Pometač Karcher S4 Twin

Izberi barvo naprave

703972 117879 Pometač Karcher S4 Twin
SPO_117879 Pometač Karcher S4 Twin KARCHER HWFix yellow black 164
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Pometač Karcher S4 Twin 24 X  6,83 €

24 X  6,83 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Pometač Karcher S4 Twin

Ne glede na to, ali so to cvetni listi spomladi, pesek poleti, odpadli listi jeseni ali sol pozimi: Učinkovit in ergonomičen pometač S4 Twin Twister iz podjetja Kärcher zagotavlja osupljive nastope okoli hiše in na vrtu. V rekordnem času in skozi vse leto! S svojo zmogljivo spodnjo krtačo, dvema stranskima krtačama in skupno širino 680 mm brez težav pometa območja do 2400 m2 na uro. Stroj prenaša odpadke neposredno v 20-litrski koš za odpadke. Dolge ščetine stranskih ščetk zagotavljajo temeljito čistočo do roba. Neskončno spremenljiv ročaj se lahko optimalno prilagodi višini posameznega uporabnika. Pometalni stroj se lahko enostavno zloži brez nagibanja, zahvaljujoč nožni plošči na okvirju. Edinstven je sistem nameščanja stranskih krtač brez orodja. Pometalni stroj je tako pripravljen za uporabo v nekaj sekundah. Košaro za smeti je mogoče enostavno odstraniti in varno odložiti in izprazniti brez kakršnega koli stika z umazanijo.

Tehnične lastnosti

Delovna širina krtače 680 mm
Površinska zmogljivost 2400 m2
Volumen posode za smeti 20 L
Priporočeno od površine 40 m2
Dimenzije (Š x V x G) 760 x 668 x 940 mm
Teža 10,2 kg
Drugo dvakrat višinsko nastavljiv potisni lok

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Karcher, d.o.o., Letališka cesta 29 D, 1000 Ljubljana, T: 031 682 328
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.