O A1 Slovenija

A1 Slovenija prevzema telekomunikacijsko podjetje P&ROM z Vrhnike

( 23.08.2019 )


A1 Slovenija je z današnjim dnem postal 100-odstotni lastnik ponudnika telekomunikacijskih storitev P&ROM d.o.o. z Vrhnike. S tem v A1 Slovenija po lanskem prevzemu podjetja TS RPL nadaljujejo s krepitvijo razvoja lastnega fiksnega omrežja in močnejše prisotnosti v izbranih lokalnih okoljih.

Sinergije med podjetjema P&ROM in A1 Slovenija bodo uporabnikom kabelskega in optičnega omrežja na območju Vrhnike prinesle dostop do najsodobnejšega in uporabniku prilagojenega portfelja telekomunikacijskih produktov po ugodnih cenah. Obenem si bosta obe podjetji prizadevali za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje ne glede na vrsto produkta in točko stika z uporabnikom. 
 
Podjetje P&ROM je na trgu prisotno že od leta 1994. Uporabnikom na območju Vrhnike prek lastnega optičnega in kabelskega omrežja ponuja kakovostne storitve interneta, televizije ter mobilne in IP telefonije.
 
V skladu s strategijo krepitve položaja na trgu fiksnih telekomunikacijskih storitev bodo v A1 skupaj z lastniki tudi v prihodnje nadaljevali s spremljanjem morebitnih priložnosti za rast na trgu.

 

NAZAJ