Bodite med prvimi v Sloveniji, ki bodo doživeli novo izkušnjo interneta in televizije! Prijavite se ter 6 mesecev brezplačno testirajte! Število testerjev je omejeno, zato se prijavite čimprej!
Preveriti moramo, če je tehnologija pri vas na voljo, zato prosimo izpolnite obrazec.

Prijave zbiramo do najkasneje 19.8. oz. zapolnitve testnih mest, o možnosti dostopa pa vas bomo do 25.8. obvestili po e-pošti in se dogovorili o nadaljnjih korakih.

Ne zamudite te ultra dobre priložnosti!
.

Bi testirali novo, ultra hitro in zanesljivo tehnologijo?

  • Vas mori počasen internet?
  • Vam povzroča slaba TV slika glavobol?
  • Je za montažo ali priklop interneta potrebna znanstvena disertacija?
  • Ste naveličani po več tednov čakanja na internet?
  • Ste ravno prenovili stanovanje, zdaj pa bi morali izvrtat »samo nekaj luknjic«, da pride kabel do dnevne sobe?

Ne zamudite te ultra dobre priložnosti!

Ultra hiter internet

Odlična TV izkušnja

Enostavna uporaba

Brez čakanja na priklop in vrtanja

  • Posebna ponudba »Testiranje storitev«

    Posebno ponudbo »Testiranje storitev« lahko izkoristijo vse fizične in pravne osebe, ki so v času trajanja ponudbe oddale prijavo s popolnimi podatki, prek spletne strani https://www.a1.si/testni-uporabniki in imajo na vpisanem naslovu dostop do nove tehnologije. Posebna ponudba velja od 1. 8. do 19. 8. oz. do zapolnitve testnih mest. A1 naročniku v času Testiranja storitve ne zaračuna naročnine na storitev, niti administrativnih stroškov vklopa ali izkopa storitev. Po preteku Testnega obdobja oz. kadarkoli med Testnim obdobjem lahko Naročnik brez kakršnihkoli stroškov in poplačila pogodbenih obveznosti prekine pogodbo in vrne vse naprave in opremo, katero je prejel od A1. Naročnik, glede na (testno) naravo Testnih storitev, prevzema izključno nase vsa tveganja (pomanjkljivosti, prekinitve in omejitve v delovanju, motnje, itd.) kakorkoli v zvezi (neposredno ali posredno) s Testnimi storitvami, njih izvajanjem, njih vsebino, posledicami njihove uporabe in vsem ostalim kakorkoli z njimi v zvezi. A1 Slovenija, d. d.