VSI mobilni paketi le 9,99 €/m in VSI Xplore TV paketi samo 22,98 €. A1 Komplet že od 31,97 €/m.
Več >

Poveži mobilne in fiksne pakete ter prihrani.

Več paketov prinaša več prihranka. Poveži več mobilnih ali mobilne in fiksne pakete v svojem gospodinjstvu na skupnem računu in prihrani kar do 144 € na leto. Vsak dodaten paket, ki ga povežeš na skupnem računu, prinaša dodaten popust na mobilnih paketih MIO in paketih za mlade (A1 miniVajb, A1 Vajb).

Paketi, ki jih lahko povežeš in prihraniš so:
 • naročniški pogovorni paketi za mobilne storitve in
 • paketi fiksnih storitev  (Net in Xplore TV, Ultra Net in Ultra Xplore TV, A1 Fix net, A1 Net+TV, A1 Ultra Net, A1 Ultra net +TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Kombo, A1 Domači net, A1 Kabelski internet).

Kako do prihranka?

Imate 3 pakete


2 paketa MIO

4 povezani paketi


2 paketa MIO

5 povezanih paketov


2 paketa MIO

Seniorji prihranite še dodaten 1 €!

2 paketa MIO

Izračunajte svoj prihranek

Za lažji izračun popusta, ki vam pripada, uporabite naš MIO kalkulator.

Število mobilnih linij:

Število fiksnih linij:

Veljajo paketi A1 Net+TV, A1 Ultra Net, A1 Ultra Net + TV, A1 Brezžični net + TV, A1 Brezžični net, A1 Fixnet in A1 Kabelski internet.

Število mobilnih linij: 2
Število fiksnih linij: 1

Vaš prihranek

Popusti se obračunajo le na skupnem računu

0 € / mesec

ali

0 € / leto

*Paketi, ki štejejo v popust multiMIO, so: naročniški paketi za mobilne storitve in paketi fiksnih storitev Net in Xplore TV, Ultra Net in Ultra Xplore TV, A1 Fix net, A1 Net+TV, A1 Ultra Net, A1 Ultra net +TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Kombo, A1 Domači net, A1 Kabelski internet.

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetuj se z našim asistentom Lumijem. Če ti sam ne zna pomagati, te preusmeri na svetovalca.

Korak 1

Pogovori se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokliči 040 404 202
Korak 1

Govori z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h - A1 LiveShop.

Vstopi v A1 LiveShop
 • Več o multiMIO popustu

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in paketov za mlade (A1 miniVajb in A1 Vajb), ki na skupnem mesečnem računu združijo: 

  • več mobilnih ali 

  • mobilne in fiksne pakete A1.  
    

  multiMio popust uporabnikom prinaša od 1 do 3 € popusta na mesečno naročnino na paketih MIO in paketih za mlade (A1 Vajb in A1 miniVajb), dokler sta na istem računu združena vsaj dva paketa, od tega mora biti vsaj eden paket MIO ali paket za mlade:

  • 2 povezana paketa (od tega vsaj en MIO ali paket za mlade) = 1 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/paket za mlade

  • 3 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali paket za mlade)  = 2 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/paket za mlade 

  • 4 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali paket za mlade)  = 3 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/paket za mlade

  multiMIO popust se obračuna na največ 4 mobilnih številkah MIO ali A1 miniVajb/A1 Vajb na skupnem računu. Prihranek 144 € letno predstavlja seštevek mesečnih popustov iz naslova multiMIO, če so na skupnem računu povezani 4 paketi MIO ali paket za mlade (popust 3 €/mesec za vsak povezan paket).

  Paketi, ki jih uporabniki lahko povežejo v popust multiMIO so: vsi naročniški paketi za mobilne storitve in paketi fiksnih storitev Net in Xplore TV, Ultra Net in Ultra Xplore TV, A1 Fix net, A1 Net+TV, A1 Ultra Net, A1 Ultra net +TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Kombo, A1 Domači net, A1 Kabelski internet.

  multiMIO popust velja za do povezane pakete na skupnem računu. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. Uporabniki so o vklopu/izklopu/zvišanju/znižanju multiMIO popusta obveščeni preko SMS sporočila. multiMIO popust ni združljiv z A1 Connect popustom.  

  V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem MIO/A1 Vajb mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust na mesečno naročnino iz naslova multiMIO oziroma se ta ustrezno zniža. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (isti naročnik vseh storitev). 

 • Kako povežete vse A1 pakete na skupni račun?

  Če želite povezati svoj mobilni in fiksni paket na skupni račun, izpolnite spletni obrazec a1.si/kontaktni-obrazec. Če želite povezati na skupni račun tudi pakete drugih družinskih članov, pa morate urediti prenos lastništva, kar lahko uredite na najbližjem prodajnem mestu A1.

 • Več o paketih MIO

  Ponudbo za pakete miniMIO, midiMIO in maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe).

  Paket miniMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 20 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 16.239 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 1 mesec uporabe HBO Premium S ali VOYO brez doplačila.

  Paket midiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 200 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 21.643 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 6 mesecev uporabe HBO Premium S ali VOYO brez doplačila.

  Paket maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 29.227 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 12 mesecev uporabe Netflix Basic, HBO Premium S ali VOYO brez doplačila.

  Paketi MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo polno 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. Ocenjena maksimalna hitrost je 500/80 Mb/s.

  Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnikePosebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.  

 • Pogosta vprašanja

  Kaj je multiMIO?
  multiMIO je popust za naročnike paketov MIO in/ali A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združite zaračunavanje več mobilnih paketov ali mobilnih in fiksnih paketov A1.

  Ali multiMIO popust velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu?
  Ne. MultiMIO popust velja samo na mobilnih paketih MIO in A1 Vajb. Se pa tudi starejši paketi štejejo k skupnemu številu povezanih paketov. Povežete lahko do 4 pakete.  Primer: Uporabnik poveže paketa midiMIO in A1 Go! M v multiMIO popust z dvema povezanima številkama, kar prinaša 1 € popusta na paket midiMIO. Če bi imel uporabnik na skupnem računu povezana paketa miniMIO in midiMIO, pa bi prejel 1€ popust na oba paketa.

  Katere fiksne in mobilne pakete lahko združim na skupnem računu, da pridobim multiMIO popust na mesečno naročnino?
  Med fiksne storitve spadajo paketi A1 Kombo, A1 Fix net, A1 Net+TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV in A1 Domači net; med mobilne storitve pa vsi mobilni paketi pri čemer mora biti vsaj en paket MIO ali A1 Vajb (samo MIO paketi in paket A1 Vajb pa dobijo popust).  

  Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva stara mobilna paketa in en MIO paket? Kakšen multiMIO popust prejmem?
  Prejmete 2 € popusta na mesečno naročnino paketa MIO. Ker so na skupnem računu združeni trije paketi, vam to prinaša multiMIO popust v višini 2 €, ampak velja ta popust samo na paketih MIO.

  Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva mobilna paketa A1Go!, en fiksni paket A1 Kombo in en paket MIO? Do koliko multiMIO popusta sem upravičen in kaj se zgodi s popustom A1 Connect?
  Ker imate na skupnem računu združene 4 pakete, vam to prinaša multiMIO popust na mesečno naročnino paketa MIO v višini 3 €. Na obeh paketih A1 Go! pa ste še vedno upravičeni do 2 € A1 Connect popusta, saj je na vašem skupnem računu tudi paket fiksnih storitev A1 Kombo (kar je pogoj za A1 Connect popust).

  Ali bom ob vključitvi ali ukinitvi multiMIO popusta obveščen?
  Da, o vkopu in izklopu vas bomo obvestili preko SMS sporočila, prav tako pa tudi ob zvišanju ali znižanju multiMIO popusta.

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Enkratno: 0,00 €

Mesečno: 0,00 €