Pokončni baterijski sesalnik Samsung VS15R8544S1

Izberi barvo naprave

687187 116417 Pokončni baterijski sesalnik Samsung VS15R8544S1
SPO_116417 Pokončni baterijski sesalnik Samsung VS15R8544S1 SAMSUNG HWFix white silver 615
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Pokončni baterijski sesalnik Samsung VS15R8544S1 24 X 25,62 €

24 X 25,62 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Enostavno čistite različne vrste tal z lahkim, a zmogljivim pokončnim brezžičnim sesalnikom. Digitalni invertni motor ustvari sesalno moč do 150 W. Aerodinamična oblika zračnega sistema optimizira pretok zraka, medtem ko večciklonska filtracija zraka ujame prašne delce. Uživajte v čistejšem zraku in izjemni sesalni moči z visokozmogljivo, večciklonsko strukturo ciklonske šobe. Optimalna zračna pot zmanjšuje upor zraka, njegovih 9 ciklonov s 27 odprtinami za dovod zraka pa zmanjšuje izgubo moči sesanja. Prav tako higiensko loči prašne delce od zraka.

Zmogljiv, a lahek

Enostavno čistite različne vrste tal z lahkim, a zmogljivim pokončnim brezžičnim sesalnikom. Digitalni invertni motor ustvari sesalno moč do 150 W. Aerodinamična oblika zračnega sistema optimizira pretok zraka, medtem ko večciklonska filtracija zraka ujame prašne delce.

Izjemna sesalna moč

Čistite veliko bolj učinkovito s sesalno močjo do 150 W. Digitalni invertni motor s svojimi ultrazvočnimi varjenimi lopaticami optimizira pretok zraka. Tako dovaja izjemno vhodno moč do 410 W, ohranja visoko stopnjo energetske učinkovitosti in ustvari do 150 W moči sesanja.

Izjemno sesanje

Uživajte v čistejšem zraku in izjemni sesalni moči z visokozmogljivo, večciklonsko strukturo ciklonske šobe. Optimalna zračna pot zmanjšuje upor zraka, njegovih 9 ciklonov s 27 odprtinami za dovod zraka pa zmanjšuje izgubo moči sesanja. Prav tako higiensko loči prašne delce od zraka.

Ohranja čist zrak

Dihajte čistejši zrak s 5-plastnim HEPA filtracijskim sistemom. Najprej glavni ciklon in kovinski mrežni filter ločita in ujameta večje prašne delce. Nato ciklonska šoba in mikro filter ujameta manjše prašne delce. Na koncu pa še filter mikroskopskih prašnih delcev ujame 99,999 % prahu in alergenov.

Čiščenje do 40 minut

Uživajte v dolgem času čiščenja brez ponovnega polnjenja. Zmogljiva baterija (1800 mAh) vzdržuje sesanje do 40 minut. Ohrani 70 % prvotne zmogljivosti do 500 ciklov. Lahko pa jo preprosto odstranite in nadomestite z rezervno baterijo (ni priložena) ter čistite do 80 minut.

Ergonomski polnilnik

Lažje namestite in polnite svoj sesalnik z uporabo »Z polnilne postaje«. 7-stopinjski nagib omogoča lažje parkiranje in odstranjevanje sesalnika. Zaradi samostoječe, ozke oblike ga lahko postavite kamor koli. Ima tudi dva adapterja za polnjenje, zato lahko dve bateriji napolnite v samo 3,5 ure.

Hitro preverite

Z vgrajenim digitalnim zaslonom se lahko vedno prepričate, da vaš sesalnik optimalno deluje. Intuitivno lahko preverite stanje naprave, kot je njena raven moči in vrsta krtače. Opozori vas na težave in blokade krtače. Tako vam omogoča priročno upravljanje in vzdrževanje.

Popolnoma pralna posoda

Posodo za prah ohranjajte higiensko čisto in enostavno izpraznite svoj sesalnik. Cela posoda za prah, vključno z večciklonskim sistemom, je popolnoma pralna, tako da jo lahko ustrezno vzdržujete. Odstranite jo lahko tudi brez snemanja cevi z ohišja, jo nagnete in iz nje stresete prah.

Ergonomsko udobje

Očistite svoj dom brez napora s preprostim nadzorom in gibanjem. Lahka oblika zagotavlja največjo uporabnost in zmanjšuje obremenitev zapestja. Dolžino teleskopske cevi lahko nastavite v 4 stopnjah za najbolj ergonomsko udobje. Tako lahko preprosto čistite po celi hiši.

Očistite trda tla

Mehka krtača iz antistatičnih srebrnih niti pobere prašne delce s trdih tal in iz rež. 180-stopinjska vrtljiva glava omogoča čiščenje vseh kotičkov. Prav tako preprečuje zapletanje dlak hišnih ljubljenčkov znotraj krtače. Krtačo preprosto odstranite s klikom na gumb in jo enostavno očistite.

Tehnične lastnosti

Motor digitalni inverterski
Prostornina zbiralnika za prah 0,5 l
Moč sesanja 150 W
Maksimalen čas delovanja 40 minut
Baterija Li-ion
Filtracija HEPA, 5 plastna
Priloženo mehka krtača
Drugo ergonomski polnilnik, ciklonska šoba
Mere (Š x V x G) 250 x 1123 x 215 mm
Teža 2,6 kg

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev

*Če kupite Samsung pralni stroj, hladilnik, izbran model sesalnika ter vgradni aparat (pečico, ploščo, napo, pomivalni stroj, hladilnik ali mikrovalovno pečico) med 01.09. in 31.12.2020, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije) z obvezno spletno registracijo na http://www.samsung5letgarancije.si/. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od nakupa.

Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267, od ponedeljka do petka 9:00 - 18:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.