Slušalke Philips TAPH802BK

Izberi barvo naprave

686492 116384 Slušalke Philips TAPH802BK
SPO_116384 Slušalke Philips TAPH802BK PHILIPS HWFix black 94.5
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Slušalke Philips TAPH802BK 24 X  3,94 €

24 X  3,94 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Kamor koli se odpravite. Te brezžične nadušesne slušalke Philips TAPH802BK vam z uravnoteženim, podrobnim zvokom in do 30-urnim predvajanjem omogočajo prijetnejšo vožnjo. Če potrebujete daljši čas delovanja, vam hitro polnjenje prinese med 2 in 6 urami dodatnega napajanja.

Vsaka pot v službo ali šolo. 30 ur predvajanja s Philips TAPH802BK.

Te slušalke so kos najbolj zahtevnim potem v službo ali šolo. Teden za tednom. Posamezno polnjenje traja samo 1,5 ure in vam omogoča 30 ur predvajanja ali pogovorov. Dve stopnji hitrega polnjenja (hitro polnjenje in zelo hitro polnjenje) vam nudita dodatni 2 uri ali 6 ur predvajanja. S tem imate zagotovljeno poslušanje od ponedeljka do petka ali še dlje.

Vgrajeni mikrofon z odpravljanjem odmevanja za čist zvok

Nič več nadležnih odmevov, ko se pogovarjate po telefonu. Z odpravo zvočnega odmeva je zveza na slušalkah Philips TAPH802BK vedno jasna in nemotena.

Podroben zvok. Mogočni nizki toni

Popolnoma uglašene akustične pogonske enote iz neodima poskrbijo za globoke nizke tone in jasne srednjetonske frekvence.

Tehnične lastnosti

Vrsta priklopa Bluetooth
Vrsta slušalk nadušesne
Mikrofon da
Frekvenčni razpon 7 - 40.000 Hz
Impedanca 16 Ohm
Premer zvočnika 40 mm
Avtonomija do 30 ur
Active Noise Cancellation ne
Mere 215 x 250 x 70 mm
Drugo hitro polnjenje (15 minut za 6 ur predvajanja), večfunkcijski gumb za glasbo in klice

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis NTT d.o.o.., Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, T: 03 897 39 50
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.