Apple AirPods s polnilnikom

Izberi barvo naprave

700595 117415 Apple AirPods s polnilnikom
SPO_117415 Apple AirPods s polnilnikom APPLE HWFix black 249.9
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Apple AirPods s polnilnikom 24 X 10,41 €

24 X 10,41 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Apple AirPods s polnilnikom

Preprosto jih vzemi iz etuija za brezžično polnjenje, vstavi v uho, in že so povezane – pri tem pa te bogat, visokokakovosten zvok, kar potegne vase. Po preprosti nastavitvi z enim pritiskom, se slušalke AirPods samodejno vklopijo in ostanejo povezane. Zaznajo, ko jih vstaviš v ušesa, in prekinejo predvajanje, ko jih vzameš ven. Slušalke AirPods te lahko spremljajo na vsakem koraku, zahvaljujoč etuiju za polnjenje, ki zagotavlja več polnjenj za več kot 24 ur poslušanja.

Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.