Električna ponev ETA Piesta

Izberi barvo naprave

704040 117886 Električna ponev ETA Piesta
SPO_117886 Električna ponev ETA Piesta ETA HWFix grey 54.96
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Električna ponev ETA Piesta 24 X  2,29 €

24 X  2,29 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Električna ponev ETA Piesta

Električna ponev je praktičen pripomoček za kuhanje brez štedilnika. Ponev ETA Piesta dimenzije 38 x 30 cm lahko vzamete s sabo na dopust ali v študentski dom in jedli boste kot doma. Jedi boste pripravili hitro in zdravo brez uporabe maščob.

Omogoča večnamensko uporabo - primerna je za peko, cvrtje, dušenje, gratiniranje, kuhanje. Steklena pokrovka z nerjavečim robom omogoča enostaven nadzor priprave, ponev pa ima tudi svetlobni indikator delovanja in omogoča enostavno vzdrževanje, vključno z možnostjo pranja posameznih delov v pomivalnem stroju (z izjemo termostata).

Poseben sloj »NANO CERAMIC« preprečuje prijemanje vsebine, ponev tako omogoča pripravo jedi povsem brez maščobe in pa enostavno ter hitro čiščenje. Ojačano dno poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote po celotni površini ponve. Ponev ima tudi snemljiv natični termostat z enakomerno regulacijo temperature. Celotno ponev lahko po odstranitvi termostata prenesete na pogrnjeno kuhinjsko mizo in jo uporabite za lažje serviranje.

Tehnične lastnosti

Priključna moč 1800 W
Temperatura do 200 °C
Nastavljiva temperatura da
Volumen ponve 5,5 L
Časovnik ne
Drugo funkcija lonca cvrtje, kuhanje, gratiniranje, svetlobni indikator delovanja
Termostat snemljivi, natični, 7 stopenjski z regulacijo do 200 °C
Dimenzije (Š x V x G)  22 x 46 x 38,5 cm
Teža ni podatka

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Servic d.o.o., Brnčičeva ulica 5, 1231 Ljubljana Črnuče, T: 01 601 01 50
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.