam s spremembo velike črke "H" v malo "†h" sporoči, kdaj je površina dovolj hladna, da se je lahko dotaknete.

Prepričajte se, da uporabljate ustrezno posodo

Ko lonec ali ponev položite na sredino kuhalne površine, detektor takoj zazna, ali sta premer in velikost posode primerna zanjo. Če posoda pokriva manj kot 60 odstotkov površine, vas bo detektor opozoril, da uporabite drugo posodo.

Preprosto varneje za zaščito otrok

Sistem za varnost otrok tudi najvztrajnejšim malčkom prepreči aktivacijo kuhalne površine. S preprostim pritiskom na gumb lahko zaklenete celotno nadzorno ploščo, da grelne plošče ni mogoče prižgati niti nenamerno - tako bo nevarnost, da se bi male roke opekle, veliko manjša.

Samodejno izklopi kuhalno površino

Samodejno izklopi katero koli kuhalno površino, na kateri se posode kuhajo dolgo časa ali če po določenem času ni spremembe v nastavitvah delovanja. Med obiskom prijateljev in družine se vam tako ne bo treba obremenjevati z mislijo na drage ali nevarne nezgode.

Tehnične lastnosti

Vrsta kuhališča 4x indukcija
Upravljanje na dotik da
Hitro segrevanje samodejno
Zaklepanje tipk da
Varnostni izklop da
Otroška zaščita da
Indikator preostale temperature da
Skupna priključna moč 7200 W
Dodatno PowerBoost funkcija
Mere (Š x V x G) 57,6 x 51,6 cm
Teža 7,5 kg
Več podatkovna kartica 

Servis in garancija

Garancija  24 mesecev
*Promocija '5 let garancije' velja za hladilnike, pralne stroje, vgradne kuhinjske aparate in sesalnike, kupljene med 1.3. in 31.7. 2021, ter za sušilne in pralno-sušilne stroje, kupljene med 1.3. in 30.4. 2021. Za aktivacijo '5 let garancije' morate objaviti oceno kupljene naprave in se registrirati na spletni strani Samsung5letgarancije.si najpozneje 30 dni od nakupa naprave. Podrobnosti o promociji in seznam naprav si lahko ogledate na spletni strani samsung5letgarancije.si
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.