Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S6 Pure črna

Izberi barvo naprave

700091 117338 Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S6 Pure črna
SPO_117338 Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S6 Pure črna XIAOMI HWFix black 519
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S6 Pure črna 24 X 21,62 €

24 X 21,62 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S6 Pure

Roborock S6 Pure z lasersko meritvijo „skenira“ vaše stanovanje. Za vsako sobo lahko ustvarite posebne nastavitve, tako da vas sesalec s svojim sesanjem ne bo motil. Uporabite lahko mobilno aplikacijo za intuitivno krmiljenje sesalnika. Prav tako lahko ustvarite navidezne stene in območja brez poseganja ter sesalnik usmerite na točno določena mesta.

Sesalnik je uglašen do zadnje podrobnosti. S samo enim polnjenjem lahko sesa do dve uri in pol, njegova sesalna moč 2000 Pa pa spada v sam vrh med robotskimi sesalniki. Napredna zasnova za preprečevanje zvoka zmanjša hrup za do 50 % (odvisno od izbranega načina). obotski sesalnik je opremljen s 180-ml posodo za vodo, s katero učinkovito očisti vaša tla. Čistilna krtača z izjemno zasnovo ščetin se vrti s hitrostjo 1350 vrt./min.

Baterija z zmogljivostjo 5200 mAh z življenjsko dobo do 3 ure lahko očisti celotno stanovanje. Pri čiščenju večjih površin samodejno najde priključno postajo, da napolni baterijo in nadaljuje s čiščenjem. V posodi za prah je prostora za do 480 ml umazanije.

Tehnične lastnosti

Tip sesalnika robotski
Čas čiščenja do 150 minut
Zmogljivost baterije 5200 mAh
Senzorji 14 senzorjev za navigacijo
Prostornina posode za vodo 0,18 l
Prostornina zbiralnika za prah 0,46 l
Sesalna moč 2000 Pa
Moč 58 W
Dimenzije (Š x V x G) 353 x 350 x 96,5 mm
Teža 3,2 kg
Vsebina kompleta sesalnik, polnilna postaja, krpa za mokro čiščenje. dodatni HEPA filter, stranska in glavna krtača

Servis in garancija

Garancija 12 mesecev
Servis Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana, T: 01 583 79 17
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.