Klima Samsung Wi-Fi 3,5 kW AR12TXFYAWKNEU

Izberi barvo naprave

688085 116435 Klima Samsung Wi-Fi 3,5 kW AR12TXFYAWKNEU
SPO_116435 Klima Samsung Wi-Fi 3,5 kW AR12TXFYAWKNEU SAMSUNG HWFix white 799
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Klima Samsung Wi-Fi 3,5 kW AR12TXFYAWKNEU 24 X 33,29 €

24 X 33,29 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Povezava Wi Fi preko aplikacije na vašem pametnem telefonu. Ko ste v službi si nastavite želeno temperaturo in ob prihodu domov vas bo pričakal prijetno ohlajen (ali ogret dom). Doživite inteligentni način življenja z AI Auto Comfort. Funkcija na podlagi analize prostorskih pogojev in vzorcev uporabe samodejno optimizira različne načine delovanja. Glede na izbrano temperaturo samodejno preklopi na najustreznejši način in s tem ohrani optimalne pogoje.

 

* V primeru klimatskih naprav, cena ne vključuje stroška montaže oz. ga naročnik poravna neposredno pri izbranem izvajalcu montaže. 

Tehnične lastnosti

Zmogljivost hlajenja 3,5 kW
Zmogljivost gretja 3,5 kW
REU hlajenja 2,87 W/W
COP gretja 3,72 W/W
Energijski razred A++ hlajenje, A+ gretje
Raven zvočne moči 59 dBa
Poraba energije pri hlajenju 1220 W
Poraba energije pri gretju 940 W
Plin R32
Barva bela
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis www.dast.si, www.tratnjek.si, www.tepeh.si
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.