V maju za vsak nakup naprave v vrednosti nad 150 € prejmete še DARILO: vrhunski švicarski nahrbtnik Suissewin v vrednosti 59,90 €.
Ponudba velja od 4. 5. do vključno 31. 5. 2022 oz. do razdelitve daril.

Kako do darila?
  1. Opravite nakup izdelka v Nakupovalnici v vrednosti na 150,01 € v obdobju med 4. 5. in vključno 31. 5. 2022.
  2. V roku 30 dni od oddaje in podpisa naročila vam bomo nahrbtnik poslali na naslov, ki nam ga boste posredovali ob nakupu opreme na obroke.
  3. Prejeli boste visokokakovosten in udoben nahrbtnik, ki bo postal nepogrešljiv spremljevalec tako na izletih kot službenih poteh in opravkih.

Nahrbtnik SUISSEWIN SN9017, črn

Nahrbtnik švicarskega dizajna je zahvaljujoč svoji vrhunski kvaliteti in vsenamenski uporabi primeren zanjo in zanj. Prav vam bo prišel ob mnogo priložnostih - služil vam bo na potovanjih, izletih, odličen je tako za šolo kot za poslovna okolja. Je udoben za nošenje, narejen iz trpežnega in vodoodbojnega materiala ter opremljen s številnimi predali, kot sta predal za dokumente in predal za prenosnik velikosti do 15,6''.

Odlikuje ga še poseben Airflow sistem zračenja hrbta, ki omogoča dihanje kože na hrbtu in zatorej manj potenja ob fizičnih aktivnostim.

Dimenzije: 33 x 18 x 47 cm
Material: balistični najlon 1680D, vodoodbojni
3 predeli in 2 stranska mrežasta žepa
Predal z organizatorjem
Predal za prenosni računalnik velikosti do 15,6''

Responsive Image

AirFlow sistem zračenja.

Responsive Image

Vodoodbojni material.

Responsive Image

Ogromno predalov, ogromno prostora.

  • Pogoji ponudbe "Nagrajujemo vaš nakup"

    Posebna ponudba »Nagrajujemo vaš nakup« velja v obdobju od 4. 5. 2022 do vključno 31. 5. 2022 oz. do razprodaje zalog in vključuje brezplačen nahrbtnik Suisswin za prvih 1000 kupcev opreme na obroke, ob nakupu katerekoli naprave, na voljo v A1 Nakupovalnici v vrednosti najmanj 150,01 EUR (z DDV). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. Nahrbtniki bodo naročnikom, ki ustrezajo pogojem akcije, odpremljeni v roku 30 dni od podpisa naročila opreme na obroke iz A1 Nakupovalnice. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.