Obvestilo

Pri obročnem nakupu telefonov z vezavo je obvezno 10 % takojšnje plačilo naprave. Izkoristite 10 % popust ob vezavi in takojšnjem plačilu v celoti! Več informacij

Telefoni

Filter - paketi in cene

Razpoložljivost
Prikaži s paketom
Imam starejši paket
Razvrsti po

Filter - telefoni

Tip naprave
Proizvajalec
Operacijski sistem
Kamera
Baterija
RAM
Želim imeti

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Enkratno: 0,00 €

Mesečno: 0,00 €

  • Vsi telefoni(94)
  • Ožji izbor(0)

Prikazana cena telefona velja ob 24 mesečni vezavi na izbranem govornem paketu A1. Obstoječ naročnik A1 ali stranka, ki prenese naročniško telefonsko številko od drugega operaterja k A1 plača 10 % predplačilo, preostanek vrednosti pa v 24 enakovrednih zaporednih obrokih, pri čemer se vsi obroki mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d.. Stranka, ki sklene novo naročniško razmerje, plača 20 % predplačilo, preostanek vrednosti pa v 24 enakovrednih zaporednih obrokih, pri čemer se vsi obroki mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d.. Mobilno napravo na obroke lahko kupijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo že sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, po pogojih te pogodbe). Cena mobilne naprave je odvisna od izbranega naročniškega paketa. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe. A1 Slovenija, d. d.
Dostava je brezplačna. Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih.
Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na A1 prodajnih mestih. Obvestilo v zvezi z vsemi posodobitvami, ki so potrebna za ohranjanje skladnosti blaga z digitalnimi elementi in njihova razpoložljivost ter posledicami, če si jih je stranka ne namesti najdete v razdelku Posodobitve naprav.