Odprite svoj svet z modeloma Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G

Samsung predstavlja dva nova premijska zložljiva telefona Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G, ki uporabnikom prinašata edinstvene nove načine dela, gledanja in igranja.

Za tiste, ki potrebujete ultimativno napravo za produktivnost in poglobljeno zabavo, je Z Fold3 pravi večopravilni stroj z vrhunsko zmogljivostjo, neprekinjenim 7,6-palčnim Infinity Flex zaslonom in prvič tudi s podporo za S Pen na zložljivi napravi.

Za tiste, ki želite stil in neprekosljivo funkcionalnost, je popolna izbira Z Flip3, saj se ponaša s kompaktnim dizajnom po meri vašega žepa, izboljšanim fotoaparatom in večjim zunanjim zaslonom.

Odkrijte nove telefone serije Samsung Galaxy in odprite novo poglavje!

  • Več o ponudbi

    Cena 37 EUR predstavlja mesečni obrok za nakup mobilne naprave Samsung Galaxy Z Flip3 ob vezavi za 24 mesecev na paketu A1 Go! S, A1 Go! M ali A1 Go! L in sicer v primeru plačila mobilne naprave v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d. Cena 66 EUR predstavlja mesečni obrok za nakup mobilne naprave Samsung Galaxy Z Fold3 ob vezavi za 24 mesecev na paketu A1 Go! S, A1 Go! M ali A1 Go! L in sicer v primeru plačila mobilne naprave v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d.  Mobilno napravo na obroke lahko kupijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo že sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, po pogojih te pogodbe). Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe. Za pakete A1 Go! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 Go!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.