Zdaj lahko s TV, internetom in mobilnimi paketi prihranite več kot 600€ v enem letu!
Preveri kako >

VOYO - Originalne serije, šovi, filmi, risanke in šport. Neomejeno.

 Izbirajte med več kot 15.000 urami najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serij, predpremierami POP TV produkcij, sinhroniziranimi risankami, ekskluzivnimi športnimi prenosi v živo, filmskimi uspešnicami ter novo spletno učilnico 5KA. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Glejte na TV

VOYO lahko gledate prek A1 Xplore TV vmesnika – brez registracije, enostavno z nekaj kliki. V glavnem meniju poiščite VOYO in že lahko gledate svoje najljubše vsebine.

Nikoli zamujeno.

Vse zamujene TV-vsebine POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO spremljajte za 7 dni nazaj, brez oglasov.

Kjerkoli. Kadarkoli.

Z eno naročnino se lahko registrirate na 5 različnih naprav –
na televiziji, tablici ali telefonu.

Imate paket A1 Net + TV? In bi radi gledali VOYO? 

Voyo je že vključen v paket.
Brez kakršnegakoli doplačila.

Ste VOYO že prej priključili TV shemi?

Če že spremljate VOYO prek TV, potem le povežite svoj uporabniški račun in spremljajte VOYO tudi na drugih pametnih napravah. VOYO bo od 12.1.'22 tudi za vas brez doplačila.

Nimate TV paketa? Ste samo naš mobilni uporabnik?

VOYO je samo 7 €/mesec.
Preverite, kako si vklopite opcijo VOYO in spremljate vsebine na mobilnih napravah.

Preveri več

Ekskluzivno pri A1

Samo pri A1 dobijo vsi naročniki paketov z internetom in televizijo vključen VOYO – brez doplačila. Vsem svojim naročnikom A1 Net + TV paketov, ki imajo A1 Xplore TV, smo podarili VOYO. Novim naročnikom paketov s televizijo pa podarjamo še popust na vse pakete za celo leto.

Preverite ponudbo, ki je boljša od idrijskega curryja "chefa" Ljubota Bohinca!

Želite VOYO razen na TV gledati tudi na drugih napravah?

VOYO lahko gledate prek A1 Xplore TV vmesnika – brez registracije. Če pa želite VOYO spremljati še na telefonu, tablici, itd. je potrebno te naprave povezati z VOYO uporabniškim računom. To storite tako, da sledite spodnjim korakom.

 1. V spletnem brskalniku odprite voyo.si/operater in se prijavite v svoj VOYO uporabniški račun oz. si ga ustvarite, če ga še nimate.

 2. Izberite A1 Slovenija za operaterja.

 3. Vpišite svoje podatke za Moj A1 uporabniški račun* (istega kot za upravljanje naročniškega razmerja za paket s TV).

 4. Za ogled VOYO na pametnih napravah (telefon, tablica), si iz trgovin za aplikacije (Apple App Store, Google Play, ...) prenesite VOYO aplikacijo.

 5. Odprite VOYO aplikacijo in se vpišite s svojim uporabniškim računom za VOYO.
*Uporabniški račun za Moj A1 si kreirate prek spletne strani moj.a1.si, kjer izberete Registracija kot »Uporabnik fiksnih storitev« in vpišete uporabniško ime in geslo, ki ste ga po pošti prejeli v dopisu ob sklenitvi naročniškega razmerja. Če ste dopis izgubili, lahko registracijo dokončate s pomočjo pošiljanja enkratnega gesla po e-sporočilu. Pri tem morate vpisati uporabniško ime, ki ga najdete na mesečnem računu za storitve A1 in e-naslov.

Sinhronizirane risanke

Sinhronizirane vsebine na otroškem profilu –  zabavno, varno, brez oglasov.

Voyo originali

Originalne domače serije na voljo ekskluzivno na VOYO.

Filmi in serije

Filmske uspešnice ter tuje in domače serije za vso družino.

Resnozabavna spletna učilnica 5ka

Za lažje, bolj zabavno in hitrejše dopolnjevanje in utrjevanje osnovnošolskega znanja.

Kako naročite opcijo VOYO (uporabniki mobilnih paketov A1)?

VOYO vsebine spremljate prek mobilne aplikacije ali na spletu.
Uporabniki MIO paketov
Mobilno opcijo VOYO brez doplačila prejmete:
 
 • za 3 mesece v miniMIO,
 • za 6 mesecev v midiMIO,
 • za 2 leti v maksiMIO paketu.
Uporabniki Vajb paketov
Mobilno opcijo VOYO brez doplačila uporabljate 6 mesecev.
Uporabniki drugih mobilnih paketov
Mobilna opcija VOYO stane 7 € na mesec.

Kako vklopite opcijo VOYO?


 1. V mobilni aplikaciji ali spletnem portalu Moj A1 v meniju Paketi in opcije / TV programska shema izberite VOYO. Ali obiščite prodajno mesto A1, A1 Live Shop, izberite Klepet.

 2. Kodo ste prejeli v SMS-u. Najdete jo tudi pri opciji v aplikaciji ali portalu Moj A1. 

 3. Kliknite na povezavo VOYO, ki ste jo prejeli v SMS-u. Izberite »Registracija« / ustvarite svoje uporabniško ime in geslo ali »Prijavi se« / vpišete obstoječe.

 4. Vpišite kodo.

 5. Prenesite mobilno aplikacijo VOYO iz trgovin za aplikacije in pričnite z ogledom. VOYO lahko gledate tudi na spletu.
 • Naročilo na opcijo VOYO za mobilne uporabnike

  Vsi naročniki mobilnih paketov A1 lahko spremljate vsebine VOYO v mobilni aplikaciji VOYO ali na spletni strani.

  • Vklop: Na opcijo VOYO se lahko naročite v zadnji različici aplikacije ali na portalu Moj A1. V meniju izberite in razprite zavihek Paketi in opcije. Izberite Opcije in nato Druge opcije. Med njimi poiščite VOYO in ga vklopite tako, da označite opcijo ter izbiro potrdite s pritiskom na gumb. Ali pa obiščite prodajno mesto A1, A1 Live Shop, izberite Klepet.

  • Aktivacijska koda: Kodo ste prejeli v SMS-u. Najdete jo tudi pri opciji v aplikaciji ali na portalu Moj A1.

  • Registracija: Na spletni strani Več vsebine. Vedno.  si ustvarite VOYO uporabniški račun (uporabniško ime in geslo), če ga še nimate, in nato vnesite svojo aktivacijsko kodo.

  • Prenos mobilne aplikacije VOYO: Iz trgovine Google Play ali App Store prenesite mobilno aplikacijo VOYO na pametni telefon ali tablico.

  • VOYO vedno in povsod: Kjer koli in kadar koli glejte, kar si zaželite – na svoji najljubši napravi.

 • Preklic naročila na opcijo VOYO za mobilne uporabnike

  V mobilni aplikaciji ali na portalu Moj A1 v meniju Opcije / Druge opcije kliknete na VOYO, tako da ta ni več označen, in potrdite svojo izbiro.
   
  1. V mobilni aplikaciji ali portalu Moj A1 v meniju izberite Paketi in opcije / TV programska shema.
  2. V svoji programski shemi poiščite programski sklop VOYO in ga odstranite z izbiro ikone za koš.
  3. Svojo izbiro potrdite s pritiskom na gumb Potrdi na dnu strani.
 • Posebna ponudba programskega sklopa VOYO

  Posebna ponudba Programskega sklopa VOYO velja za nove naročnike A1 Slovenija, ki pri A1 naročijo storitev A1 Net+TV. Za ponudbo veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov ter drugi posebni in splošni pogoji, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter pogoji ponovne vezave na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.
 • Programski sklop VOYO znotraj A1 Net + TV paketov

  Vsebine VOYO lahko gledate v TV-programu VOYO in v videoteki na zahtevo VOYO.
  VOYO na A1 Xplore TV: Na A1 Xplore TV na domačem zaslonu izberite aplikacijo VOYO in se vpišite z uporabniškim imenom in geslom VOYO.
 • Pogosta vprašanja in odgovori

  Voyo plačujemo s kreditno kartice prek VOYO spletne strani. Kako naj sedaj tam prekinem?
  Na voyo.si spletni strani, v okviru svojega uporabniškega računa prekinete svojo naročnino, ki jo plačujete s kreditno kartico. Nato za ogled VOYO prek brskalnika oz. pametnih naprav povežete svoj uporabniški račun z A1, kar storite tako, da sledite spodnjim korakom:
   
  • 1. korak – Prek spletnega brskalnika se odpravite na voyo.si/operater, kjer se prijavite v svoj VOYO uporabniški račun oz. si ga kreirate v kolikor ga še nimate
  • 2. korak – Nato v naslednjem koraku izberete A1 Slovenija kot operaterja in vpišete svoje podatke za Moj A1 uporabniški račun (ki ga uporabljate za upravljanje naročniške razmerja za paket s TV)
  • 3. korak – Za ogled VOYO vsebin na pametnih oz. mobilnih napravah (telefon, tablica) si iz trgovin za aplikacije (Apple App Store, Google Play ali drugo) prenesete VOYO aplikacijo in se vpišete s svojim uporabniškim računom za VOYO.
  • 4. korak – Izberete željen profil in vsebino, ki jo želite spremljati.
  • 5. korak – uživate v VOYO vsebinah

  Za ogled VOYO vsebin na A1 Xplore TV vmesniku pa samo v glavnem meniju poiščete in izberete VOYO, kamor ste avtomatsko vpisani. Nato samo še izberete vsebino, ki jo želite spremljati in uživate.

  Kako dolgo bom imel VOYO brezplačen?
  Do nadaljnjega je VOYO vključen v vse A1 pakete, ki vključujejo storitev digitalne televizije A1 Xplore TV. To so paketi A1 Net+TV

  Sem uporabnik VOYA v okviru fiksnih storitev s TV, kaj moram storiti, da zanj ne bom več plačeval?
  Če ste VOYO uporabnik in imate enega izmed paketov A1 Net+TV, vam ni potrebno storiti nič. VOYO bo samodejno vključen in povezan z vašo naročnino. Do vsebin pa brez registracije dostopate preko glavnega menija, v katerem poiščete VOYO. V kolikor ste naročnik katerega izmed starih internetnih paketov, pa je potrebno urediti menjavo paketa na enega izmed A1 Net+TV in VOYO boste imeli vključen brez doplačila.

  VOYO že imam kot uporabnik A1 Net+TV paketov. Zakaj imam VOYO še vedno zaračunan na položnici?
  VOYO je za vas v okviru A1 Net+TV paketov že na voljo brez doplačila (od 12.1 2022). Do tega datuma se bo naročnina na VOYO zaračunala proporcialno glede na to v katerem obračunskem ciklu ste. Torej za določeno število dni od vašega obračunskega odbobja do 12.1.2022. Pri vseh nadaljnjih računih bo pa VOYO že na voljo brez doplačila.

  Kot uporabnik A1 Net+TV paketov imam od sedaj na voljo tudi VOYO brez doplačila. Kljub temu sem na zadnjem računu prejel VOYO zaračunan.
  Pri uporabnikih, ki imate obračunski cikel 13. v mesecu in ste mesečne račune za storitve A1 prejeli po datumu 13.1.2022, se je pri VOYO, ki je sedaj brez doplačila vključen v TV paket, pripetila neljuba napaka. Manjši del zneska se je vseeno zaračunal na zadnjem računu, za kar se vam iskreno opravičujemo. Neupravičeno zaračunan znesek vam bomo povrnili na naslednjem računu. Napaka je bila odpravljena in na naslednjih izdanih računih tega zneska več ne bo zaračunanega.
   
  Sem uporabnik VOYA v okviru mobilnih paketov, kaj moram storiti, da zanj ne bom več plačeval, ker ga imam sedaj preko fiksnih storitev?
  Če imate naročen VOYO kot mobilni uporabnik, predlagamo, da prekinete VOYO opcijo, saj je ne potrebujete več, ker imate VOYO vključen, kot fiksni uporabnik paketov A1 Net+TV. Zakaj bi plačevali dvojno, kajne? :)

  Ne želim VOYO, kako si ga lahko izklopim?
  VOYO ne morete izklopiti, ker je postal del TV paketa. Storitev se ne obračunava in je dosegljiva vsakomur, ki ima TV vmesnik A1 Xplore TV, ne glede na to, ali jo uporablja ali ne. Več kot je izbire, boljše je, mar ne?

  Kaj moram storiti, da dostopam do VOYO vsebin?
  Če ste naročnik enega izmed paketov A1 Net+TV vam ni potrebno storiti nič drugega, kot to, da poiščete VOYO v glavnem meniju in kliknete nanjo. Če pa ste naročnik katerega izmed starejših paketov, pa je potrebna menjava na paket, ki vključuje VOYO. V kolikor bi VOYO želeli vseeno spremljati v okviru starejšega paketa, ga k svoji programski shemi dodate kot programski sklop, ki je na voljo z doplačilom 7 € mesečno.

  Kako lahko povežem svoj uporabniški račun za VOYO za spremljanje vsebin še na drugih pametnih napravah?
  Za ogled VOYO vsebin na drugih pametnih napravah sledite spodnjih korakom.
  • 1. korak – Prek spletnega brskalnika se odpravite na voyo.si/operater, kjer se prijavite v svoj VOYO uporabniški račun oz. si ga kreirate v kolikor ga še nimate
  • 2. korak – Nato v naslednjem koraku izberete A1 Slovenija kot operaterja in vpišete svoje podatke za Moj A1 uporabniški račun (ki ga uporabljate za upravljanje naročniške razmerja za paket s TV)
  • 3. korak – Za ogled VOYO vsebin na pametnih oz. mobilnih napravah (telefon, tablica) si iz trgovin za aplikacije (Apple App Store, Google Play ali drugo) prenesete VOYO aplikacijo in se vpišete s svojim uporabniškim računom za VOYO.
  • 4. korak – Izberete željen profil in vsebino, ki jo želite spremljati.
  • 5. korak – uživate v VOYO vsebinah
   
  Na koliko napravah imam brezplačno?
  Z enim uporabniškim računom naročnik lahko dostopa do VOYO na največ 5 napravah znotraj enega gospodinjstva, sočasno pa lahko spremlja vsebine na največ 2 napravah.

  Ali lahko za teh 7 TV točk, ki mi jih ostane od VOYO izkoristim za kateri drugi programski sklop?
  Tako je! Za 7 TV točk, ki vam jih ostane od VOYO, ki je sedaj vključen v A1 Net+TV paket brez doplačila, lahko izbirate med preostalimi programskimi sklopi. Pa obilo zabave.
  Programske sklope, ki so na voljo najdete tukaj www.a1.si/televizija/tv-programi/programski-sklopi

  Na katerem programskem mestu najdem VOYO?
  VOYO vsebine lahko spremljate prek VOYO aplikacije, ki jo najdete v glavnem meniju A1 Xplore TV vmesnika.
 • Kako si vklopim VOYO na mobilnih paketih?

  1. V mobilni aplikaciji ali na spletnem portalu Moj A1 v meniju Paketi in opcije / TV programska shema izberi VOYO. Ali izberi Klepet na a1.si ali a1.si/liveshop oz. obišči prodajno mesto A1.
  2. Kodo si prejel v SMS-u. Najdeš jo tudi pri opciji VOYO v aplikaciji ali na portalu Moj A1.
  3. Klikni na povezavo VOYO, ki si jo prejel v SMS-u ter izberi »Registracija« / ustvari si svoje uporabniško ime in geslo ali »Prijavi se« / vpiši obstoječe.
  4. Vpiši kodo.
  5. Prenesi mobilno aplikacijo VOYO iz trgovin za aplikacije in prični z ogledom.

  VOYO lahko gledaš tudi na spletu.
 • Več o VOYO ponudbi na paketu A1 Vajb/miniVajb

  VOYO ponudba predstavlja 6 mesecev brezplačnih VOYO vsebin na paketu A1 Vajb in velja za nove in obstoječe naročnike. Po izteku 6 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino na opcijo VOYO, se prične zaračunavati redna mesečna naročnina opcije. Posebna VOYO ponudba na paketu A1 Vajb velja od 1. 12. 2022 do vključno 31. 12. 2022. VOYO promocija je kompatibilna s praznično mobilno ponudbo in multiMIO popustom. Ostali popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Cene vključujejo DDV.