Brivnik Panasonic ES-LL21-K503SH

Izberi barvo naprave

700083 117164 Brivnik Panasonic ES-LL21-K503SH
SPO_117164 Brivnik Panasonic ES-LL21-K503SH PANASONIC HWFix black 89.9
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Brivnik Panasonic ES-LL21-K503SH 24 X  3,75 €

24 X  3,75 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Brivnik Panasonic ES-LL21-K503SH

Brivnik s 3 rezili z linearnim motorjem, ki omogoča močno rezanje, hkrati pa je nežen do kože. Dvižni prirezovalnik prav tako poganja linearni motor, kar je neobičajno za priklopljen prirezovalnik. Z ostrimi rezili je kot nalašč za urejanje zalizcev in drugih območij

Nežno, a natančno britje

Sistem britja s 3 rezili uporablja ostra rezila iz nerjavnega jekla, kar v kombinaciji z linearnim motorjem zagotavlja natančno britje, ki ne draži kože. Zaradi prilagodljivega loka in plavajoče glave boste uživali v gladki, natančno obriti koži celo tam, kjer je britje lahko težavno, kot so lica in spodnji del brade.

Gladka ostrina

Notranja rezila, z nano-poliranjem nabrušena na kot 30° omogočajo rezanje dlak pri koreninah, kar zagotavlja natančno in gladko britje.
Močan in hiter linearni motor s približno 13.000 cikli na minuto omogoča natančno rezanje. Podjetje Panasonic je linearni motor razvilo prav za brivnike in zagotavlja, da ne prihaja do izgube moči, hkrati pa ujame vsako dlako, tudi pri gostih bradah. Hitri linearni motor zagotavlja gladko in natančno britje s približno 13.000 cikli na minuto.

Manj draženja kože s senzorjem za britje

Senzor samodejno zazna gostoto brade in ustrezno nadzira moč britja. Uporablja optimalno moč, s čimer zmanjša obremenitev kože, da je lahko britje nežnejše. 1. Gosta brada: Močno gibanje Da se prepreči izguba moči, ko brijete predele, na katerih je vaša brada gosta, se vrtilna hitrost motorja poveča, da lahko vzdržuje močno rezanje. 2. Redka brada: Mehko gibanje Ko brijete predele, na katerih je vaša brada tanjša, se moč brivnika zmanjša, da omogoči nežnejše rezanje, ki ne poškoduje kože.

Prileganje obrisom z ukrivljenim rezilom

Zaobljene zunanje mrežice sledijo obliki obraza za učinkovito pokritost in maksimalno udobje. Enakomerno se prilegajo koži, tudi pod brado, kar omogoča tesno britje ob koži po celotni površini. Dvižni prirezovalnik, ki ga aktivirate s preprostim pritiskom s palcem, je priročen za rezanje posameznih dlak na vratu in urejanje zalizcev, ki ste jih predolgo pustili rasti. Ostra rezila in močan linearni motor omogočata gladko rezanje. 

Mokro/suho britje

Uživajte v priročnosti suhega britja ali pa brivnik uporabljajte s peno ali gelom za negovalno, izjemno gladko britje. Vodotesna zasnova za preprosto in higiensko vzdrževanje. Brivnik lahko izpirate pod tekočo vodo. Ergonomsko zasnovana enota omogoča kar najbolj naraven položaj britja, ne da bi obremenjevali komolec ali zapestje. Prikaz LED prikazuje stanje polnjenja baterije in njeno preostalo zmogljivost. * Eno polnjenje traja 1 uro.

Tehnične lastnosti

Rezilo sistem 3 rezil
Širina rezila 33 mm
Mokro in suho britje da
Čas polnjenja 1 ura
Čas uporabe 54 minut
Priloženi nastavki nastavek za prirezovanje brade 1 do 3 mm
Drugo 2 LED indikatorja

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis DAST d.o.o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.