• Audio video

  Audio video

 • Gaming

  Gaming

 • Računalništvo

  Računalništvo

 • Telefoni in dodatna oprema

  Telefoni in dodatna oprema

 • Bela tehnika

  Bela tehnika

 • Mali gospodinjski aparati

  Mali gospodinjski aparati

 • Šport in prosti čas

  Šport in prosti čas

 • Dom, vrt in avto

  Dom, vrt in avto

 • Otroška oprema in igrače

  Otroška oprema in igrače

 • Nega in zdravje

  Nega in zdravje

 • Pametni dom

  Pametni dom

Tu so izbire poletja!

Kako poteka nakup na obroke?

1. Izbor naprave

V spletni Nakupovalnici, v A1 Live Shopu, v najbližji A1 poslovalnici ali prek telefonske prodaje izberite in naročite želeni izdelek.

2. Podpis pogodbe

Ob nakupu prek spleta ali telefona pogodbo podpišete digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom. Ob nakupu v poslovalnici pogodbo podpišete na licu mesta.

3. Prevzem naprave

Dostavna služba vam izbrani izdelek brezplačno dostavi na dom.

4. Plačilo naprave

Napravo odplačujete obročno na svojem mesečnem A1 računu.

 • Posebni pogoji

 • Pogosta vprašanja

  Kdo lahko kupi naprave?
  Naprave na obroke lahko kupite novi in obstoječi naročniki mobilnih ali fiksnih storitev A1, ki imate sklenjeno naročniško razmerje in imate poravnane vse zapadle obveznosti na vašem naročniškem razmerju. 
  Ali lahko kupim napravo če sem naročnik mobilnih ali fiksnih storitev A1 manj kot 6 mesecev?
  Nakup naprave na obroke je omogočen tudi v primeru, ko je naročniško razmerje za mobilne ali fiksne storitve aktivno manj kot 6 mesecev.  V primeru nakupa naprave v vrednosti nad 150 € z DDV je potrebno ob nakupu naprave takojšno plačilo v višini 20% vrednosti naprave, preostali znesek pa se porazdeli glede na izbrano število obrokov. V primeru nakupa naprav v vrednosti do 150 € z DDV takojšnje plačilo ni potrebno.

  Kaj potrebujem za nakup naprave?
  Za nakup naprave na obroke je potrebno skleniti Pogodbo o nakupu opreme na obroke oziroma Pogodbo o nakupu opreme v primeru enkratnega nakupa. Pogodbo lahko sklenete na kateremkoli prodajnem mestu A1, kjer se identificirate z osebnim dokumentom. Naročilo za izbrano napravo lahko oddate tudi prek spletne Nakupovalnice na povezavi A1.si/Nakupovalnica, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop ali prek telefonske številke 040 40 40 45. V tem primeru pogodbo prejmete na vaš naslov, dostavljavcu pokažete osebni dokument in podpišete pogodbo. Ob spletnem nakupu lahko pogodbo podpišete tudi digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom.

  Koliko naprav lahko kupim na obroke?
  Na enem naročniškem razmerju lahko kupite največ 5 naprav na obroke. Skupni znesek mesečnega obroka vseh naprav ne sme biti višji od 150,00 € z DDV. Znesek mesečnega obroka za vaš mobilni telefon v to ni vključen. Število naprav, plačanih v enkratnem znesku, ni omejeno.

  Na kakšen način plačam napravo?
  Napravo je možno plačati obročno na mesečnem računu za storitve A1 ali v enkratnem znesku s plačilom preko kreditne kartice (spletni nakup) oz. na prodajnem mestu.

  Na koliko obrokov lahko kupim napravo?
  Napravo lahko kupite na 3, 6, 12 ali 24 obrokov.

  Kje lahko kupim naprave?
  Naprave lahko kupite v spletni Nakupovalnici na povezavi A1.si/Nakupovalnica, na kateremkoli prodajnem mestu A1, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop in prek številke 040 40 40 45, medtem ko se za ponakupna vprašanja obrnete na https://www.a1.si/?openChat.

  Ali je potrebno prvi obrok poravnati na prodajnem mestu?
  Ne, vsi obroki se obračunajo na mesečnem računu za storitve A1.

  Ali dobim pisno, elektronsko ali SMS obvestilo, ko bom odplačal vse obroke?
  Ne, po poplačilu vseh obrokov za napravo ne prejmete nobenega obvestila, enostavno se bremenitev vašega računa zaključi.

  Ali lahko predčasno poplačam obroke za napravo?
  Obroke lahko predčasno poplačate na kateremkoli prodajnem mestu A1.

  Ali lahko predčasno prekinem naročniško razmerje? Kaj se zgodi z obroki?
  Naročniško razmerje lahko predčasno prekinete. V tem primeru se vsi preostali obroki za napravo obračunajo na zadnjem mesečnem računu za storitve A1.

  V kolikšnem času prejmem naročeni izdelek?
  Trudimo se, da bo izdelek na vašem naslovu v najkrajšem možnem času. Naročena naprava bo praviloma dostavljena v roku 7 delovnih dni, najkasneje pa v roku 30 dni od sklenitve pogodbe.

  Kaj če me ob dostavi pošiljke ni doma?
  Dan pred dostavo izdelka boste s strani dostavne službe prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave skupaj s sprejemno številko. Pošiljki lahko sledite na povezavi sledenje.posta.si. Na dan dostave boste ponovno prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave. Če ob obisku dostavne službe ne boste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko osebno prevzamete na pristojni pošti še 15 koledarskih dni. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni mogoče naročiti poštno ležeče, dostava pa je omejena na ozemlje Republike Slovenije.

  Kakšen je strošek dostave?
  Dostava je za naročnike A1 brezplačna.

  Pošiljka je poškodovana. Kaj storim?
  Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je izdelek ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da ob sami dostavi naprave (v kolikor je poškodba takoj vidna) izpolnite Zapisnik o poškodovani pošiljki pri dostavljavcu oz. pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto takoj, ko opazite poškodbo oz. najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.
  Najkasneje v 48 urah obvestite tudi družbo A1 Slovenija na: prodaja@A1.si. K reklamaciji je potrebno obvezno priložiti: 
  •    fotografije ali video posnetek nalepke na zunanji embalaži, zunanje embalaže, notranje embalaže/zaščite, poškodbe na sami opremi, 
  •    kopijo originalnega računa za opremo ali dobavnice, 
  •    podpisan zapisnik. 

  OPOZORILO: Shranite originalno embalažo, saj jo v primeru uveljavljanja transportne poškodbe nujno potrebujete.

  Kaj v primeru okvare izdelka – uveljavljanje garancije?

  V primeru, da bi imeli težavo z napravo/opremo, ki ste jo kupili pri A1 garancijo lahko uveljavljate neposredno pri pooblaščenem servisu. Podatki o pooblaščenih serviserjih so dostopni v dokumentaciji, ki je priložena opremi oz. na spletni strani A1.

  Kaj storim v primeru uveljavljanja jamstva za skladnost blaga?

  Zahtevek iz naslova jamstva za skladnost blaga lahko uveljavljate tako, da izdelek skupaj z izpolnjenim Obrazcem za uveljavljanje jamčevalnega zahtevka iz naslova neskladnosti blaga (v nadaljevanju: obrazec za uveljavljanje neskladnosti), ki ga najde na spletni strani A1.si, dostavite na tisto prodajno mesto A1, pri katerem ste izdelek kupili, oziroma v primeru nakupa preko A1 spletne trgovine, pošlje na naslov Logistični center A1 Slovenija d. d., Valvasorjeva 38, 2000 Maribor.  
  V primeru vgrajene opreme, ki je ne morete poslati oziroma dostaviti družbi A1 mora naročnik družbi A1 Slovenija oziroma pooblaščenemu serviserju omogočiti pregled opreme. V tem primeru naročnik pošlje obrazec za uveljavljanje neskladnosti skupaj z dokazili o neskladnosti (npr. fotografije, video posnetki, opis neskladnosti) na elektronski naslov prodaja@a1.si in družba A1 Slovenija s pooblaščenim servisom uskladi termin pregleda opreme. 
   
  Naročnik mora družbo A1 Slovenija o neskladnosti obvestiti najkasneje v roku dveh (2) mesecev od trenutka, ko ugotovi neskladnost. Jamčevalni zahtevek iz naslova neskladnosti lahko naročnik uveljavlja v roku dveh (2) let od nakupa opreme. 

  Kje lahko pogledam pretekle nakupe naprav?

  Svoje pretekle nakupe in podatke o preostalih obrokih si lahko ogledate v aplikaciji Moj A1 oz. na povezavi moj.a1.si.
   
 • Posodobitve naprav

  Obvestilo v zvezi z vsemi posodobitvami, ki so potrebna za ohranjanje skladnosti blaga z digitalnimi elementi in njihova razpoložljivost ter posledicami, če si jih stranka ne namesti najdete v razdelku Posodobitve naprav.

 • Posebni pogoji ponudba 'Izbira poletja'

  Ponudba »Izbire poletja« velja v obdobju od 1. 5. 2023 do vključno 30. 6. 2023 oz. do razprodaje zalog. Ponudba vključuje 20,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Karcher čistilec terase PCL 4 (EAN: 4054278505510); 45,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave MUSE PARTY BOX M-1938 DJ (EAN: 3700460207380); 50,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave SONY LinkBuds S slušalke WFLS900NB črne (EAN: 4548736133006) ter 70,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Soundbar SAMSUNG HW-Q700B (EAN: 8806094255935). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Galaxy ure'

  Posebna ponudba Samsung velja v obdobju med 12.4. do 31.5. 2023 oz. do razprodaje zalog in vključuje 30 EUR (z DDV) popusta na Samsung Galaxy Buds2 Pro purple (EAN: 8806094613780), Samsung Galaxy Buds2 Pro graphite (EAN: 8806094511215) in Samsung Galaxy Buds2 Pro white (EAN: 8806094511390); 87 EUR (z DDV) popusta na Samsung Galaxy Watch5 40mm BT graphite (EAN: 8806094494198), Samsung Galaxy Watch5 40mm BT pink gold (EAN: 8806094494013) in Samsung Galaxy Watch5 40mm BT silver purple (EAN: 8806094494082), 95 EUR (z DDV) popusta na Samsung Galaxy Watch5 44mm BT graphite (EAN: 8806094494389), 8806094494389 (EAN: 8806094494303) in Samsung Galaxy Watch5 44mm BT silver (EAN: 8806094494051)  ter 130 EUR (z DDV) popusta na Samsung Galaxy Watch5 Pro BT black (EAN: 8806094491821) in Samsung Galaxy Watch5 Pro BT gray (EAN: 8806094491760). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Samsung pečice'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 1. 3. do vključno 30. 6. 2023 in vključuje 80 EUR (z DDV) popusta na Elektricna pecica SAMSUNG NV70K1340BS/OL (EAN: 8806088179407), 130 EUR (z DDV) popusta na Elektricna pecica SAMSUNG NV70K3370BS/OL (EAN: 8806088179292) in 90 EUR (z DDV) popusta na Električna pečica Samsung NV70K3370BB/EF, črna (EAN: 8806088262000). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
   
 • Posebni pogoji ponudbe 'Katalog Maj/Junij'

  Ponudba »Katalog maj/junij 2023« velja v obdobju od 1. 5. 2023 do vključno 30. 6. 2023 oz. do razprodaje zalog. Ponudba vključuje 18,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave TEMPISH Ot.dr/rol.CLIPS DUOBOY oz. TEMPISH Ot.dr/rol.CLIPS DUOGIRL (EAN: 8592678105542, 8592678105559, 8592678105566, 8592678105573, 8592678105580 ter 8592678105597 ); 30,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave SAMSUNG Hladilnik RB34T652ESA/EF (EAN: 8806090562679); 39,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm (EAN: 6941487248346); 42,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Električni skiro UrbanRide 100S (EAN: 3700092617052); 60,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Bosch Kombinirani hladilnik KGV36VLEAS (EAN: 4242005197385); 70,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave SAMSUNGHladilnik RB34A7B5E12/EF bel (EAN: 8806092253872); 90,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave SAMSUNG GALAXY TAB A8 32GB WiFi silver (EAN: 8806092944749); 130,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave SM-R920 Samsung Galaxy Watch5 Pro BT black (EAN: 8806094491821) ter SM-R920  Samsung Galaxy Watch5 Pro BT gray (EAN: 8806094491760) in 150,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave URBANRIDE ELEK. SKIRO E-CROSS PRO (EAN: 3700092656488). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Panasonic'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 29. 3. do vključno 31.5. 2023 in vključuje 37 EUR (z DDV) popusta na Panasonic Slušalke RP-BTS35E-A (EAN: 5025232873807). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'TVC TV'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 8. 3. do vključno 31. 5. 2023 in vključuje 80 EUR (z DDV) popusta na LED TV TCL 58P635 (EAN: 5901292518998). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Xiaomi robotski sesalnik'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 8.3. do vključno 31.5.2023 in vključuje 90 € (z DDV) popusta na robotski sesalnik Xiaomi Roborock S7+ robot +postaja bel (EAN: 6970995784244). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Soundbar Sony'

  Posebna ponudba »SONY« velja v obdobju od 8.3. do vključno 31.5.2022 oz. do razprodaje zalog in 60 EUR (z DDV) popusta ob nakupu izbranega soundbar zvočnika Sony HT-G700 (EAN: 4548736110250). Akcijska cena naprave je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. Kompleti bodo naročnikom, ki ustrezajo pogojem akcije, poslani po pošti na naslov za dostavo, najkasneje v 30 dneh od podpisane Pogodbe o nakupu opreme na obroke.  A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'Znižanja Hisense'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 29. 3. do vključno 31.5. 2023 in vključuje 40 EUR (z DDV) popusta na HISENSE TV 55A6BG (EAN: 6942147474518), 50 EUR (z DDV) popusta na HISENSE TV 65A6BG (EAN: 6942147476376), HISENSE TV 70A6BG (EAN: 6942147476871) in Hisense TV QLED 55E7HQ (EAN: 6942147477274), 100 EUR (z DDV) popusta na HISENSE TV 85A6BG (EAN: 6942147481882), 70 EUR (z DDV) popusta na Hisense Uled TV 55U7HQ (EAN: 6942147477267), 10 EUR popusta na HISENSE Android TV 32A4HA (EAN: 6942147482759) ter 195 EUR (z DDV)  popusta na TV Hisense QLED TV 65E77HQ (EAN: 6942147480458). Posebna ponudba vključuje tudi 120 EUR (z DDV) na izbrani model televizorja QLED TV Hisense 50E7HQ (EAN: 6942147477106) in velja v obdobju med 12.4. in 31.5.2023 oz. do razprodaje zalog. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Samsung pomivalni stroj'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 5.4. do vključno 30. 6. 2023 in vključuje 150 EUR (z DDV) popusta na SAMSUNG Pom.stroj DW60M6050FS/EC (EAN: 8806088927107). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'HP'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 12. 4. do vključno 31. 5. 2023 in vključuje 70 EUR (z DDV) popusta na HP Pavilion Gaming 15-dk2041nm i7-11370H (EAN: 196337291294) in 120 EUR (z DDV) popusta na Prenosnik HP Pavilion G. 17-cd2015nm i5-11300H/16GB /SSD 512GB/17.3'' FHD 144Hz/RTX 3050 4GB/W11H (EAN: 196548865482) ali Prenosnik HP Envy x360 13-ba1052nm i7-1165G7/16GB/512GB/13.3''FHD Privacy/W10Home (EAN: 195697734557). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoje ponudbe 'Apple iPad'

  Posebna ponudba Apple tablic velja v obdobju med 19.4. do 31.05.2023 oz. do razprodaje zalog in vključuje 60 EUR (z DDV) popusta na Apple 10.2-inch iPad 9 Wi-Fi 64GB - Silver (EAN: 194252515860) ter Apple 10.2-inch iPad 9 Wi-Fi 64GB - Space Grey (EAN: 194252515594). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Philips TV'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 19.4. do vključno 30.6. 2023 in vključuje 30 EUR (z DDV) popusta na Philips Smart TV 55PUS8007/12 (EAN: 8718863033920). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Hoover'

  Posebna ponudba HOOVER velja v obdobju med 3. 5. do vključno 30. 6. 2023 in vključuje 140 EUR (z DDV) popusta na HOOVER Am.hladilnik HHSBSO 6174BWD (EAN: 8059019044538) in HOOVER Am.hladilnik HHSBSO 6174XWD (EAN: 8059019006093). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Darilo nahrbtnik'

  Posebna ponudba »nahrbtnik Suisswin« velja v obdobju od 8. 5. 2023 do vključno 11. 6. 2023 oz. do razprodaje zalog ob nakupu katerekoli naprave, na voljo v A1 Nakupovalnici v vrednosti najmanj 150,01 EUR (z DDV). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. Nahrbtniki bodo naročnikom, ki ustrezajo pogojem akcije, odpremljeni v roku 30 dni od podpisa naročila opreme na obroke iz A1 Nakupovalnice. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Samsung soundbari'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 10. 5. do vključno 30. 6. 2023 in vključuje 60 EUR (z DDV) popusta na Soundbar SAMSUNG HW-Q600B (EAN: 8806094191769), Soundbar SAMSUNG HW-Q800B (EAN: 8806094255942) oz. Soundbar SAMSUNG HW-Q930B (EAN: 8806094255959), 160 EUR (z DDV) popusta na Soundbar SAMSUNG HW-Q990B (EAN: 8806094255966), 15 EUR (z DDV) popusta na Soundbar SAMSUNG HW-B450 (EAN: 8806094194715), 25 EUR (z DDV) popusta na Soundbar SAMSUNG HW-B550 (EAN: 8806094191646), 40 EUR (z DDV) popusta na Soundbar SAMSUNG HW-B650 (EAN: 8806094191707). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Prenosniki MSI'

  Posebna ponudba MSI Prenosniki velja v obdobju med 17.5.2023 do vključno 4.6.2023 in vključuje 420€ (z DDV) popusta na MSI Prenosni računalnik CROSSHAIR15 I7 RTX3060 (EAN: 4711377007313), 550€ (z DDV) popusta na MSI Prenosni računalnik KATANAGF66 I5 RTX3060 (EAN: 4711377007320), 450€ (z DDV) popusta na MSI Prenosni računalnik KATANAGF66 I7 RTX3050TI (EAN: 4711377007344) in na MSI Prenosni računalnik KATANAGF66 I7 RTX3050 (EAN: 4711377007559), 380€ (z DDV) popusta na MSI Prenosni računalnik KATANAGF66 I5 RTX3050TI (EAN: 4711377007955) ter 260€ (z DDV) popusta na MSI Prenosni računalnik GF63 THIN I5 RTX3050 (EAN: 4711377009515). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
 • Posebni pogoji ponudbe 'ACER'

  Posebna ponudba ACER velja v obdobju med 24.5.2023 do vključno 30.6.2023 in vključuje 350€ (z DDV) popusta na Namizni računalnik ACER Nitro N50-640 W11H i5-12400F (EAN: 4710886944737) in 150€ (z DDV) popusta na namizni računalnik ACER Nitro N50-640 i5-12400F (EAN: 4710886948070). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.